Logo SunForce Kab

SUNFORCE 80033 Solar String Lights karo Remote Control

SUNFORCE 80033 Solar String Lights karo Remote Control

PÈNGET:
Sadurunge nggantung bolam, priksa manawa ora ana ing permukaan sing panas utawa bisa rusak. Yen sampeyan ngisi daya baterei tanpa masang bolam, nyimpen bolam ing kothak eceran utawa simpen kanthi aman ing jero ruangan kanggo nyegah karusakan.

AWAS: INFORMASI KESELAMATAN

  • Lampu senar surya sampeyan dudu dolanan. Aja nganti tekan bocah cilik.
  • Lampu senar surya lan panel surya sampeyan tahan cuaca.
  • Panel surya kudu dipasang ing njaba kanggo nggedhekake cahya srengenge.
  • Sadurunge instalasi, lay metu kabeh komponen lan mriksa ing bagean dhaftar bagean saka manual iki.
  • Aja ndeleng langsung menyang lampu senar solar.
  • Aja nggantung obyek liyane ing lampu senar solar.
  • Aja ngethok kabel utawa ngganti kabel menyang lampu senar solar.

AWAS: INSTRUKSI BATERAI

  • PÈNGET – JAUH BATERI JAUH ANAK.
  • Tuku tuku ukuran lan kelas batere sing bener sing paling cocog kanggo panggunaan sing dienggo.
  • Tansah ngganti kabeh batere sekaligus, kanthi ati-ati supaya ora nyampur lawas lan sing anyar, utawa batere kanthi macem-macem jinis.
  • Resik kontak baterei lan uga kontak piranti sadurunge instalasi baterei.
  • Priksa manawa baterei wis diinstal kanthi bener babagan polaritas (+ lan -).
  • Copot baterei saka peralatan sing ora bisa digunakake kanggo wektu sing suwe.
  • Copot baterei sing rusak utawa 'mati' langsung lan ganti.
    Kanggo daur ulang lan mbuwang baterei kanggo nglindhungi lingkungan, mangga dipriksa internet utawa direktori telpon lokal kanggo pusat daur ulang lokal lan / utawa tindakake peraturan pemerintah lokal.

FITUR PROOUCT

  • anggurtagbolam lampu LED Edison e looking (basis E26)
  • Loop pemasangan terpadu
  • Pangisian daya baterei solar
  • Kontrol jarak kalebu
  • 10.67 m / 35 ft total dawa kabel
  • Lampu bohlam LED 3V, 0.3W sing bisa diganti

PRE-INSTALASI

  1. Lampu senar solar dikirim kanthi baterei sing wis diinstal. Sadurunge miwiti instalasi, nyoba bolam kanggo katerangan.
    Pra-instalasi 01
    • Sambungake panel surya menyang konektor ing lampu senar.
    • Pilih ON ing mburi panel surya.
    • Bola lampu saiki kudu madhangi.
      Sawise bolam kabeh padhang, nguripake saklar menyang OFF lan nerusake instalasi.
  2. Priksa manawa panel surya sampeyan diselehake supaya cahya srengenge dioptimalake. Waca obyek kayata wit-witan utawa overhang properti sing bisa ngalangi kemampuan panel kanggo ngasilake biaya.
    Pra-instalasi 02
  3. Sadurunge nggunakake lampu senar solar, panel solar mbutuhake suryo srengenge suwene telung dina. Pangisian daya wiwitan iki kudu ditindakake tanpa lampu senar sing disambungake utawa karo panel surya ing posisi OFF. Sawise dina katelu, baterei sing kalebu bakal kebak.

Catetan: Panel surya kudu dipasang ing papan sing gampang diakses saklar ON / OFF.

