Anko 43126217 Panduan Pengguna Klip Lampu Konferensi Video

Pedoman Pangguna Klip Lampu Konferensi Video43126217 43126217-Klip Lampu Konferensi Video – Bukti Karya Seni IM -V Tanggal: 01.12.2021 KERTAS: 80gsm Kertas ora dilapisi putih padhang WARNA CETAK: KERTAS CETAK: Sisi kaping pindho Dilipat ing tengah Spesifikasi:32 Warna LED3200. -5600K Daya LED Mode Cahya 3.5W Putih alami, putih anget, putih kelangan Padhang 10 tingkat kanggo saben…