SUNFORCE 1600334 Lampu String Surya kanthi logo Remote Control

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control pro

OVERVIEW

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 1

PENTING, PULANGAN REFERENSI MASA DEPAN: MACA KENE

PÈNGET: 
Sadurunge nggantung bolam, priksa manawa ora ana ing permukaan sing panas utawa bisa rusak. Yen sampeyan ngisi daya baterei tanpa masang bolam, nyimpen bolam ing kothak eceran utawa simpen kanthi aman ing jero ruangan kanggo nyegah karusakan.

AWAS: INFORMASI KESELAMATAN

  •  Lampu senar surya sampeyan dudu dolanan. Aja nganti tekan bocah cilik.
  •  Lampu senar surya lan panel surya sampeyan tahan cuaca.
  •  Panel surya kudu dipasang ing njaba kanggo nggedhekake cahya srengenge.
  •  Sadurunge instalasi, lay metu kabeh komponen lan mriksa ing bagean dhaftar bagean saka manual iki.
  •  Aja ndeleng langsung menyang lampu senar solar.
  •  Aja nggantung obyek liyane ing lampu senar solar.
  •  Aja ngethok kabel utawa ngganti kabel menyang lampu senar solar.

AWAS: INSTRUKSI BATERAI 

  •  Gunakake baterei sing bisa diisi ulang mung.
  •  Tansah tuku ukuran sing bener lan kelas baterei sing paling cocog kanggo panggunaan sing dituju: iki
  •  Resik kontak baterei lan uga kontak piranti sadurunge instalasi baterei.
  •  Priksa manawa batere wis dipasang kanthi bener babagan polaritas (+ lan -).
  •  Copot baterei saka peralatan sing ora bisa digunakake kanggo wektu sing suwe.
  •  Copot baterei sing rusak utawa 'mati' langsung lan ganti.

Kanggo r daur ulang lan pembuangan saka batre kanggo nglindhungi lingkungan, mangga dipriksa internet utawa ph siji direktori lokal kanggo pusat daur ulang lokal lan / utawa tindakake peraturan pemerintah lokal. Kanggo informasi luwih lengkap babagan omah baterei lan lokasi, waca Langkah 7 ing kaca 4.

fitur PRODUCT

  • anggurtage looking Edison lampu LED
  • Loop pemasangan terpadu
  •  Pangisian daya baterei solar
  •  Kontrol jarak kalebu
  • 10.67 m / 35 ft total dawa kabel
  • Lampu bohlam LED 3V, 0.3W sing bisa diganti
  1.  Lampu senar solar dikirim kanthi baterei sing wis diinstal. Sadurunge miwiti instalasi, nyoba bolam kanggo katerangan.SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 2
    1. Sambungake panel surya menyang konektor ing lampu senar.
    2. Nguripake panel surya supaya kolektor surya kaca madhep mudhun ing permukaan sing rata. Luwih becik nggunakake kain kanggo nyegah goresan kaca surya. Ora ana cahya sing kudu dideteksi ing kaca surya.
    3. Pilih ON ing mburi panel surya.
    4. Bola lampu saiki kudu madhangi. Sawise bolam kabeh padhang, nguripake saklar menyang OFF lan nerusake instalasi.
  2.  Priksa manawa panel surya sampeyan diselehake supaya cahya srengenge dioptimalake. Waca obyek kayata wit-witan utawa overhang properti sing bisa ngalangi kemampuan panel kanggo ngasilake biaya.SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 3
  3.  Sadurunge nggunakake lampu senar solar, panel solar mbutuhake suryo srengenge suwene telung dina. Pangisian daya wiwitan iki kudu ditindakake tanpa lampu senar sing disambungake utawa karo panel surya ing posisi OFF. Sawise dina katelu, baterei sing kalebu bakal kebak.

cathetan: Panel surya kudu dipasang ing panggonan sing gampang diakses saklar ON / OFF.

