SISIGAD B02B Electric Self-Balancing Hoverboard

Elinga supaya aman lan, sing paling penting, seneng-seneng!

Sadurunge ngoperasikake kendaraan iki, waca kabeh pandhuan kanggo ngrakit lan operasi sing aman. Manual pangguna bisa nuntun sampeyan babagan fungsi lan panggunaan hoverboard. Sadurunge nggunakake hoverboard iki, familiarize dhewe karo carane operate, supaya sampeyan bisa njaga hoverboard ing kondisi paling apik. Piranti iki disaranake digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun lan ndhuwur lan wong sing kurang kemampuan fisik, sensori utawa mental utawa kurang pengalaman lan kawruh yen wis diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan piranti kanthi cara sing aman lan ngerti bebaya sing ana. Anak-anak ora kudu muter piranti kasebut. Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake bocah tanpa pengawasan.

Awas: Batere lithium ing njero

BAB 1 INFORMASI UMUM

Kita ngajak pamilik model hoverboard iki supaya ngisi daya lan nyimpen hoverboard ing papan sing aman. Kanggo nambah keamanan lan umur batere sing ana gandhengane karo model iki, penting supaya ora ngisi model iki yen suhu kurang saka 5 ° C utawa luwih saka 45 ° C. Kajaba iku, pangisi daya kudu dicopot nalika batere wis diisi lengkap. Mung gunakake pangisi daya sing dikemas nganggo model hoverboard.

Resiko nyopir

PÈNGET!

  • Sinau carane nyopir kanthi aman sadurunge nyopir kanthi cepet ing hoverboard.
  • Gagal, kelangan kontrol, nabrak, kalebu nglanggar aturan ing manual pangguna bisa nyebabake ciloko.
  • Kacepetan lan jarak bisa beda-beda adhedhasar bobot, medan, suhu, lan gaya nyopir.
  • Priksa manawa nganggo helm lan sandhangan protèktif sadurunge nggunakake hoverboard.
  • Priksa manawa maca manual kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake hoverboard.
  • Mung digunakake ing cuaca garing.
  • Kita ora nyaranake nggunakake sembarang skuter imbangan ing dalan umum. Kanggo panggunaan domestik mung.
Persiyapan sadurunge operasi

Sadurunge digunakake, batere kudu diisi lengkap. Priksa Bab 6.

Watesan bobot operator

alesan saka watesan bobot: 1. njamin safety saka operator; 2. nyuda karusakan saka overloading.

BAB 2 OPERASI Skuter imbangan

Kalibrasi

Yen hoverboard sampeyan katon ing sisih kiwa utawa tengen, sampeyan bisa uga kudu nyetel sensor maneh. Langkah ing ngisor iki:
Langkah 1: Mateni / level skuter.
Langkah 2: Pencet tombol Daya luwih saka 10 detik nganti sampeyan sumunar sumunar kaping 5.
Langkah 3: Skuter mateni maneh.

CATETAN:
Dibangun ing fungsi Saldo Timer, gampang nyopir.

PÈNGET!
Sampeyan ngirim ora nguripake kasar nalika nyopir cepet. Sampeyan ngirim ora numpak miring utawa nguripake slope. Iku bakal mimpin kanggo tiba lan ciloko.

Kepala operasi
  • Papan hover nggunakake keseimbangan dinamis, nggunakake giroskop internal lan sensor akselerasi. Status hoverboard dikontrol dening pusat gravitasi. Iki diatur dening motor, sing dikontrol dening sistem kontrol servo. Nalika sampeyan condong maju, sampeyan bakal ngrasakake tumindak sampeyan kanthi cepet. Yen sampeyan kudu nguripake, alon mudhun lan pindhah sikil maju utawa mundur banjur pusat gravitasi awak obah ngiwa utawa nengen, mula hoverboard bisa ngrasa obah ngiwa utawa nengen.
  • Hoverboard nduweni sistem stabilisasi dinamis inersia, saengga bisa njaga keseimbangan anterior-posterior nanging ora bisa njamin kiwa lan tengen. Dadi nalika ngowahi, skuter kudu dioperasikake alon-alon, yen ora, sampeyan bisa cilaka.
Sinau babagan cara nggunakake

langkah 1: Pencet tombol daya kanggo nguripake hoverboard.
Langkah 2: Lebokake hoverboard ing lemah sing rata lan priksa manawa kabeh langkah-langkah keamanan ditindakake. Sijine sikil siji ing bantalan sing bakal micu tombol pedal kanggo nguripake indikator operasi, sawise sistem mlebu mode imbang, sijine sikil liyane ing bantalan.
Langkah 3: Kontrol maju hoverboard utawa mundur, elinga gerakan awak sampeyan aja nganti dadakan.

