SOUNDBOKS-=Go-Portable-Bluetooth-Performance-Speaker-Splashproof-Shockproof-and-Powerful-LOGO

SOUNDBOKS Go – Portable Bluetooth Performance Speak $er, Splashproof, Shockproof lan Kuat

SOUNDBOKS-=Go-Portable-Bluetooth-Performance-Speaker-Splashproof-Shockproof-and-Powerful-img

specifications

  • paket Ukuran 
    21.26 x 15.75 x 13.78 inci
  • Bobot Item 
    20 kilogram
  • Baterei 
    1 Baterei Lithium-ion dibutuhake
  • Teknologi Konektivitas 
    Bluetooth
  • Power Source 
    Baterai Powered
  • Cara Control 
    app
  • Jinis Speaker 
    woofer
  • Unit Pemandu
    "woofer 1x10 kab
  • Brand 
    SB

Pambuka

Iki minangka versi cilik saka Speaker Kinerja Bluetooth. Kanthi baterei lan swara swappable sing apik banget sing ora bisa dicopot, isih kuat, awet, lan portabel. Speaker iki dikempalken karo kejutan, kemungkinan, lan kemampuan kanggo nindakake kabeh sing ndadekake SOUNDBOKS dadi SOUNDBOKS. Team Up ngidini sampeyan nyambungake speaker SOUNDBOKS (Gen. 3) tambahan kanggo pengalaman musik nirkabel sing immersive. Sambungake menyang Aplikasi SOU NDBOKS kanggo entuk akses menyang akeh fitur, kalebu nganyari kinerja kanggo swara, kontrol, lan keamanan anyar, lan liya-liyane.

Ngalami swara tingkat konser kanthi kajelasan sing luar biasa, treble sing renyah, + bass jero ing rentang frekuensi efektif 40Hz - 20kHz-karo rong kontinu 72 Watt - Kelas D amplifiers, siji 10 "woofer, lan siji 1'silk dome Tweeter. Kanthi wektu muter 40 jam lan ngisi ulang 3.5 jam, baterei gampang diganti. Kabeh produk SOUNDBOKS kompatibel. Gunakake App gratis kanggo nyambungake speaker sampeyan menyang piranti Bluetooth apa wae-uga nganti 5 speaker SOUNDBOKS-kanggo sistem swara sing kuat banget.

PORTABILITAS

Packable, tossable, swingable, lan totable iku kabeh tembung sing ana ing pikiran nalika mikir item iki. The Go ora kaya SOUNDBOKS liyane babagan portabilitas, amarga pas ing kursi mburi, ing rak mancal, lan ing pundhak sampeyan. Tas ransel malah ora dibutuhake.

Kualitas swara apik banget.

Muni kaget banget nalika sampeyan muter ing setelan volume cilik. Iki terus nganti setengah volume, lan banjur dadi banter, nanging aku krungu volume sing padha saka speaker sing luwih cilik. Kabeh dadi banter lan cepet banget sawise sampeyan tekan 50%. Iku ngrasa luwih kaya wutah logaritmik saka siji linear. Saben bagean LED wis loro mundhak banter, lan ngadeg ing ngarepe speaker operasi iku ngrusak kuping nalika sampeyan tekan 7/11. Banjur sampeyan pengin ngadeg ing mburi, muter musik, lan mbukak… Sampeyan bisa stereo pasangan loro kanggo ngrungokake musik saka negara kapisah. Sampeyan bisa nyambungake lima kanthi nirkabel kanggo ngrungokake saka negara liya.

UPGRADABILITY + APLIKASI

Aktifake Bass +, nemtokake tanggung jawab stereo ing mode TeamUP, nelpon swara, lan liya-liyane nggunakake aplikasi kasebut. Kajaba iku, entuk upgrade perangkat kukuh kinerja sing bisa ngowahi SOUNDBOKS saka njero.

APA TEGESÉ APLIKASI ING BASA INGGRIS?

  • DIREKT minangka bagean saka pengalaman ngrungokake gelombang anyar sing ora dikontrol dening algoritma (Mung kasedhiya ing iOS). Platform iki ngidini pamilik SOUNDBOKS Gen. 3 lan SOUNDBOKS Go akses sing ora ana tandhingane menyang lantai tari lan meja putar ing saindenging jagad. Iku ora on-demand, nanging tansah siap kanggo pesta.
  • Sampeyan bakal bisa mbukak app SOUNDBOKS ing dina Jumuah utawa Setu wengi lan stream set akhir minggu saka sawetara artis favorit kita-langsung saka geladhak ing klub lan studio sak Copenhagen, Barcelona, ​​London, LA, lan liyane.
  • Saben label, klub, lan seniman sing kita kerja sama kanggo nguripake DIREKT bakal menehi macem-macem genre, tempo, dekade, lan asal-usul kanggo pamicara sampeyan.

Pitakonan Paling Sering

  • Speaker Bluetooth sing paling kuat kanggo dhuwit?
    SOUNDBOKS Go - Speaker Performance Bluetooth Portable, Splashproof, Shockproof, lan Powerful minangka asil gambar kanggo SOUNDBOKS Go - Speaker Performance Bluetooth Portable, Splashproof, Shockproof, lan Kuat. Speaker Bluetooth SOUNDBOKS (Gen. 3) paling banter sing wis dites. Amarga speaker pesta sing gedhe banget iki nganggo daya baterei, sampeyan bisa nggawa menyang njaba tanpa kudu nyolok.
  • Apa sejatine bedane Soundboks 2 lan Soundboks 3?
    SOUNDBOKS (Gen. 3) bisa nggayuh tingkat volume 126 dB, yaiku mundhak 4 dB tinimbang SOUNDBOKS (Gen. 2). (Purwaning Dumadi 2). Nilai puncak sinyal swara jambon sing dipikolehi ing jarak 1 meter digunakake kanggo nggawe pangukuran (bobot C).
  • Apa Soundboks tahan banyu?
    Salah sawijining pitakonan sing paling kerep ditakoni yaiku yen SOUNDBOKS minangka speaker Bluetooth anti banyu. Lan, nalika jawaban sing prasaja yaiku SOUNDBOKS ora anti banyu, nanging luwih akeh tinimbang iku. Dadi ayo goleki luwih jero kanggo ndeleng apa kita bisa menehi katrangan babagan kahanan kasebut.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.