MANGKAP PANEL SURYA: PANEL SURYA NDUWE RORO PILIHAN MOUNTING 

BRACKET MOUNTING

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 4

  1.  Yen perlu, gunakake rong colokan tembok (H) bebarengan karo rong sekrup gedhe (G). Pasang ngawut-awut nggunakake rong bolongan njaba saka krenjang soyo tambah kanggo ngamanake krenjang menyang lumahing milih.
  2. Lebokake dhasar pemasangan (D) menyang mburi panel surya (B). Gunakake meneng cilik (F) klebu kanggo ngencengi sambungan.
  3. Geser panel surya mudhun menyang braket pemasangan (E) nganti sampeyan krasa lan krungu sambungan klik ing panggonan.
  4. Setel panel surya menyang sudut sing dikarepake kanggo ngoptimalake cahya srengenge.
  5. Sudut panel surya bisa diatur kanggo nggedhekake cahya srengenge kanthi ngeculake, nyetel lengen protruding panel surya.

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 5SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 6

cathetan: Kanggo medhot panel solar saka krenjang soyo tambah, pencet mudhun ing tab release ing ngisor krenjang soyo tambah. Kanthi tab ditekan kanthi kuat, geser panel surya munggah lan bebas saka braket. Sawetara pasukan bisa uga dibutuhake kanggo mbusak panel saka krenjang.

GROUND STAKE
Kanggo nggunakake stake lemah (C), sambungake rong bagean saka stake bebarengan. Bagian grooved banjur pas menyang lengen protruding saka panel solar. Stake banjur bisa digunakake kanggo masang panel menyang lemah.

INSTALASI SOLAR STRING LIGHTS

Lampu senar solar duwe macem-macem cara sing bisa dipasang. Ing ngisor iki sing exampcara sing paling umum:

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 7

 

  1. Pemasangan sementara: Nggunakake pancingan S standar (ora kalebu) utawa pancingan sekrup (ora kalebu) lampu senar solar bisa dipasang kanthi nggunakake puteran pemasangan terpadu.
  2. Pemasangan permanen: Nggunakake bungkus dasi kabel utawa 'tali zip' (ora kalebu) utawa nggunakake paku utawa sekrup menyang permukaan, lampu senar solar bisa dipasang kanthi luwih permanen.
  3. Instalasi kabel guide: Nggunakake pancingan S (ora klebu) masang lampu senar menyang kabel guide wis diinstal (ora klebu).
  4. Instalasi struktur: Kanggo nggawe efek draping kanggo lampu senar solar masang bohlam pisanan kanggo struktur, banjur mung pasang saben bohlam 3-4th kanggo nggawe efek sing dikarepake. Rampungake efek kanthi masang bohlam pungkasan menyang struktur.
  5. Langkah pungkasan instalasi yaiku nyambungake panel surya menyang lampu senar. Cukup lebokake plug sing ana sawise bohlam pungkasan menyang kabel sing teka saka panel surya. Ngencengi plug dening screwing segel liwat titik sambungan.

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 8

cathetan: Lampu senar solar bakal madhangi nganti 4-5 jam gumantung saka tingkat pangisian daya baterei.

OPERASI

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 9

Sawise pangisian daya 3 dina wiwitan ing posisi OFF, lampu senar solar wis siyap digunakake. Tarik tab plastik sing kalebu kanggo ngaktifake panel surya remot kontrol ing posisi ON, bolam kudu madhangi. Cukup pencet tombol ing remot kontrol kanggo mateni bolam. Uga nalika bolam mati pencet tombol ing remot kontrol kanggo madhangi bolam. Disaranake ninggalake panel surya ing posisi ON kanggo panggunaan biasa. Nguripake panel surya menyang posisi OFF ngilangi remot kontrol lan bisa digunakake nalika nyimpen utawa ora aktif kanggo wektu sing suwe.

CATETAN: Nggunakake lampu senar solar ing wayah awan bakal duwe efek negatif ing dawane wektu lampu bakal madhangi ing wayah sore. Yen ora dibutuhake, gunakake remot kontrol kanggo mateni bolam kanggo ngirit daya baterei.

GANTI BATERI

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 10

Baterei lampu senar surya (I) dipasang ing sisih mburi panel surya. Tansah mbukak kompartemen baterei kanthi saklar ON/OFF ing posisi OFF. Copot bagian mburi kompartemen baterei lan copot bagian mburi. Ing njero sampeyan bakal weruh baterei. Nalika ngganti baterei, mirsani polaritas bener lan cocog specifications baterei karo baterei wis dibusak.

