Swann
Kamera Keamanan Luar Ruangan
Anggota Guide

SWIFI-SPOTCAM

KAMERA LiwatVIEW

KAMERA LiwatVIEW

POWER KAMERA

Sambungake kamera menyang adaptor daya nggunakake kabel listrik & ethernet, banjur pasang adaptor daya menyang stopkontak, kaya ing ngisor iki. Priksa manawa kamera ana ing jangkoan jaringan Wi-Fi sing pengin disambungake.

POWER KAMERA

GOLEK APLIKASI KEAMANAN SWANN

  1. Download versi paling anyar saka Keamanan Swann app app saka Apple App Store® utawa Google Play ™ Store ing iOS utawa piranti Android. Cukup nelusuri "Keamanan Swann".
  2. Bukak app banjur gawe akun Swann Security sampeyan. Sampeyan kudu ngaktifake akun kanthi ngonfirmasi email sing dikirim menyang akun email sing wis didaftar sadurunge sampeyan bisa mlebu.

APP KEAMANAN SWANN

SETING KAMERA

Bukak app Swann Security banjur mlebu. Tutul tombol Pasang Piranti ing layar (utawa bukak Menu Menu banjur pilih Pasangan Piranti) banjur tindakake pandhuan ing aplikasi kanggo nyiyapake kamera anyar. Sadurunge miwiti, cedhak karo router utawa jalur akses lan priksa informasi jaringan Wi-Fi (kalebu sandhi). Elinga yen kamera bisa nyambung menyang jaringan Wi-Fi 2.4GHz mung.

SETING KAMERA

GUNUNG KAMERA

Kamera bisa dipasang ing permukaan sing rata nggunakake sekrup sing kalebu (lan colokan tembok). Kanggo kinerja sing paling apik, priksa manawa lokasi kamera duwe resepsi Wi-Fi sing apik lan andal. Nggunakake app, coba streaming video langsung saka kamera ing kana. Yen sampeyan ora nemoni masalah streaming (buffering, lsp), sampeyan bakal nemokake papan sing apik kanggo piranti sampeyan. Minangka aturan umum, kamera sampeyan luwih cedhak karo router Wi-Fi, luwih becik kualitas sambungan nirkabel. Sampeyan bisa nambah jangkoan Wi-Fi saka jaringan sing ana kanthi nginstal ekstensi Wi-Fi.

diagramMOUNT KAMERA

TIPS

Deteksi gerak

Sensor gerakan PIR kamera ndeteksi teken panas obyek sing obah. Umume sampeyan bakal oleh asil deteksi sing apik kanthi ngarahake kamera mudhun ing sudhut sing bakal obah liwat area jangkoan sadurunge langsung menyang kamera.

Pandhuan indikator LED

Lampu LED ing sisih ngarep kamera mbantu menehi informasi babagan kedadeyan ing piranti.

  • Abang Padhet:  Ngrekam streaming langsung / Gerak
  • Biru Blinking alon-alon:  Mode Pasangan Wi-Fi
  • Biru Cepet:  Nyambung menyang Wi-Fi

Ana pitakonan?
Kita lagi ngrewangi! Kunjungi Pusat Dhukungan ing support.swann.com. Sampeyan bisa ndhaptar produk kanggo dhukungan teknis khusus, nemokake jawaban kanggo pitakon umum, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa ngirim email kapan wae liwat: [email dilindhungi]

Dokumen / Sumber Daya

Kamera Keamanan Luar Ruangan sorotan Swann [pdf] Pandhuan pangguna
Kamera Keamanan Luar Ruangan, SWIFI-SPOTCAM

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.