Apple HT208931 Smart Watch Instruksi Manual

Apple HT208931 Smart Watch The Irregular Rhythm Notification Feature (IRNF) yaiku aplikasi medis seluler mung piranti lunak sing dimaksudake kanggo digunakake karo Apple Watch. Fitur kasebut nganalisa data denyut nadi kanggo ngenali episode irama jantung sing ora teratur sing nuduhake fibrilasi atrium (AFib) lan menehi kabar marang pangguna. Fitur kasebut dimaksudakeā€¦