MANGKAP PANEL SURYA: PANEL SURYA NDUWE RORO PILIHAN MOUNTING

BRACKET MOUNTING
  1. Yen perlu, gunakake rong colokan tembok (H) bebarengan karo rong sekrup gedhe (G). Pasang ngawut-awut nggunakake rong bolongan njaba saka krenjang soyo tambah kanggo ngamanake krenjang menyang lumahing milih.
    Pemasangan Braket 01
  2. Lebokake dhasar pemasangan (D) menyang mburi panel surya (B). Gunakake meneng cilik (F) klebu kanggo ngencengi sambungan.
    Pemasangan Braket 02
  3. Geser panel surya mudhun menyang braket pemasangan (E) nganti sampeyan krasa lan krungu sambungan klik ing panggonan.
    Pemasangan Braket 03
  4. Setel panel surya menyang sudut sing dikarepake kanggo ngoptimalake cahya srengenge.
    Pemasangan Braket 04
  5. Sudut panel surya bisa diatur kanggo nggedhekake cahya srengenge kanthi ngeculake, nyetel lan banjur ngencengi maneh sekrup sisih sing ana ing lengen protruding panel surya.
    Pemasangan Braket 05

Catetan: Kanggo medhot panel solar saka krenjang soyo tambah, pencet mudhun ing tab release ing ngisor krenjang soyo tambah. Kanthi tab ditekan kanthi kuat, geser panel surya munggah lan bebas saka braket. Sawetara pasukan bisa uga dibutuhake kanggo mbusak panel saka krenjang.

Pedhot Panel Surya

GROUND STAKE

Kanggo nggunakake stake lemah (C), sambungake rong bagean saka stake bebarengan.
Bagian grooved banjur pas menyang lengen protruding saka panel solar.
Stake banjur bisa digunakake kanggo masang panel menyang lemah.

Totoan Lemah

INSTALASI SOLAR STRING LIGHTS

Lampu senar solar duwe macem-macem cara sing bisa dipasang. Ing ngisor iki sing exampcara sing paling umum:

  1. Pemasangan sementara: Nggunakake pancingan S standar (ora kalebu) utawa pancingan sekrup (ora kalebu) lampu senar solar bisa dipasang kanthi nggunakake puteran pemasangan terpadu.
    Pemasangan Lampu String 01
  2. Pemasangan permanen: Nggunakake mbungkus kabel dasi utawa 'zip ties' (ora klebu) utawa nggunakake paku utawa sekrup menyang permukaan, lampu senar solar bisa dipasang kanthi luwih permanen.
    Pemasangan Lampu String 02
  3. Instalasi kabel guide: Nggunakake pancingan S (ora klebu) masang lampu senar menyang kabel guide wis diinstal (ora klebu).
    Pemasangan Lampu String 03
  4. Instalasi struktur: Kanggo nggawe efek draping kanggo lampu senar solar masang bohlam pisanan kanggo struktur, banjur mung pasang saben bohlam 3-4th kanggo nggawe efek sing dikarepake. Rampungake efek kanthi masang bohlam pungkasan menyang struktur.
    Pemasangan Lampu String 04
  5. Langkah pungkasan instalasi yaiku nyambungake panel surya menyang lampu senar. Cukup lebokake plug sing ana sawise bohlam pungkasan menyang kabel sing teka saka panel surya. Ngencengi plug dening screwing segel liwat titik sambungan.
    Pemasangan Lampu String 05
    Catetan: Lampu senar solar bakal madhangi nganti 4-5 jam gumantung saka tingkat pangisian daya baterei.

OPERASI:

Pemasangan Lampu String 06

Sawise pangisian daya 3 dina wiwitan ing posisi OFF, lampu senar solar wis siyap digunakake.
Tarik tab plastik sing kalebu kanggo ngaktifake baterei remot kontrol (J).

Nalika panel surya ing posisi ON, bolam kudu madhangi. Cukup pencet tombol ing remot kontrol kanggo mateni bolam. Uga nalika bolam mati pencet tombol ing remot kontrol kanggo madhangi bolam. Disaranake ninggalake panel surya ing posisi ON kanggo panggunaan biasa. Nguripake panel surya menyang posisi OFF ngilangi remot kontrol lan bisa digunakake nalika nyimpen utawa ora aktif kanggo wektu sing suwe.

CATETAN: Nggunakake lampu senar solar ing wayah awan bakal duwe efek negatif ing suwene wektu lampu bakal madhang ing wayah sore. Yen ora dibutuhake, gunakake remot kontrol kanggo mateni bolam kanggo ngirit daya baterei.

