JBLQ610TMM Portable Bluetooth Speaker Instructions

JBLQ610TMM Speaker Bluetooth Portabel PETUNJUK KESELAMATAN PENTING Kanggo kabeh produk: Waca pandhuan iki. Tansah instruksi iki. Rungokake kabeh bebaya. Tindakake kabeh instruksi. Resik mung nganggo gombal garing. Aja nganggo headphone nalika ngisi daya. Aja masang piranti iki ing cedhak sumber panas kayata radiator, register panas, kompor utawa piranti liyane (kalebu amppengawet)…