GPS Tracker ST-901
user Manual

Tracker GPS SinoTrack ST-901 2

Status LED

 LED Biru— Status GPS

status Artine
Sumelang Ora ana sinyal GPS utawa GPS sing diwiwiti
ON GPS oke

 LED Oranye — Status GSM

status Artine
Sumelang Ora ana kertu SIM utawa GSM sing diwiwiti
ON GSM OK

Tembung sandhi standar yaiku: 0000
Mode default biasane digunakake (Mode ACC).
Status GPS: A entuk lokasi, V minangka lokasi sing ora valid.
Mode alarm urip.
Alarm bakal dikirim menyang 3 nomer kontrol.
Batere 5 100%, 1 yaiku 20%; batere saka 1 nganti 5.

instalasi:

1. Sisih antena GPS kudu nyedhaki langit.
(Ora bisa dilebokake ing Logam, nanging Kaca lan Plastik ok)
Tracker GPS SinoTrack ST-901- 12. Sambungake kabel:

SinoTrack GPS Tracker ST-901- Sambungake kabel

fungsi:

1. Setel nomer kontrol :
Command: Nomer + pass + blank + serial
Sample: 139504434650000 1
13950443465 minangka nomer seluler, 0000 minangka sandhi, 1 minangka seri tegese nomer pisanan.
Nalika balesan tracker "SET OK" tegese setelan ok.
Sampeyan uga bisa ngeset nomer kontrol kaloro lan katelu.

2. Mode kerja:
ST-901 duwe mode kerja SMS lan GPRS.
1. Yen sampeyan pengin ngontrol nganggo ponsel lan nggunakake SMS mung, sampeyan bisa entuk lokasi Google saka ponsel, mula sampeyan
bisa milih mode SMS.
2. Yen sampeyan pengin ngawasi pelacak kanthi online kanthi nyata, lan pengin nginstal data pelacak nganti pirang-pirang taun, sampeyan kudu
pilih mode GPRS.
Sampeyan bisa ngirim SMS kanggo milih mode.
Mode SMS: (Default)
Command: 700 + Sandhi
Samplwih: 7000000
Wangsulan: SET OK
Nalika ST-901 nampa prentah, bakal ganti dadi mode SMS.
Mode GPRS:
Command: 710 + Sandhi
Sample: 7100000
Wangsulan: SET OK
Nalika ST-901 nampa prentah, bakal ganti dadi mode GPRS.
3. Ganti Sandhi
Command: 777 + Sandhi Anyar + Sandi lawas
Sample: 77712340000
1234 minangka sandhi anyar, lan 0000 minangka sandhi lawas.
Nalika ST-901 nampa prentah, wangsulane SET OK
4. Goleki lokasi nganggo tautan Google
Command: 669 + sandhi
Sample: 6690000
Nalika ST-901 nampa prentah, bakal maca data GPS, lan ngirim bali lokasi kanthi tautan Google; sampeyan bisa mbukak link kanggo mriksa lokasi tracker ing peta.Tracker GPS SinoTrack ST-901

SinoTrack GPS Tracker ST-901-email

http://maps.google.com/maps?=+22.64207+114.18829

5. Goleki lokasi nganggo telpon.
Sampeyan bisa nggunakake ponsel apa wae kanggo nelpon Kertu SIM ing pelacak, bakal mangsuli lokasi kasebut nganggo tautan Google; sampeyan bisa mbukak link kanggo mriksa lokasi tracker ing peta.
SinoTrack GPS Tracker ST-901-emailhttp://maps.google.com/maps?=+22.64207+114.18829

Nalika nelpon pelacak nalika ana ing lokasi sing ora valid, bakal mbales lokasi sing bener pungkasan, sawise entuk lokasi anyar maneh, bakal ngirim SMS detik menyang lokasi sing anyar.

6. Ganti Zona Wektu
Command: 896 + sandhi + Kosong + E / W + HH
Sample: 8960000E00 (standar)
E tegese Wétan, W tegese sisih kulon, 00 zona sauntara kuwi.
Wangsulan: SET OK
Zona 0-wektu yaiku 8960000 00

7. Kirim lokasi ing wektu sing ditemtokake saben dina.
Bakal dikirim menyang nomer kontrol pisanan.
Command: 665 + sandhi + HHMM
HH tegese jam, saka 00 nganti 23,
MM tegese menit, saka 00 nganti 59.
Sample: 66500001219
Wangsulan: SET OK
Tutup perintah fungsi: 665 + sandhi + OFF (standar)
Sample: 6650000OFF
Wangsulan: SET OK

SinoTrack GPS Tracker ST-901-email

http://maps.google.com/maps?=+22.64207+114.18829

8. Geo-Pager (kirim weker mung kanggo nomer pisanan)
Bukak Geo-Pagar: 211 + sandhi
Sample: 2110000
Wangsulan: SET OK
Tutup Geo-Pagar: 210 + sandhi
Sample: 2100000
Wangsulan: SET OK
Setel Pager Geo
Sample: 0050000 1000 (Pagar Geo-1000 meter)
Wangsulan SET OK
Kita saranake Pagar Geo luwih saka 1000 meter.

SinoTrack GPS Tracker ST-901-email

http://maps.google.com/maps?=+22.64207+114.18829

9. Weker Cepet-cepet (kirim Weker kanggo ngontrol nomer)
Command: 122 + Kosong + XXX
Sample: 1220000 120
Wangsulan: SET OK
XXX minangka kacepetan, wiwit 0 nganti 999, unit kasebut yaiku KM / H.
Yen XXX 0, tegese nutup weker sing luwih cepet.