CATETAN:
Yen sampeyan ora ana ing kahanan sing seimbang nalika micu ngalih sikil, buzzer bakal alarm, lan LED peringatan bakal murup. Sistem kasebut ora ana ing kahanan imbang. Tanpa kahanan sing seimbang, sampeyan ora kudu mbukak hoverboard. Banjur sampeyan kudu ngatur kalibrasi sensor, waca titik 2.2.
Langkah 4: Ngontrol arah kiwa lan tengen hoverboard.
Langkah 5: Sadurunge mudhun, priksa manawa hoverboard isih seimbang lan mandheg, banjur sikil siji, banjur sikil liyane.

PÈNGET!
Sampeyan ora nate nguripake kanthi kuat nalika nyopir kanthi cepet.
Sampeyan ngirim ora numpak miring utawa nguripake slope. Iku bakal mimpin kanggo tiba lan Cilaka.

Tansah reaksi ing weker

Hoverboard ora bisa mlaku ing kahanan kaya ing ngisor iki:

  • Sajrone operasi, yen sistem kasebut kesalahan, hoverboard bakal njaluk operator kanthi macem-macem cara, kayata nglarang nunggang, lampu indikator alarm, swara bip-bip kanthi rame-rame, sistem kasebut ora bisa mlebu mode swasembada.
  • Nalika mlaku ing hoverboard, platform maju utawa mundur luwih saka 10 derajat, unit kasebut ora bisa digunakake.
  • Voltage batere kurang banget.
  • Sajrone ngisi daya.
  • Sajrone operasi, platform kasebut terbalik bakal nglarang operasi.
  • Luwih cepet.
  • Batere ora diisi daya cukup.
  • Kios ban, rong detik mengko, skuter mlebu mode mati.
  • Batere voltage luwih murah tinimbang nilai proteksi, 15 detik mengko hoverboard mlebu menyang mode mati.
  • Terusake debit saiki sing gedhe (kayata suwe banget menek lereng sing tajem)

PÈNGET!
Nalika hoverboard mlebu ing negara mati (nalika baterei kurang), sistem bakal ngunci mesin kanthi otomatis. Bisa mbukak kunci nalika sampeyan menet tombol daya. Nalika baterei wis entek utawa sistem menehi metu informasi karo mati safety, please ora terus drive hoverboard, yen ora, hoverboard ora bisa ngimbangi kanggo lack of baterei. Ing kahanan iki, sopir bisa cilaka. Yen baterei tekan minimal, terus nyopir hoverboard bakal mengaruhi urip baterei. Produk kasebut mung kudu digunakake ing suhu antara -10°C – +45°C.

Laku nunggang

Sadurunge nyopir hoverboard, priksa manawa sampeyan wis ngerti katrampilan nyopir. Tansah latihan karo wong sing siyap nyekel / nyekel sampeyan.

  • Gunakake sandhangan kasual (nanging ora ngeculke) lan sepatu sing rata kanggo njaga keluwesan awak sampeyan.
  • Mangga pindhah menyang papan sing mbukak kanggo latihan nyopir hoverboard nganti sampeyan bisa munggah/mati kanthi gampang
  • Priksa manawa permukaane rata.
  • Yen sampeyan nyopir ing macem-macem terrain, sampeyan kudu alon-alon.
  • Hoverboard minangka alat nyopir sing dirancang kanggo dalan sing alus. Kurangi kacepetan yen sampeyan nyopir hoverboard ing permukaan sing atos.
  • Sadurunge nyopir: Waca Bab 4 kanthi kacepetan maksimum lan Bab 5 babagan nyopir kanthi aman

BAB 3 PEDAL SENSOR lan INDIKATOR OPERASI

Sensor pedal

Hoverboard duwe 4 sensor ing sangisore pedal, nalika operator mlaku ing pedal, hoverboard bakal nyetel dhewe karo pola balancing kanthi otomatis. Nalika nunggang, sampeyan kudu mriksa manawa pedal wis mlaku, aja nganti mlaku ing sisih njaba pedal. Aja nyelehake barang ing pedal supaya hoverboard bisa dioperasikake dhewe lan nambah kemungkinan tabrakan lan malah nyebabake cilaka lan karusakan ing hoverboard dhewe.

