Pandhuan pangguna Sistem Musik Terpadu JBL L75MS

JBL L75MS Sistem Musik Terpadu Sistem Musik Terpadu Verifikasi Konten Kotak Nemtokake Lokasi Speaker Setel saklar kontur bass adhedhasar jarak speaker menyang wates sisih kayata tembok lan ing lemari buku utawa lemari. Nalika cedhak karo wates, saklar kudu ana ing posisi -3dB kanggo njaga level bass ...