Pandhuan Pangguna Speaker Wi-Fi JBL Link Music Smart

OPO ANA KOTAK Ndhuwur & Ngarep Pencet kanggo mungkasi audio, timer, weker, lan respon Pencet >2 detik kanggo ngaktifake Asisten Google Mati nalika aktif BACK Bluetooth pasangan Mic mute/unmute Konektor daya POWER ON THE GOOGLE ASSISTANT SETUP GOOGLE HOME Download Google Home app lan nyiyapake Link Music. SETUP AirPlay Appleā€¦