logo skc

SKC 769-3003 PERMEA-TEC Sensor kanggo Isosianat Alifatik

SKC 769-3003 PERMEA-TEC Sensor kanggo Isosianat Alifatik

Sensor PERMEA-TEC kanggo Isosianat Alifatik

Kucing Nomer 769-3003

Cara screening kolorimetrik Sensor PERMEA-TEC nemtokake efektifitas sarung tangan lan sandhangan pelindung kimia ing kahanan panggunaan sing nyata. Indikator deteksi mikroenkapsulasi CLI ngganti warna, nuduhake permeasi kanggo akeh isosianat alifatik umum. Asil ngidini para profesional milih sarung tangan/sandhangan sing paling cocog kanggo proteksi, ditampa, lan efektifitas biaya. Sensor PERMEA-TEC sing gampang digunakake ditempelake ing kulit pekerja ing titik kontak lan abrasi paling gedhe sadurunge sarung tangan utawa nutupi lan diamati kanggo owah-owahan warna ing interval wektu.

Pandhuan kanggo Gunakake

Kanggo nemtokake wektu aman pangguna kanggo sarung tangan tartamtu, sarung tangan pindho dianjurake.

  1. Pasang sensor PERMEA-TEC ing jempol, driji tengah, lan telapak tangan ing njaba sarung tangan sing lagi dianggo. Selehake sarung tangan sing bakal dievaluasi ing sarung tangan pisanan.
  2.  Sawise siji jam, copot sarung tangan njaba lan sensor PERMEA-TEC sing ndasari.
  3. Evaluasi sensor kanggo terobosan. Indikasi positif saka terobosan nyebabake owah-owahan warna dadi abang-oranye.
  4.  Yen ora ana terobosan sing dituduhake, gunakake sensor PERMEA-TEC sing seger lan terus nganggo sarung tangan njaba nganti jam liyane. Tindakake Langkah 2 lan 3 kanggo nemtokake manawa terobosan wis kedadeyan.
  5. Baleni Langkah 3 lan 4 kanggo nemtokake wektu aman pangguna kanggo sarung tangan.

Sensor PERMEA-TEC liyane kasedhiya kanggo:

  • Amina Aromatik: MDA, anilin, o-toluidine, methylene-bis(2-chloroaniline) (MOCA)
  • Isosianat aromatik: TDI, MDI
  • Amina alifatik: N,N-dimetil sikloheksilamin, trietanolamin, tambang hanola diet, lan trietilendiamine
  • Asam/Basa: HCI, HF, HSO, lan NH,
  • Pelarut fenol: Bisphenol A

SKC Limited Warranty lan Kabijakan Bali
Produk SKC tundhuk marang Kabijakan Garansi lan Pengembalian Terbatas SKC, sing menehi tanggung jawab tunggal SKC lan obat eksklusif sing tuku. Kanggo view lengkap SKC Limited Warranty lan Kabijakan Bali, menyang skcinc.com/warranty.

Dokumen / Sumber Daya

SKC 769-3003 PERMEA-TEC Sensor kanggo Isosianat Alifatik [pdf] Instruksi Manual
769-3003 Sensor PERMEA-TEC kanggo Isosianat Alifatik, 769-3003, Sensor PERMEA-TEC kanggo Isosianat Alifatik

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *