Pandhuan Pangguna Sepeda Listrik JETSON

Pandhuan Pangguna Sepeda Listrik JETSON Pènget Sadurunge digunakake, waca pandhuan pangguna lan bebaya safety kanthi teliti, lan priksa manawa sampeyan ngerti lan nampa kabeh instruksi safety. Pangguna bakal tanggung jawab kanggo mundhut utawa karusakan sing disebabake dening panggunaan sing ora bener. Sadurunge saben siklus operasi, operator kudu nindakake ...