SEALEY AK48 3-Way Isi 2-Way Operating Heavy-Duty Grease Gun Manual Instruksi

AK48 3-Way Isi 2-Way Operasi Heavy-Duty Grease Gun 3-WAY ISI 2-WAY OPERASI HEAVY-DUTY GREASE GUN MODEL NO: AK48 Matur nuwun kanggo tuku produk Sealey. Diprodhuksi kanthi standar sing dhuwur, prodhuk iki bakal, yen digunakake miturut pandhuan kasebut, lan dijaga kanthi bener, bakal menehi kinerja tanpa masalah sajrone pirang-pirang taun. PENTING: Waca PITUTUR IKI kanthi ati-ati. …