Indikator Baterai & Operasi
  • Indikator kasebut dununge ing tengah hoverboard. Iki digunakake kanggo informasi operasi.
  • Indikator baterei ing hoverboard bakal nuduhake warna ijo anggere batere daya cukup kanggo nyopir.
  • Indikator baterei ing hoverbard bakal nuduhake werna abang nalika daya baterei mudhun (15-20% kiwa) lan sampeyan kudu mungkasi nyopir lan miwiti ngisi hoverboard.
  • Indikator baterei ing hoverboard bakal nuduhake RED lan duwe Swara ALARM WARNING yen daya baterei wis entek lan sampeyan kudu langsung mandheg nyopir. Papan hover saiki bakal mati tanpa kabar maneh lan papan hover bakal ilang imbangan. Sampeyan bisa uga duwe risiko cilaka yen isih nyoba terus nyopir.
  • Indikator operasi: Nalika pedal wis micu, indikator operasi bakal cahya banjur sistem teka menyang kondisi operasi; nalika sistem mbukak kesalahan, indikator bakal dadi abang.

BAB 4 RANGE LAN KECEPATAN

Range saben biaya

Rentang saben biaya gegandhengan karo akeh faktor, kayataample:

  • Topografi: Ing dalan sing rata, kisaran saben muatan bakal ditambah, ing medan sing ora rata, bakal suda.
  • Bobot: Bobot operator bisa pengaruhe jarak nyopir.
  • Suhu: Suhu ekstrem bakal nyuda jarak nyopir.
  • Maintenance: Yen hoverboard diisi kanthi bener lan baterei tetep apik, iki bakal nggedhekake jarak nyopir.
  • Gaya nyepetake lan nyopir: Tetep kacepetan tetep bakal nambah jarak nyopir, kosok baline, wiwitan, mandheg, nyepetake, nyuda nyuda jarak.
Max. Kacepetan
  • Kacepetan maksimum hoverboard dirating 14km / jam nanging gumantung karo kondisi pangisian daya batere, kahanan / amba ing lumahing, arah angin, lan bobot pengemudi. Yen batere wis diisi lengkap, lumahing level utawa malah sudhut ing ngisor, ana tailwind, lan drivere ora abot banget, kecepatan maksimal bisa ngluwihi 15km / jam.
  • Nyedhak kacepetan maksimal, hoverboard ngetokake sinyal bebaya, lan kacepetan kudu dikurangi. Disaranake nyopir hoverboard ing kacepetan sing nyaman kanggo sampeyan lan ora nyopir hoverboard ing kacepetan ngluwihi 12km/jam.
  • Ing kacepetan permisif, hoverboard bisa ngimbangi dhewe kanthi apik.

BAB 5 SAFE DRIVING

Bab iki bakal fokus ing keamanan, ilmu lan peringatan. Sadurunge ngoperasikake kendharaan iki, waca kabeh instruksi supaya bisa dipasang kanthi aman lan operasi.

PÈNGET!

