Pandhuan Instalasi Sumber Daya SloanLED 100L1 24 VDC

100L1 24 VDC Power Supply Guide Instalasi 1. Piranti dibutuhake: Wire strippers, bor, lan obeng. 2. Supplies dibutuhake: Conduit lan pager listrik kanggo sumber daya (yen ora diselehake ing tandha digawe saka kandang dirating materi), # 8 pan sirah ngawut-awut, UL Listed PLTC kabel, UL Listed konektor kabel listrik (eg, kabel kacang), silikon . Eropa: Listrikā€¦