Skullcandy Jib + Manual Panganggo Earbud Blueooth Aktif / JibXT

Skullcandy Jib + Manual Panganggo Earbud Blueooth Aktif / JibXT

Mode pasangan:
Mode MATI

Mode MATI

Masangake Piranti Anyar
Jib + Aktif / JibXT Aktif
Masangake Piranti Anyar

Daya On / OFF

Daya mati

Volume Up
Volume munggah
Volume Down

Dolanan / Ngaso
Dolanan Ngaso

Lacak Terusake
Lacak Terusake

Lacak Bali

Lacak Bali

Wangsulan / Pungkasan

Wangsulan Mungkasi

daya
daya

Pitakon Kunjungi: www.skullcandy.comv

Kanggo kualitas paling apik, aja nyimpen produk kanthi kondhisi sing luwih saka 100 derajat.

Pernyataan Kepatuhan FCC
Piranti iki tundhuk karo Bagian 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) piranti iki bisa uga
ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa uga ditindakake
njalari operasi sing ora dikarepake
Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.

Piranti kasebut wis dites lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut Bagian 15 saka Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah.

Piranti kasebut ngasilake, nggunakake lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan kasebut ora kedadeyan ing instalasi tartamtu.

Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, bisa ditemtokake kanthi muter
peralatan mati lan urip, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:
- Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
- Tambah pemisahan ing antarane peralatan lan panrima.
- Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
- Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.
Pernyataan Kepatuhan ISED
Piranti iki ngemot pemancar / penerima sing bebas lisensi, sing cocog karo Inovasi, Ilmu Pengetahuan lan Ekonomi
Pengembangan RSS sing dibebasake lisensi Kanada. Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) Piranti iki bisa uga ora
njalari gangguan. (2) Piranti iki kudu nampa gangguan, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi piranti sing ora dikarepake.

Amérika
Skullcandy, Inc.
6301 N Landmark Dr.
Park City, UT 84098, AS
Skullcandy.com

Canada
Skullcandy Kanada ULC
329 Railway St Unit 205,
Vancouver, SM. V6A 1A4
Canada
Skullcandy.ca

Eropah
Skullcandy Eropah BV
PO Box 425
5500AK Veldhoven
Nederland
Skullcandy.eu

Hardware: V1.8
Piranti lunak: V2.0
Fungsi Bluetooth: 2402MHz-2480MHz <4dBm
ISI BATERI Li-ion.
BATERI KUDU REKLIKASI
Utawa dibuwang saka PROPERLY.

PARNGET: Bahaya keselak - bagean cilik. Ora kanggo Bocah.

MODEL: S2JSW
ID FCC: Y22-S2JSW
IC: 10486A-S2JSW

sku

Pitakon babagan Earbud Blueooth Aktif / JibXT Skullcandy Jib? Kirim ing komentar!
Download Skullcandy Jib + Manual / JibXT Manual Biru Aktif Earbud [PDF]

Nggabungake obrolan

8 Komentar

  1. Aku duwe masalah sing padha karo Amber, aku kudu nyoba banjur kedadeyan ing kalorone? Apa wae ide

  2. Hi,
    Aku ora bisa masangake Jib + Aktif karo bluetooth Laptop Thinkpad X220. Ora ana masalah karo ponsel iPhone X.
    Sapa wae sing ngatasi masalah iki, mangga bareng, matur nuwun.
    Best regards,
    Bambang

  3. Apa kode kanggo dipasangake, aku wis nyoba 0000 lan 1234 lan ora bisa digunakake

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.