JBL Endurance Peak in-Ear Waterproof Sport Headphone User Manual

JBL Endurance Peak in-Ear Waterproof Sport Headphone Spesifikasi MEREK: JBL PENEMPATAN TELINGA: Ing Telinga WARNA: Ireng TEKNOLOGI KONEKTIVITAS: Bluetooth FAKTOR BENTUK: Ing Telinga WATERPROOF: IPX7 PLAYBACK: 28 jam Pambuka Werna ireng Kanthi headphone JBL Endurance PEAK, lepasake kabeh headphone JBL Endurance PEAK. restraints lan nyiapake kanggo nindakake ing tingkat sing luwih dhuwur. Nikmati kenyamanan lengkap…