INSIGNIA NS-HBTSS116 Pandhuan Instalasi Speaker Rak Bluetooth

INSIGNIA NS-HBTSS116 Speaker Rak Bluetooth ISI PAKET Speaker (2) Kabel audio 3.5mm Kabel RCA Speaker Kawat Kontrol jarak jauh karo baterei FITUR Pandhuan Persiyapan Cepet Stream nirkabel saka piranti Bluetooth apa wae Kontrol volume, treble, lan bass ing panel sisih NFC kanggo Bluetooth sing gampang paring Desain hemat energi sing efisien dhuwur kanggo konsumsi daya sing sithik.

INSIGNIA NS-PWLG3 Pandhuan Instalasi Pengisi Daya Dinding USB-C

PANDUAN PERSIAPAN CEPAT Pengisi Daya Dinding USB-C NS-PWLG3 / NS-PWLG3-C ISI PAKET Pangisi daya daya Kabel pangisi daya/sinkronisasi USB-C Pandhuan Persiyapan Cepet Sadurunge nggunakake produk anyar, waca pandhuan iki kanggo nyegah karusakan. FITUR Rong port USB-C kanggo daya nganti 100 W kanggo ngisi daya piranti sing kompatibel kanthi cepet Siji port USB tambahan kanggo ngisi daya…

INSIGNIA NS-EK17SG2 1.7 L Listrik Kaca Ketel dengan Teh Infuser Panduan Pengguna

INSIGNIA NS-EK17SG2 1.7 L Ketel Kaca Elektrik karo Infuser Teh PETUNJUK KESELAMATAN PENTING Waca kabeh instruksi sadurunge nggunakake Sadurunge nyambungake ketel menyang sumber daya, priksa manawa vol.tage sing dituduhake ing piranti (ing ngisor dasar ketel) cocog karo voltage nang omahmu. Yen ora, hubungi dealer sampeyan lan…

INSIGNIA NS-AWCB4CM-C Manual Instruksi Kabel Pengisian Daya Magnetik

INSIGNIA NS-AWCB4CM-C Kabel Pangisian Daya Magnetik FITUR Bumper manajemen kabel silikon tetep ing panggonan sanajan ditabrak. Cathetan: Kabel pangisi daya magnet sampeyan rada gedhe tinimbang Kabel Pangisi daya Apple® asli kanggo kabel pangisi daya magnet Apple® Watch. MUBUNGI KABEL Lilin kabel ing bumper manajemen kabel nganti pungkasan nganggo…

INSIGNIA NS-PA3C6E USB-C kanggo Pandhuan Pangguna Adaptor Ethernet

NS-PA3C6E USB-C to Ethernet Adapter User Guide ISI PAKET USB-C to Gigabit Ethernet Adapter Guide Setup Cepet SYARAT SISTEM Windows® 10 32 bit & 64 bit, macOS 10.12 liwat 11.4, lan Chrome OS 67 nganti 90 Komputer nganggo USB- Port C Sadurunge nggunakake produk anyar, waca pandhuan iki kanggo nyegah karusakan. FITUR…

INSIGNIA NS-APLWH2 Air Purifier Pandhuan Pangguna Kamar Gedhe

INSIGNIA NS-APLWH2 Pembersih Udara Pandhuan Pangguna Kamar Gedhe Petunjuk KESELAMATAN PENTING PÈNGET kanggo nyuda resiko geni, KEjut listrik utawa ciloko Gunakake mung ing jero ruangan. Aja nggunakake kanggo maksud apa wae kajaba sing diterangake ing pandhuan pangguna iki. Gunakake mung aksesoris sing disaranake pabrikan. Aja nggunakake kabel utawa plug sing rusak. Yen piranti…

INSIGNIA NS-SCR120FIX19W Pandhuan Instalasi Layar Proyektor Bingkai Tetap

PANDUAN MAJLIS Layar Proyektor Bingkai Tetap NS-SCR120FIX19W / NS-SCR100FIX19WSadurunge nggunakake produk anyar, waca pandhuan iki kanggo nyegah karusakan. Isi PETUNJUK KESELAMATAN PENTING Aja masang produk ing permukaan plasterboard. Sampeyan bisa dipasang ing lumahing bata, lumahing beton, lan lumahing kayu (ketebalan kayu luwih saka 0.5 in. [12 mm]). …

INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 Inci Posisi Tetap Wall Mount kanggo Pandhuan Instalasi TV

PANDUAN INSTALASI Pasang Tembok Posisi Tetap kanggo TV 19–39 in. NS-HTVMFABBsadurunge nggunakake produk anyar, waca pandhuan iki kanggo nyegah karusakan. Informasi lan spesifikasi safety AWAS: PETUNJUK KESELAMATAN PENTING - SIMPAN PETUNJUK IKI - WAca MANUAL SASARAN sadurunge nggunakake Bobot TV maksimum: 35 lbs. (15.8 kg) Ukuran layar: 19 in. nganti 39…

INSIGNIA NS-CZ50WH0 5 utawa 7 Cu. Ft. Pedoman Pangguna Chest Freezer

INSIGNIA NS-CZ50WH0 5 utawa 7 Cu. Ft. Pambuka Chest Freezer Sugeng tuku produk Insignia sing berkualitas tinggi. NS-CZ50WH0, NS-CZ50WH0-C, NS-CZ70WH0, utawa NS-CZ70WH0-C sampeyan nggambarake kecanggihan desain mesin pembeku dada lan dirancang kanggo kinerja sing dipercaya lan tanpa masalah. PETUNJUK KESELAMATAN PENTING PÈNGET: RISIKO KEBAKARAN / BAHAN LANGSUNG Piranti iki…