INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 Pandhuan Pangisi daya tembok 3-Port

INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 3-Port Pengisi Daya Dinding ISI PAKET Pangisi daya daya Pandhuan Persiyapan Cepet FITUR Output total 112-watt kanggo ngisi telung piranti sekaligus Output total 100-watt kanthi port USB-C dual Pangiriman Daya kanthi cepet ngisi daya piranti USB standar 12-watt -Port ngisi daya piranti bebarengan · Steker sing bisa dilipat kanthi gampang diselehake ing kanthong utawa ...