anko LD-K1045 Cordless Water Kettle User Manual

anko LD-K1045 Cordless Water Kettle User Manual –Penting Safety Instructions– Dimaksudake nggunakake Ketel dimaksudaké mung kanggo nggodhok banyu. Pemanasan susu, minuman berkarbonasi utawa cairan liyane bakal nyebabake malfungsi utawa ngrusak piranti. Piranti kasebut mung kanggo panggunaan omah. Ora cocok kanggo panggunaan komersial. BAHAYA kanggo bocah lan lara…