  • Sadurunge miwiti, kenal karo cara operate, supaya sampeyan bisa njaga hoverboard ing kondisi sing paling apik.
  • Nalika nyopir hoverboard, priksa manawa kabeh langkah-langkah keamanan ditindakake. Sampeyan kudu nganggo helm, bantalan lutut, bantalan sikut lan peralatan protèktif liyane.
  • Supire aja nganggo klambi sing longgar utawa nggantung, tali sepatu, lan liya-liyane sing bisa kejiret ing roda hoverboard.
  • Hoverboard mung kanggo hiburan pribadi. Sampeyan ora diidini nunggang ing lurung-lurung umum.
  • Hoverboard ora diidini nganggo jalur motor.
  • Bocah-bocah, wong tuwa, wanita hamil ora diidini nyopir.
  • Wong kanthi kapasitas imbangan sing suda ora kudu nyopir hoverboard.
  • Aja nyopir hoverboard ing pengaruh alkohol utawa zat liyane.
  • Aja nggawa barang nalika nyopir.
  • Coba waspada marang prekara sing ana ing ngarep sampeyan, supaya tetep sesanti sing apik bakal mbantu nyopir papan kanthi aman.
  • Ngaturake sikil nalika nyopir, dhengkul rada bengkok, bisa njaga keseimbangan nalika nemoni lemah sing ora rata.
  • Ing proses nyopir, priksa manawa sikilmu tansah steeping ing pedal.
  • Hoverboard mung bisa nggawa siji wong.
  • Aja miwiti utawa mandheg dumadakan.
  • Aja nyopir ing lereng sing curam.
  • Aja drive hoverboard munggah marang obyek tetep (finst. tembok utawa struktur liyane) lan terus nyopir hoverboard.
  • Aja nyopir ing panggonan sing surem utawa peteng.
  • Nyopir hoverboard tanggung jawab dhewe lan perusahaan ora tanggung jawab kanggo kacilakan utawa karusakan sing bisa ditindakake.
  • Priksa manawa kacepetan kendaraan aman kanggo awake dhewe lan wong liya, lan siyap mandheg nalika digunakake. Nalika sampeyan nyopir hoverboard, mangga njaga jarak tartamtu saka saben liyane supaya tabrakan.
  • Nalika setir, sampeyan kudu nggunakake pusat gravitasi awak, pergeseran pusat gravitasi sing ganas bisa nyebabake sampeyan ambruk utawa tiba saka hoverboard.
  • Aja nyetir mundur supaya adoh, drive mundur kanthi kecepatan dhuwur, puterake kacepetan banjur drive kanthi cepet.
  • Aja nyopir nalika udan utawa mbabarake hoverboard menyang kahanan teles liyane. Mung bisa didorong nalika cuaca garing.
  • Aja nyopir ing alangan lan nyegah salju, es, lan permukaan sing lunyu.
  • Aja nyopir barang sing digawe saka kain, cabang cilik lan watu.
  • Aja nyetir ing ruang sempit utawa ing endi ana alangan.
    Mlumpat ing utawa mateni hoverboard bisa lan bakal nimbulaké karusakan sing ora dijamin dening babar pisan. Risiko ciloko pribadi. karusakan pribadi utawa penyalahgunaan related kanggo "trick nunggang" ora dijamin dening perusahaan lan voidsany babar pisan.

BAB 6 PENGISIAN HOVERBOARD

Bab iki utamane ngrembug babagan cara ngisi daya, cara njaga batere, masalah keamanan sing kudu digatekake, lan spesifikasi batere. Kanggo keamanan sampeyan lan wong liya, lan tambahake batere lan tingkatake kinerja batere, priksa manawa sampeyan tindakake operasi ing ngisor iki.

Baterene entek

Yen sampeyan nemokake indikator batere wis abang lan sumunar, tegese batere kurang. Disaranake sampeyan supaya ora nyetir maneh. Nalika daya kurang, tenaga ora cukup kanggo nyopir normal, banjur sistem bakal kanthi otomatis miringake dhasar platform kanggo nglarang panggunaan operator. Gampang banget tiba yen sampeyan meksa nyopir saiki, lan mengaruhi umur baterei kanthi negatif.

Aja nggunakake batere ing kasus kasebut.

  • Menehi mambu utawa panas banget
  • Kebocoran bahan apa wae.
  • Dilarang nyopot batere.
  • Aja ndemek zat sing bocor saka batere.
  • Aja nganti bocah lan kewan nutul batere.
  • Batere ngemot zat sing mbebayani ing njero. Dilarang mbukak batere lan nemplek obyek menyang batere.
  • Mung gunakake pangisi daya sing diwenehake.
  • Aja ngisi batere lithium. Paket batere kalebu batere lithium.

CATETAN:
Yen sampeyan nemokake indikator batere ijo lan sumunar banjur suwe-suwe banjur ganti dadi lampu abang lan alarm bakal surup. Saiki ora ngidini sampeyan nyopir maneh. Iki nuduhake batere kurang. Disaranake sampeyan mandheg nyetir lan ngisi ulang hoverboard. Yen batere wis sithik, ora cukup daya kanggo nyopir normal. Sistem operasi hoverboard kanthi otomatis bakal ngiringake platform maju kanggo nglarang panggunaan. Iki bisa nyebabake supir tiba saka papan hover lan dadi cilaka.