Pemasangan Lampu String 07

Baterei lampu senar surya (I) dipasang ing sisih mburi panel surya. Tansah mbukak kompartemen baterei kanthi saklar ON/OFF ing posisi OFF. Copot bagian mburi kompartemen baterei lan copot bagian mburi. Ing njero sampeyan bakal weruh baterei.
Nalika ngganti baterei, mirsani polaritas bener lan cocog spesifikasi baterei karo baterei wis dibusak.
Gunakake baterei sing bisa diisi ulang mung.
Kanggo produk iki, gunakake rong baterei lithium-ion 18650 3.7V sing bisa diisi ulang.
Ganti mburi kompartemen baterei lan terus nganggo lampu senar solar sing dibutuhake.

PERANGKAP INI NAMPAK GOLEK 15 ING ATURAN FCC.
Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:
(1) piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.
CATETAN: Peralatan iki wis dites lan ditemokake tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas 8, miturut bagean 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo menehi pangayoman sing cukup marang gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Peralatan iki ngasilake, nggunakake lan bisa mancarake energi frekuensi radio lan, yen ora dipasang lan digunakake miturut pandhuane, bisa nyebabake gangguan sing mbebayani kanggo komunikasi radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan ora bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan iki nyebabake gangguan sing mbebayani kanggo panrima radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni lan nguripake peralatan kasebut, pangguna dianjurake kanggo nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Piranti kasebut wis dievaluasi kanggo memenuhi syarat cahya RF umum. Piranti kasebut bisa digunakake ing kahanan pajanan portabel tanpa watesan.

PÈNGET: Produk iki ngemot baterei tombol. Yen ditelan, bisa nyebabake ciloko utawa mati mung sajrone 2 jam. Langsung golek perawatan medis.

baterei

Yen sampeyan kudu ngganti baterei sing kalebu ing remot kontrol, goleki kompartemen baterei ing pojok remot kontrol.
Tekan tab nengen (1) banjur geser metu kompartemen baterei (2).
Ganti baterei kanggo mesthekake polaritas sing bener diamati lan priksa manawa baterei panggantos nduweni karakteristik sing padha karo sing wis dibusak.

  1. PÈNGET : AJAK BATERI DADI SAKA ANAK
  2. Ngulu bisa nyebabake cilaka serius sajrone 2 jam utawa mati, amarga kobongan kimia lan kemungkinan perforasi esofagus.
  3. Yen sampeyan ngira yen bocah wis ngulu utawa masang bathi tombol, langsung njaluk pitulungan darurat.
  4. Priksa piranti lan priksa manawa kompartemen batere wis diamanake kanthi bener, kayata sekrup utawa pengikat mekanik liyane kenceng. Aja nggunakake yen kompartemen ora aman.
  5. Buwang batere tombol bekas kanthi cepet lan aman. Baterai rata isih bisa mbebayani.
  6. Marang wong liya babagan risiko sing ana gandhengane karo batere tombol lan cara supaya anak-anake tetep aman.

PIRANTI IKI tundhuk karo INDUSTRI CANADA LISENSI-EXEMPT RSS STANDARD(S).
Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:
(1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan (2) Piranti iki kudu nampa gangguan, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi piranti sing ora dikarepake.
Aparat digital tundhuk karo CAN ICES-005 (8) / NM8-005 (8) Kanada.
Pemancar radio iki (nomer sertifikasi ISED: 26663-101015) wis disetujoni dening Industri Kanada kanggo operate karo jinis antena sing kadhaptar kanthi gain maksimum sing diidinake. jinis antena ora klebu ing dhaftar iki, gadhah gain luwih saka gain maksimum dituduhake kanggo jinis sing, strictly dilarang kanggo nggunakake piranti iki.

Logo SunForce Kab

Dokumen / Sumber Daya

SUNFORCE 80033 Solar String Lights karo Remote Control [pdf] Instruksi Manual
80033, Lampu Solar String karo Remote Control, Lampu Remote Control, Solar String Lampu

Nggabungake obrolan

2 Komentar

  1. The remote won’t turn off the bulbs, even after putting a new battery in.
    Any clue?
    The bulbs were left outdoors for the winter but the solar panel was taken indoors.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.