INSIGNIA NS-HTBOLT1 Wall-Mount Panggantos Hardware Kit Pandhuan pangguna

INSIGNIA NS-HTBOLT1 Wall-Mount Panggantos Hardware Kit FITUR Kit hardware lengkap kanggo soyo tambah TV anyar menyang tembok ana gunung Ndhukung TV nganti 90 in (ukuran diagonal) utawa nganti 125 lbs. nalika dipasang miturut pandhuan TV lan tembok Cathetan: Ora kalebu piranti keras kanggo masang TV menyang…