SEALEY ATD25301 AUTO RETRACTABLE RATCHET TIE DOWN Pandhuan pangguna

SEALEY ATD25301 AUTO RETRACTABLE RATCHET TIE DOWN Matur nuwun kanggo tuku produk Sealey. Diprodhuksi kanthi standar sing dhuwur, prodhuk iki bakal, yen digunakake miturut pandhuan kasebut, lan dijaga kanthi bener, bakal menehi kinerja tanpa masalah sajrone pirang-pirang taun. PENTING: Waca PITUTUR IKI kanthi ati-ati. CATETAN SYARAT OPERASIONAL AMAN, PÈNGET & AWAS. GUNAKAN PRODUK BENER…