SAMSUNG RMCSPB1SP1 Smart Remote Instructions

Samsung Smart Remote (Power) Pencet kanggo nguripake utawa mateni Proyektor. (Asisten Swara) Nganggo Asisten Swara. Pencet terus tombol, ucapake prentah, banjur culake tombol kanggo mbukak Asisten Swara. • Basa lan fitur Voice Assistant sing didhukung bisa beda-beda miturut wilayah geografis. Jaga jarak jauh luwih saka 0.6 inci…