SinoTrack GPS Tracker ST-901-emailhttp://maps.google.com/maps?=+22.64207+114.18829
10. Mileage
Setel Mileage awal
Command: 142 + Sandhi <+ M + X>
X minangka Mileage awal, unit kasebut meter.
Sample: 1420000
Wangsulan: MILEAGE RESET OK
Sample: 1420000M1000
Wangsulan: SET OK, SAIKI: 1000
Abang Mileage saiki
Command: 143 + sandhi
Sample: 1430000
Wangsulane JUMLAH JUMLAH MILIK: XX.
XX minangka jarak tempuh, ukurane meter.

11. Shock Alarm (kirim alarm SMS menyang nomer pisanan)
Bukak Alarm Shock: 181 + sandhi + T
Sample: 1810000T10
Wangsulan: SET OK
T tegese wektu gawe kaget, unit nomer loro,
Saka 0 nganti 120 detik.
Tutup Weker Shock: 180 + sandhi
Sample: 1800000
Wangsulan: SET OK

SinoTrack GPS Tracker ST-901-email

http://maps.google.com/maps?=+22.64207+114.18829

12. Alarm batere sithik (kirim SMS menyang nomer siji)
Yen batere kurang, tracker bakal ngirim SMS Alarm Daya Rendah menyang nomer pisananSinoTrack GPS Tracker ST-901-email

http://maps.google.com/maps?=+22.64207+114.18829

Nalika batere kebak, Bat: 5, tegese 100%; Bat: 4 tegese 80%, Bat: 3 tegese 60%, Bat: 2 tegese 40%, Bat: 1 tegese
20% Nalika Bat 1, bakal ngirim weker batere kurang.

13. Mode telpon
Mode telpon ing:
Command: 150 + sandhi
Sample: 1500000
Wangsulan: SET OK

Mode telpon dipateni
Command: 151 + sandhi
Sample: 1510000
Wangsulan: SET OK
Nalika mode telpon urip, weker bakal nelpon lan ngirim SMS menyang nomer kontrol,
Yen mode telpon dipateni, kirim SMS wae.

14. Setel APN
Prentah 1: 803 + sandhi + Kosong + APN
Sample: 8030000 CMNET
Wangsulan: SET OK

Yen APN butuh pangguna lan lulus:
Prentah 2: 803 + sandhi + Kosong + APN + Kosong + pangguna APN + Kosong + APN pass
Sample: 8030000 CMNET CMNET CMNET
Wangsulan: SET OK
15. Setel IP lan Port
Prentah: 804 + sandhi + Kosong + IP + Kosong + Port
Sampnomer: 8040000 103.243.182.54 8090
Wangsulan: SET OK

16. Setel interval wektu
ACC ing interval wektu (standar 20 detik)
Prentah: 805 + sandhi + Kosong + T
Sampiki: 8050000 20
Wangsulan: SET OK
T tegese interval wektu, unit nomer loro,
Saka 0 nganti 18000 detik,
Nalika T = 0 tegese GPRS cedhak.

Interval interval ACC mati (standar 300 detik)
Command: 809 + sandhi + Kosong + T
Sample: 8090000 300
Wangsulan: SET OK
T tegese interval wektu, unit nomer loro,
Saka 0 nganti 18000 detik,
Nalika T = 0 tegese GPRS cedhak.

Interval interval minimal 5 detik.

Lacak Online:

Mangga mlebu saka www.sinotrack.com or http://103.243.182.54

Tracker GPS SinoTrack ST-901- Lacak Online

Sampeyan uga bisa ndownload APPS ing websitus kanggo dilacak ing ponsel sampeyan:

Tracker GPS SinoTrack ST-901- Lacak Online 1

Fungsi liyane:

1. MULAI maneh
Pelacak bakal diwiwiti maneh.
2. RCONF
Maca konfigurasi pelacak
Pelacak bakal mangsuli:
AU08,ID: 8160528336,UP:0000,U1:,U2:,U3:,MODE:GPRS
HARIAN: MATI, pager GEO: MATI, GAMPANG KABEH: MATI
SUARA: ON, SHAKE
ALARM: MATI, TURUN: MATI, APN: CMNET ,,, IP: 103.243.182.54: 8090, WAKTU GPRSUPLOAD: 20
ZON WAKTU: E00
AU08: versi piranti lunak
ID: 8160528336 (ID Pelacak)
UP: 0000 (tembung sandhi, standar yaiku 0000)
U1: nomer kontrol pisanan,
U2: nomer kontrol nomer loro,
U3: nomer kontrol nomer telu.
MODE: GPRS (mode kerja, standar yaiku GPRS)
HARIAN: MATI (Saben dina nglaporake, mateni gawan)
Pagar GEO: MATI (Pager Geo, dipateni gawan)
OVER SPEED: MATI (over speed, default off)
SUARA: ON (Mode telpon, gawan aktif)
SHAKE ALARM: MATI (Alarm Shock, standar mati)
MODE TURUN: MATI (mode turu, mateni gawan)
APN: CMNET ,,, (APN, default is CMNET)
IP: 103.243.182.54: 8090 (IP lan Pelabuhan)
GPRS UPLOAD TIME: 20 (interval wektu)
ZON WAKTU: E00 (Zona wektu, default +0)

Dokumen / Sumber Daya

Tracker GPS SinoTrack ST-901 [pdf] Manual pangguna
Sino, Pelacak GPS, ST-901

Cathetan Suku

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. Aku tuku gps tracker st-901 ing manual c sing disedhiyakake lan nulis (st-901 w 3g / 4g) aku masang kertu 4g lan ora bisa digunakake.
    Kanggo nglacak GPS tracker st-901 kanggo manual ing dotazione ce scritto (st-901 w 3g / 4g) kanggo nggawe jadwal 4g lan ora nyenengake.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.