Sugeng tuku produk Sunforce. Produk iki dirancang kanggo spesifikasi lan standar teknis paling dhuwur. Bakal nyedhiyakake pirang-pirang taun panggunaan tanpa perawatan. Waca pandhuan iki sadurunge sadurunge dipasang, banjur simpen ing papan sing aman kanggo referensi mbesuk. Yen sampeyan ora ngerti babagan produk iki utawa butuh pitulung luwih dhisik, aja ragu-ragu hubungi profesional terlatih sing ngoperake garis dhukungan pelanggan ing 1-888-478-6435. Senen nganti Jumuah, 8:30 esuk nganti 5:00 sore (Waktos Standar Wétan), Montreal Kanada utawa ngirim email menyang kita [email dilindhungi].

Lampu Gantung Solar karo Remote minangka solusi sing apik kanggo teras, gazebo, lan teras. Desain multi-fungsi ngidini operasi 'dusk till subuh', loro-stage intensitas cahya lan remot kontrol lengkap. Isi batere internal sing wis dicakup saben dina karo panel surya lan gunakake lampu kanggo madhangi papan tanpa kabel sing rumit.

Dhaptar bagean:

  • Lampu Gantung Solar LED kanthi kabel link rantai terintegrasi
  • Remot kontrol
  • Panel Surya nganggo colokan
  • 3 batere AA 1500 mAh 1.2V (wis diinstal)

Panel Surya

Panel surya ngisi daya batere kanthi tenaga srengenge. Iki tegese sampeyan ora mbutuhake sambungan menyang pasokan listrik rumah tangga. Sunforce nggunakake teknologi surya sing canggih kanggo nggawa panel sing bisa uga dikenani biaya kanthi kahanan ora langsung. Sampeyan isih kudu ngupayakake panel kanggo nampa cahya srengenge maksimum.

Cahya Hanging Surya SUNFORCE

Nginstal lan Nyetel Panel Surya
Nggunakake perangkat keras sing dipasang, pasang panel solar menyang permukaan sing dipilih.
Sudut panel surya bisa diatur kanthi nggunakake titik poros ing endi panel dipasang ing krenjang. Iki ngidini sampeyan nggedhekake cahya srengenge

SUNFORCE Solar Hanging Light - tambahan

Nginstal Diagram Mount Ceiling
Sekrup pasang langit-langit nganggo rantai terintegrasi ing permukaan sing sampeyan pilih nggunakake sekrup sing dipasang. Priksa manawa bagean iki ora bisa dicekel amarga bisa matesi kemampuan kanggo ngontrol jarak jauh. Priksa manawa rantai lan kabel kasebut tiba kanthi bebas

SUNFORCE Solar Hanging Light - dipasang

Nyambungake Diagram Panel Surya

SUNFORCE Solar Hanging Light - sambungake
Panel surya sampeyan nyambung menyang 'jack plug' cilik sing ana ing sisih sisih langit-langit. Priksa manawa sambungan iki kenceng lan aman.

Operasi Lampu Gantung Surya
Bukak kubah kaca sing nutupi lampu LED. Sampeyan kudu ngerteni saklar. Saklar iki magepokan karo remot kontrol sampeyan bakal ngontrol cahya sing digantung. Saklar duwe 3 posisi:
ON, Fungsi iki nguripake lampu, saiki sampeyan bisa ngontrol intensitas lan operasi lampu kanthi remot kontrol.
MATI, Iki ngilangi remot kontrol. Fungsi iki kudu digunakake kanggo ngrampungake periode pambayaran 2 dina dhisikan.
AUTO, Fungsi iki bakal ngidini sensor integral nguripake lampu ing wayah wengi. Ing setelan iki, sampeyan bisa ngontrol intensitas cahya nanging ora bisa mateni lampu kanthi remot kontrol.

SUNFORCE Solar Hanging Light - cahya

Panggantos Baterei

SUNFORCE Solar Hanging Light - batere
Yen sampeyan kudu ngganti batere, cukup copot kubah kaca. Sampeyan banjur bakal duwe akses menyang 4 sekrup ing pojok cahya. Sawise mbukak kunci lan ngangkat lampu LED sing pas, sampeyan bakal bisa ndeleng batere.
INGGIL KANGGO PILIH BATERI GANTI KANG SPESIFIKASI MATCHING.

maintenance

Priksa sambungan sampeyan kanthi periodik, ing antarane langit-langit lan panel surya. Priksa manawa colokan dipasang kanthi bener.
Sawetara pangaturan musiman saka panel surya bisa dibutuhake kanggo ngimbangi dina pangisian daya sing luwih cekak ing musim salju. Ngresiki panel surya nganggo iklanamp kain. Aja nggunakake bahan kimia utawa permukaan sing kasar kanggo perawatan iki. Priksa manawa panel surya ora ana alangan, kayata wit utawa bangunan.
FAQ
Pitakon: Napa wengi ora padhangku ora terang? Wangsulan: priksa manawa sampeyan wis milih AUTO ing saklar cilik ing njero kubah kaca.
Pitakon: Lampu ing remotku ora murup nalika pencet tombol. Ana apa? Wangsulan: Ora ana lampu ing remot. Bohlam cilik mung ngetokake sinyal.
Pitakon: Napa ana tab kertas cilik sing ora ana ing kontrol remotku? Wangsulan: Tab iki kudu ditarik kanthi gratis saka remot kanggo ngidini fungsi remot bisa digunakake.
Produk iki dijamin garansi winates setaun. Sunforce Products Inc. menehi jaminan marang pembeli asli produk iki bebas saka cacat bahan lan pakaryan kanggo garansi setaun wiwit tanggal tuku. Batere sing kalebu ora dijamin ing garansi iki.
Kanggo entuk layanan garansi, hubungi Sunforce Products kanggo instruksi luwih saka email ing info (@ sunforceoroducts.com. Bukti tuku kalebu tanggal lan panjelasan keluhan dibutuhake kanggo layanan jaminan.

Dokumen / Sumber Daya

Cahya Hanging Surya SUNFORCE [pdf] Instruksi Manual
Lampu Gantung Surya, SUNFORCE

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.