anko 43058150 Kompresor Udara User Manual

anko 43058150 Manual Pangguna Kompresor Udara Kompresor 12V iki wis dirancang kanggo ngobong mobil, kafilah, ban motor, olahraga lan camping peralatan. Waca pandhuan pangguna kanthi ati-ati lan gunakake kompresor mung miturut pandhuan kasebut. Ati-ati safety Tetep adoh saka tekan Anak. Buang bahan bungkus. Foil plastik lan /…