Ati-ati
  • Nalika ngisi daya. Aja numpak hoverboard!
  • Nalika ngisi daya terus, lampu LED pangisi daya batere warna abang.
  • Yen wis diisi daya banjur lampu LED pangisi daya batere dadi warna ijo.
  • Nalika ngisi daya rampung, dicopot charger batere saka sumber daya utama lan saka hoverboard.
Langkah-langkah pangisian daya
  • Priksa manawa hoverboard, pangisi daya lan soket listrik DC ing hoverboard tetep garing.
  • Nggunakake pangisi daya liyane bisa ngrusak produk utawa nyebabake risiko liyane.
  • Pasang adaptor daya menyang port daya DC ing sisih mburi hoverboard lan stopkontak standar.
  • Priksa manawa indikator ijo ing adaptor murup.
  • Nalika lampu indikator abang ing pangisi daya nuduhake daya property, digunakake mriksa yen baris disambungake property.
  • Nalika lampu indikator ing pangisi daya ganti saka abang dadi ijo, iki nuduhake yen baterei wis kebak.
  • Ing kasus iki, monggo mandheg ngisi daya. Pangisian daya sing berlebihan bakal mengaruhi umur baterei.
  • Overcharging bakal nyuda umur baterei. Mangga deleng wektu pangisian daya ing sheet specification.Produk ngirim ora kebak ing wektu maneh.
  • Aja ngisi daya produk tanpa pengawasan.
  • Produk kasebut mung kudu diisi suhu ing antarane 0 ° C - + 45 ° C.
  • Yen ngisi suhu sing luwih murah utawa luwih dhuwur, ana risiko kinerja batere bakal dikurangi lan bisa uga ana risiko kerusakan produk lan cilaka pribadi.
  • Ngisi daya lan nyimpen produk ing area sing mbukak, garing lan adoh saka bahan sing gampang kobong (yaiku bahan sing bisa ngobong geni).
  • Aja ngisi daya srengenge utawa cedhak geni.
  • Aja langsung ngisi daya produk sawise digunakake. Ayo produk adhem sajrone sak jam sadurunge diisi daya.
  • Yen produk ditinggalake karo wong liya kanggo mantanampsajrone preinan, kudu dikenani biaya sebagian (dikenai biaya 20 - 50%). Ora diisi daya kanthi lengkap.
  • Aja nyopot produk saka kemasan, ngisi daya kanthi lengkap banjur lebokake maneh ing kemasan. Nalika dikirim saka pabrik, produk kasebut asring diisi sebagian. Tansah prodhuk ing negara sing diisi sebagian, nganti bakal digunakake.

PÈNGET!

  • Mung gunakake konektor DC kanggo nyambung karo kabel DC saka pangisi daya sing kasedhiya karo hoverboard.
  • Aja lebokake obyek asing menyang konektor DC.
  • Risiko arcing! Aja nyambungake daya DC karo obyek logam!BAB

BAB 7 PENGAWASAN HOVERBOARD

Papan hoverboard kudu dijaga. Bab iki umume nggambarake langkah-langkah sing relevan lan pangeling operasi sing penting kanggo njaga. Priksa manawa batubara koil daya lan daya mati sadurunge sampeyan nindakake operasi ing ngisor iki. Sampeyan ora bisa mbukak nalika baterei lagi diisi daya.

Cleaning

Priksa manawa daya lan coil daya mati. Ngilangke cangkang hoverboard nganggo kain alus

PÈNGET!
Priksa manawa banyu lan cairan liyane ora mlebu ing bagean internal skuter saldo amarga bisa ngrusak elektronik / batere skuter kanthi permanen. Ana risiko cilaka pribadi.

