Insignia NS-RMT8D21 Pandhuan Pangguna Remote Universal wolung piranti

Insignia NS-RMT8D21 Temokake Jarak Jauh Universal Wolung piranti Matur nuwun wis tuku Remote Control Universal Insignia Wolung piranti. Remot iki bisa digunakake kanggo ngontrol TV, piranti streaming, set top box, pamuter Blu-ray utawa DVD, bar swara utawa panrima audio, lan piranti tambahan, lan duwe sawetara fitur tambahan kanggo nggawe…