Victure PC730 Outdoor Security Camera Manual pangguna

Victure PC730 Kamera Keamanan Outdoor Pambuka Matur nuwun kanggo milih kamera keamanan ruangan Victure PC730. We nyedhiyani 30 dina bali privasi lan 12 sasi babar pisan winates. Kirim nomer pesenan menyang [email dilindhungi] lan sampeyan bisa ngluwihi periode bali saka 30 dina kanggo 90 dina. Sembarang masalah babagan kamera, hubungi layanan pelanggan sing pas wektune…

MEARI SNAP 5S Panuntun Pangguna Kamera Keamanan Outdoor

DESAIN ORIGINALITY SNAP 5S PANDUAN CEPAT CEPAT LAN INDAH Apa sing ana ing kothak Katrangan Port Daya DC 5V±10% Daya Pencet tombol sajrone 3 detik kanggo nguripake/mati kamera Lampu status • Lampu abang urip: jaringan kamera ora normal • Abang lampu kedip-kedip: ngenteni sambungan WiFi, utawa saiki nyambung (luwih cepet kedhip) • …

IMOU IPC-B46LN-White Wireless Outdoor Security Camera Guide

Cell 2 Wire-Free Smart Security Camera Rev 001.001 Cell 2 nyedhiyakake ngawasi langsung 4 MP kanggo ndeleng kanthi jelas apa sing kedadeyan ing omah sampeyan. Baterei sing bisa diisi ulang bisa njaga keamanan setengah taun kanthi mung 1 wektu kebak. Teknologi deteksi manungsa ndadekake kamera bisa ndeteksi gerakan manungsa kanthi cerdas. Mesthekake sampeyan…

imilab EC3 Pedoman pangguna kamera keamanan ruangan

Manual Panganggo Kamera Keamanan Luar Ruangan IMILAB EC3 Mangga waca manual instruksi iki kanthi ati-ati sadurunge nggunakake piranti kasebut lan simpen kanggo referensi ing mangsa ngarep. Pambuka Produk Ing manual instruksi iki, gambar piranti, aksesoris, lan antarmuka pangguna mung kanggo ilustrasi lan mung kudu digunakake kanggo referensi. Piranti sing nyata bisa beda karo…

Manual Instruksi Kamera Keamanan Outdoor BOSMA EX Series

Kamera Keamanan Luar Ruangan EX Series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

BOSMA Ex Pro Manual Instruksi Kamera Keamanan Outdoor

Kamera Keamanan Luar Ruangan Ex Pro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…

IMOU IPC-G42P 4MP 1440p WiFi Outdoor Security Camera Guide User

IMOU IPC-G42P 4MP 1440p WiFi Outdoor Security Camera Sugeng rawuh Matur nuwun kanggo milih IMOU. We are pengabdian kanggo nyedhiyani sampeyan gampang produk ngarep pinter. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake produk, hubungi tim layanan sadurunge bali produk. mail layanan kita: [email dilindhungi] Pitakonan sing sering ditakoni bisa ditemokake ing imoulife.com/support/help Paket konten Kamera ...