pendoo 32814564 Manual Panganggo Mesin Vacuum Sealer

Manual Panganggo Mesin Vacuum Sealer Tips Anget Kanggo safety sampeyan, bukak tutup ndhuwur saka loro-lorone mesin, AJA ndemek bar sealing pemanas kuning kanggo nyegah kobong, utamane sawise nutup. Priksa manawa sampeyan nggunakake tas sealing sing dirancang khusus kanggo sistem vakum sealing pangan kanthi tekstur ing siji utawa loro-lorone; …