Lumbung
  • Yen suhu panyimpenan ngisor 0°C, aja ngisi hoverboard. Sampeyan bisa nyelehake ing lingkungan sing anget (5-30 ° C) kanggo ngisi daya.
  • Sampeyan bisa nutupi hoverboard, kanggo nyegah bledug.
  • Simpen hoverboard ing njero ruangan sijine ing papan kanthi lingkungan sing garing lan cocok.
  • Yen digunakake ing suhu sing luwih murah utawa luwih dhuwur, ana risiko kinerja batere bakal dikurangi lan bisa uga ana risiko kerusakan produk lan cedera pribadi.
  • Simpen produk ing suhu antarane 5 ° C - 30 ° C. (suhu panyimpenan paling optimal yaiku 25 ° C)
  • Ngisi daya lan nyimpen produk ing area sing mbukak, garing lan adoh saka bahan sing gampang kobong (yaiku bahan sing bisa ngobong geni).
  • Aja nyimpen produk kasebut ing srengenge utawa cedhak geni.
  • Yen produk ditinggalake karo wong liya kanggo mantanample sajrone preinan, kudu dikenani biaya sebagian (dikenai biaya 20-50%). Ora diisi daya kanthi lengkap.
  • Nalika dikirim saka pabrik, produk kasebut asring dikenani biaya sebagian. Tindakake produk kasebut ing negara sing wis dikenani biaya nganti digunakake.
  • Papan hoverboard kudu adhem paling ora 1 jam sadurunge dikemas.
  • Ora kena ditinggal ing njero mobil anget sing lagi lungguh ing srengenge.

PÈNGET!
Kanggo nglindhungi keamanan pangguna, pangguna ora pareng mbukak hoverboard, utawa sampeyan menehi hak babar pisan.

NGANGET
Mangga waca manual kanthi lengkap lan instruksi ing ngisor iki sadurunge nggunakake produk

  • Nggunakake pangisi daya liyane bisa ngrusak produk utawa nyebabake risiko liyane.
  • Aja ngisi daya produk tanpa pengawasan.
  • Periode pengisian daya produk ora ngluwihi telung jam. Mandheg ngisi daya sawise telung jam.
  • Prodhuk mung kudu diisi ing suhu 0°C lan 45″C,
    Yen ngisi suhu sing luwih murah utawa luwih dhuwur, ana risiko kinerja batere bakal dikurangi lan bisa uga ana risiko kerusakan produk lan cilaka pribadi.
  • Produk mung kudu digunakake ing suhu antarane -10°C nganti +45″C. Yen digunakake ing suhu sing luwih murah utawa luwih dhuwur, ana risiko yen kinerja baterei bakal suda lan ana risiko karusakan kanggo produk lan ciloko pribadi.
  • Simpen produk ing suhu antarane 0 ° C nganti 35 ° C. (suhu panyimpenan paling optimal yaiku 25 ° C)
  • Ngisi daya lan nyimpen produk ing area sing mbukak, garing lan adoh saka bahan sing gampang kobong (yaiku bahan sing bisa ngobong geni).
  • Aja ngisi daya srengenge utawa cedhak geni.
  • Aja langsung ngisi daya produk sawise digunakake. Ayo produk adhem sajrone sak jam sadurunge diisi daya,
  • Yen produk ditinggalake karo wong liya kanggo mantanample sajrone preinan, kudu dikenani biaya sebagian (dikenai biaya 20-50%). Ora diisi daya kanthi lengkap.
  • Aja nyopot produk saka bungkus, isi terus banjur lebokake maneh ing bungkus,
  • Nalika dikirim saka pabrik, produk kasebut asring dikenani biaya sebagian. Supaya produk ing negara sing wis dikenani biaya sebagian nganti digunakake.

SPESIFIKASI-B

Ukuran Roda 8.5 inch
Motor Dual 250W
Range Maks 13 km
Daya baterei DC 24V/4AH
Ngisi daya Wektu jam 2.5-3
Range saka Bobot Rider kang 20-100 KG (44-200 LBS)
Rentang Bobot kanggo Pengalaman Paling Apik 20-90 KG (44-200 LBS)
suhu makarya -10-40 ° C
Suhu Ngisi daya 0 - 65 ° C
Disimpen Kelembapan Relatif 5% - 85%

Produsen
Shenzhen Uni-chic Technology Co., Ltd.
Alamat: Gedung Asrama 101, No. 50, Xingqiao Road, Longxin
Komunitas, Distrik Longgang, Shenzhen, Guangdong CHINA

Digawe ing CHINA

Dokumen / Sumber Daya

SISIGAD B02B Electric Self-Balancing Hoverboard [pdf] Manual pangguna
B02B, Hoverboard Self-Balancing Listrik, Hoverboard Self-Balancing Listrik B02B, Hoverboard Self-Balancing, Hoverboard

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. How do you connect your Jetson hoverboard to the Jetson app?
    Using the power button, turn on your Jetson product. Open the Ride Jetson App on your handheld device. Tap the Bluetooth symbol in the top left corner of the app. Look for your Jetson product in the list of detected devices and select it.
    Kaki Ngambang

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.