scheppach EB1700 Earth Auger Instruction Manual

Art. No. 5904702903 / 5904702904 AusgabeNr. 5904702850 Pdt. 28/10/2020 EB1700 Earth auger Terjemahan manual instruksi asli AWAS!: Waca manual kasebut kanthi teliti sadurunge ngoperasikake mesin iki! Panjelasan simbol ing peralatan Waca pandhuan pangguna lengkap sadurunge nggunakake piranti Waca, ngerti lan tindakake kabeh bebaya. Tansah nganggo kacamata safety, perlindungan kuping, lan…