kogan Hollywood Makeup Mirror User Guide

Sinau carane ngumpulake kanthi aman lan bener lan nggunakake Kogan Hollywood Makeup Mirror nganggo pandhuan pangguna iki. Tindakake pandhuan sing kasedhiya kanggo mesthekake pangopènan lan perawatan sing tepat saka pangilon, nomer model [sisipake nomer model]. Tansah pangilon katon paling apik kanthi tips reresik sing diwenehake. Supaya bocah-bocah adoh saka bahan pengepakan lan deleng manual kanggo referensi ing mangsa ngarep.

anko DP317 Manual Panganggo Mirror Hollywood

Pesthekake safety lan panggunaan sing tepat saka Anko DP317 Hollywood Mirror kanthi manual pangguna lengkap iki. Tansah instruksi manual kanggo referensi ing mangsa ngarep lan tindakake pandhuan safety, kalebu ora nggunakake pangilon tanpa kabeh globe LED dipasang lan ngindhari kelembapan. Aja nyalahake utawa salah nangani sumber daya utawa pangilon. #Anko #DP317 #HollywoodMirror #UserManual #SafetyGuidelines