JBLQ610TMM Portable Bluetooth Speaker Instructions

JBLQ610TMM Speaker Bluetooth Portabel PETUNJUK KESELAMATAN PENTING Kanggo kabeh produk: Waca pandhuan iki. Tansah instruksi iki. Rungokake kabeh bebaya. Tindakake kabeh instruksi. Resik mung nganggo gombal garing. Aja nganggo headphone nalika ngisi daya. Aja masang piranti iki ing cedhak sumber panas kayata radiator, register panas, kompor utawa piranti liyane (kalebu amppengawet)…

Panduan Instalasi Headset Gaming Wireless JBL Quantum 610

Pandhuan Instalasi Headset Gaming Nirkabel Quantum 610 JBL QuantumENGINE Download JBL QuantumENGINE kanggo entuk akses lengkap menyang fitur ing headset JBL Quantum - saka kalibrasi headset kanggo nyetel audio 3D sing cocog karo pangrungu, saka nggawe efek cahya RGB sing disesuaikan kanggo nemtokake cara mikropon boom- nada dianggo. JBLquantum.com/engine Software requirements Platform: Windows 10 …