MONSTER MNX6 X6 Rockin Roller PA Speaker User Manual

Speaker PA MNX6 X6 Rockin Roller minangka speaker partai kabeh-ing-siji kanthi tampilan LED, port USB, lan kontrol mikropon. Sampurna kanggo acara, dilengkapi mikropon kabel lan stand tripod. Gunakake tombol Sumber kanggo ngalih ing antarane sumber musik lan nyetel tingkat swara nganggo tombol Bass/Treble lan Master Volume. Miwiti pesta kasebut kanthi Speaker Partai Monster Rockin' Roller.

QFX LMS-100 Dual 8 Inch Portable PA Speaker Instruksi Manual

Sinau carane nggunakake QFX LMS-100 Dual 8 Inch Portable PA Speaker karo manual pangguna informatif iki. Temokake fitur Bluetooth lan True Wireless Stereo, instruksi pangisi daya baterei, lan liya-liyane. Entuk paling metu saka LMS-100 Portable PA Speaker.

MONACOR ESP-232SW, ESP-232WS PA Speaker Sistem Instruksi Manual

Sinau carane nginstal lan operate MONACOR ESP-232SW lan ESP-232WS PA Speaker Sistem karo manual pangguna iki lengkap. Sampurna kanggo setelan ruangan, sistem speaker 2 arah iki tahan cuaca lan serba guna, cocog kanggo operasi 100 V lan 8 Ω. Tansah peralatan sampeyan aman lan ningkatake sistem PA kanthi speaker sing bisa dipercaya.

qtx PAL10 Portable PA Speaker karo LED FX lan Mic User Manual

Sinau babagan speaker PA hotspot PAL8 lan PAL10 karo LED FX lan mic liwat manual pangguna resmi. Pandhuan iki kalebu pancegahan safety sing penting, isi paket, lan instruksi reresik. Nomer model 178.960UK lan 178.961UK dijamin ing manual lengkap iki.

Pyle PBMSPG82 Portable Bluetooth PA Speaker System User Manual

Temokake Pyle PBMSPG82 Portable Bluetooth PA Speaker System - solusi sampurna kanggo acara utawa kumpul. Kanthi daya puncak 1200W, 2 subwoofer, 3 speaker, lan tweeter 1", menehi swara stereo lan respon bass sing apik banget. Konektivitas stereo nirkabel sing bener lan lampu disko warna-warni nggawe luwih nyengsemaken. Apa sampeyan nggunakake ing jero ruangan utawa njaba. , sistem sing bisa diangkut kanthi lengkap iki gampang digunakake lan dilengkapi remot kontrol. Priksa manual pangguna kanggo rincian liyane.

PYLE PPHP2614B Dual 6 Inch Portable PA Speaker Pandhuan pangguna

Sinau carane operate PPHP2614B lan PPHP2814B Dual 6 Inch Portable PA Speakers karo pandhuan pangguna iki. Kalebu informasi babagan baterei sing bisa diisi ulang, radio MP3/USB/MicroSD/FM, lan kepatuhan FCC. Terusake pesta sampeyan nganggo speaker MAX 240 Watt iki.