INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 Inci Posisi Tetap Wall Mount kanggo Pandhuan Instalasi TV

PANDUAN INSTALASI Pasang Tembok Posisi Tetap kanggo TV 19–39 in. NS-HTVMFABBsadurunge nggunakake produk anyar, waca pandhuan iki kanggo nyegah karusakan. Informasi lan spesifikasi safety AWAS: PETUNJUK KESELAMATAN PENTING - SIMPAN PETUNJUK IKI - WAca MANUAL SASARAN sadurunge nggunakake Bobot TV maksimum: 35 lbs. (15.8 kg) Ukuran layar: 19 in. nganti 39…