Manual Panganggo Sistem DVR Swann Wi-Fi Diaktifake

Pandhuan Wiwitan Cepet Wisaya Startup

  1. Rampung "Pandhuan Cepet Hardware" (pandhuan warna biru).
  2. Bisa ngakses modem utawa Wi-Fi kanthi gampang.
  3. DVR sampeyan kasambung karo TV lan kalorone diuripake lan katon.
  4. Akses menyang komputer kanggo nggawe akun email anyar kanggo DVR. Gmail lan Outlook didhukung.

Logo Swann

langkah 1

Sistem DVR Aktif Wi-Fi Swann - Langkah 1

  1. Babagan pisanan sing bakal sampeyan tingali ing TV yaiku layar pilihan basa. Klik menu molor kanggo milih basa sing disenengi banjur klik "Sabanjure" kanggo nerusake.
  2. Yen DVR sampeyan disambungake menyang TV nggunakake kabel HDMI, bakal ana kabar ing layar sing negesake manawa layar sing ndhukung resolusi maksimum TV sampeyan wis dideteksi. Klik "OK" kanggo nerusake (yen ora weruh pesen iki, sampeyan bisa milih resolusi tampilan ing langkah telu).
  3. Sawise sedhela, resolusi bakal diganti. Klik "OK" kanggo konfirmasi. Layar sambutan bakal ditampilake nerangake pilihan sing bisa sampeyan atur ing Wisaya Startup.

Klik "Sabanjure" kanggo nerusake.

langkah 2

Sistem DVR Aktif Wi-Fi Swann - Langkah 2

sandi: Langkah iki terus maju, sampeyan mung kudu menehi sandhi DVR. Tembung sandhi kudu minimal enem karakter lan bisa ngemot campuran nomer lan huruf.

Gunakake sandhi sing wis sampeyan kenal, nanging ora gampang dingerteni wong liya. Tulis tembung sandhi sampeyan ing papan sing kasedhiya ing ngisor iki kanggo dijaga kanthi aman.

Kothak "Tampilake Sandhi" diaktifake kanggo mbukak sandhi sampeyan.

konfirmasi: Ketik sandhi maneh kanggo konfirmasi.

Aja lali nulis sandhi sampeyan: ________________________

email: Ketik alamat email sing bisa digunakake kanggo nampa tandha email lan kode reset yen sampeyan kelangan utawa lali sandhi DVR. Klik "Sabanjure" kanggo nerusake.

langkah 3

Sistem DVR Aktif Wi-Fi Swann - Langkah 3

Language: Akeh basa kasedhiya, konfirmasi pilihan sampeyan.

Format Video: Pilih standar video sing bener kanggo negara sampeyan. USA lan Kanada minangka NTSC. Inggris, Australia lan Selandia Baru minangka PAL.

resolusi: Pilih resolusi tampilan sing cocog karo TV sampeyan.

Zona wektu: Pilih zona wektu sing relevan karo wilayah utawa kutha sampeyan.

Tanggal Format: Pilih format tampilan sing disenengi.

Format Wektu: Pilih format wektu 12 jam utawa 24 jam kanggo ditampilake.

Jeneng Piranti: Menehi jeneng DVR sing relevan utawa tinggalake jeneng sing ditampilake.

ID P2P & Kode QR: Iki kode ID unik kanggo DVR sampeyan. Sampeyan bisa mindhai kode QR (ing layar utawa stiker ing DVR) nalika ngatur aplikasi Swann Security ing piranti seluler sampeyan.

Klik "Sabanjure" kanggo nerusake.

langkah 4

Sistem DVR Aktif Wi-Fi Swann - Langkah 4

email: Ninggalake iki supaya bisa nampa tandha email.

Setup: Ninggalake iki ing setelan gawan (waca buku instruksi babagan cara ngatur setelan "Manual").

pangirim: Input jeneng pangirim utawa tinggalake jeneng sing ditampilake.

Panampa 1/2/3: Alamat email sing sampeyan lebokake ing langkah 1 bakal ditampilake ing kene. Sampeyan bisa input rong alamat email tambahan kanggo ngirim tandha email menyang email kerja utawa anggota kulawarga.

Interval: Suwene wektu sing kudu dilakoni sawise DVR ngirim tandha email sadurunge bakal ngirim liyane. Ngatur sesuai.

Email Email: Klik kanggo verifikasi email sing sampeyan lebokake / bener.

Klik "Sabanjure" kanggo nerusake.

langkah 5

Sistem DVR Aktif Wi-Fi Swann - Langkah 5

Fungsi NTP (Network Time Protocol) menehi DVR sampeyan kemampuan kanggo nyinkronake kanthi otomatis karo server wektu. Iki mesthekake yen tanggal lan wektu mesthi akurat (DVR sampeyan bakal nyinkronake wektu kanthi otomatis). Temenan iki penting banget kanggo sistem keamanan lan minangka fungsi integral saka DVR sampeyan.

  1. Klik tombol "Anyari Saiki" kanggo nyinkronake otomatis jam internal DVR karo server wektu kanthi cepet.
  2. Pesen bakal katon ing layar sing nyatakake yen wektu wis sukses dianyari. Klik "OK" kanggo nerusake.

Klik "Sabanjure" kanggo nerusake.

langkah 6

Sistem DVR Aktif Wi-Fi Swann - Langkah 6

Yen Daylight Saving ora ditrapake kanggo lokal sampeyan, klik tombol "Rampung" banjur klik "OK" kanggo ngrampungake Wisaya Startup.

DST: Klik "Aktifake" kanggo aplikasi Daylight Saving menyang lokal.

Offset Wektu: Pilih jumlah wektu sing ditambahake karo Daylight Saving ing zona wektu sampeyan. Iki nuduhake prabédan menit, antara Waktu Universal Co-ordinated (UTC) lan wektu lokal.

Mode DST: Ninggalake iki ing setelan gawan (waca buku instruksi kanggo informasi babagan mode "Tanggal").

Wektu Wiwitan / Wektu Pungkasan: Setel nalika Daylight Saving diwiwiti lan pungkasan, kanggo mantanampjam 2 esuk dina Minggu kapisan wulan tartamtu.

Klik "Rampung" banjur klik "OK" kanggo ngrampungake Wisaya Startup.

Main Menu

Sistem DVR Aktif Wi-Fi Swann - Menu Utama

Dhukungan.swann.com

Dokumen / Sumber Daya

Swann Wi-Fi Enabled DVR System [pdf] Manual pangguna
490 NVR, QW_OS5_GLOBAL_REV2

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *