Jetson JBOLT-BLK Bolt Folding electric ride on User Manual

Jetson JBOLT-BLK Bolt Lipat numpak listrik ing Bebaya Safety Sadurunge digunakake, waca manual pangguna lan bebaya safety kasebut kanthi teliti, lan priksa manawa sampeyan ngerti lan nampa kabeh instruksi safety. Pangguna bakal tanggung jawab kanggo mundhut utawa karusakan sing disebabake dening panggunaan sing ora bener. Sadurunge saben siklus operasi, operator kudu nindakake ...