EarPods karo Lightning Connector Headphone User Manual

Apple EarPods karo Headphone Konektor Lightning Spesifikasi KONEKTIVITAS: Kabel, KONEKTOR: Konektor Lightning, PERANGKAT DIDUKUNG: iPod, iPad, iPhone, KOMPATIBILITAS: iOS 10+ PRODUSEN: Apple Apple EarPods wis entuk popularitas wiwit diluncurake amarga gratis karo iPhone. Sanajan kinerja, sampeyan bakal weruh puluhan wong nggunakake headphone iki saben dina. Apple revamped ing…