BATCADDY X3 Classic Electric Golf Caddy Manual Panganggo

Manual pangguna Seri X3 X3 Klasik X3 Olahraga X3R PERHATIAN: Tututi kabeh instruksi perakitan. Waca instruksi kasebut kanthi teliti kanggo mangerteni prosedur operasi sadurunge sampeyan mbukak caddy. DAFTAR KEMASAN X3 Klasik & X3 Sport 1 Rangka Caddy (kalebu Set Roda Ngarep) 2 Roda Belakang (Kiri & Kanan) 1 Baterei, Tas Baterei, Baterei…

BATCADDY X8 Pro Electric Golf Caddy User Manual

Manual pangguna X8 Series X8 Pro X8R PERHATIAN: Tututi kabeh instruksi perakitan. Waca instruksi kasebut kanthi teliti kanggo mangerteni prosedur operasi sadurunge sampeyan ngoperasikake caddy. DAFTAR KEMASAN X8 Pro 1 Rangka Caddy 1 Roda & Pin Anti-Tip Roda Tunggal 2 Roda Belakang (Kiri & Kanan) 1 Paket Baterai (Baterai, Tas, Timbal) 1 Pengisi Daya …

BATCADDY X4 Series Electric Golf Caddy User Manual

BATCADDY X4 Series Electric Golf Caddy User Manual PERHATIAN: Mangga tindakake kabeh instruksi perakitan. Waca instruksi kasebut kanthi teliti kanggo mangerteni prosedur operasi sadurunge sampeyan ngoperasikake caddy. DAFTAR KEMASAN X4 Klasik, X4 Sport Caddy Frame karo roda ngarep 2 Roda mburi (Kiri & Kanan) 1 Paket Baterei (Baterei, Tas, Timbal) 1 Pengisi Daya 1 Alat …