PORTA PHONE B4HEPAKR EPAKR Full Duplex 2.4 GHz Transceiver-Remote User Manual

TELPON PORTA B4HEPAKR EPAKR Dupleks Lengkap 2.4 GHz Transceiver-Remote User Manual Power ON/OFF Power ON: Pencet terus tombol daya nganti LED Ijo kedhip utawa murup. Daya OFF: Pencet terus tombol daya nganti LED RED sumunar. Masangake (mode Ndhaptar) Pencet terus tombol daya kanggo nguripake daya headset ...