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 11

CARA GANTI BOMBOL

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control 12

Mung nggunakake bohlam LED 3V, 0.3W. Kanggo informasi luwih lengkap babagan bolam panggantos, hubungi Sunforce Products Inc [email dilindhungi] utawa nelpon 1-888-478-6435.

PERANGKAP INI NAMPAK GOLEK 15 ING ATURAN FCC. 

Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:

  1. Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan
  2. piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

CATETAN: Peralatan iki wis diuji lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan radio utawa resepsi televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disengkuyung kanggo nyoba mbenerake gangguan kanthi siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.

Ati-ati: Owahi utawa modifikasi apa wae kanggo piranti iki sing ora disetujoni kanthi cetha dening pabrikan bisa ngilangi wewenang kanggo ngoperasikake peralatan iki.

Pernyataan ISED
Inggris: Piranti iki tundhuk karo standar RSS sing dibebasake lisensi Industry Canada. Operasi tundhuk karo rong syarat ing ngisor iki:

  1. Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan
  2. Piranti iki kudu nampa gangguan apa wae, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi piranti sing ora dikarepake. Aparat digital tundhuk karo CAN ICES‐ 3 (B)/NMB‐ 3(B) Kanada

Pemancar radio iki (nomer sertifikasi ISED: 26663-101015) wis disetujoni dening Industri Kanada kanggo operate karo jinis antena sing kadhaptar kanthi gain maksimum sing diidinake. jinis antena ora klebu ing dhaftar iki, gadhah gain luwih saka gain maksimum dituduhake kanggo jinis sing, strictly dilarang kanggo nggunakake piranti iki.

KESEHATAN & KESEHATAN

  •  Priksa manawa panel surya tetep ing posisi sing ngoptimalake cahya srengenge, utamane nalika musim dingin.
  •  Panel surya kudu di resiki nganggo iklanamp kain katun kanthi rutin. Iki bakal njamin kinerja optimal lan pangisi daya baterei.
  •  Gunakake teknik sing padha kanggo ngresiki bolam lampu saka lampu udhara solar.
  •  Aja nganti bahan abrasif kena kontak karo panel surya utawa bolam.

PITAKONAN PALING SERING

  1.  Apa kabel bisa ditambah?
  2.  Apa lampu senar solar mbutuhake srengenge langsung kanggo operate?
  3.  Apa bolam bisa diganti?
  4.  Napa lampu senar solar katon strobo utawa sumunar?
  5.  Apa lampu senar solar bisa digunakake ing wayah awan?
  6.  Jinis baterei apa sing dibutuhake lampu udhara solar supaya bisa digunakake?
  7.  Apa jinis baterei sing dibutuhake remot kontrol supaya bisa digunakake?

Suwene lampu madhangi 

  1.  Ora, kabel senar solar ora bisa ditambahi.
  2.  Lampu senar solar bakal ngisi daya ing sinar srengenge langsung lan ora langsung.
  3.  Ya, bolam 0.3WI ED bisa diganti. Hubungi tim layanan pelanggan lan deleng kaca 10 kanggo informasi panggantos bohlam tambahan.
  4.  Lampu sumunar umume disebabake baterei sing kurang diisi. Nguripake lampu senar solar menyang posisi "OFF" lan isi daya kanggo rong dina lengkap ing srengenge kuwat. Sawise rong dina iki ngisi daya, pindhah menyang posisi "ON" lan gunakake kaya biasane.
  5.  Ya, bolam bisa digunakake ing wayah awan.
  6.  Saben set lampu senar solar mbutuhake nggunakake rong baterei 3. 7V Li Ion sing bisa diisi ulang.
  7.  Kontrol remot iki mbutuhake baterei sel tombol lithium 3V (CR2025).
  8.  Gumantung ing pangisian daya lan kesehatan baterei sing dipasang, cahya kudu madhangi nganti 4-5 jam.

Dokumen / Sumber Daya

SUNFORCE 1600334 Solar String Lights karo Remote Control [pdf] Panduan Instalasi
101015, 2AX4R-101015, 2AX4R101015, 1600334, Lampu String Surya kanthi Remote Control

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.