SEALEY PC300BL 30l Bagless Basah & Vacuum Cleaner Industri Kering

Matur nuwun kanggo tuku produk Sealey. Diprodhuksi kanthi standar sing dhuwur, prodhuk iki bakal, yen digunakake miturut pandhuan kasebut, lan dijaga kanthi bener, bakal menehi kinerja tanpa masalah sajrone pirang-pirang taun.

Kata: Waca PITUTUR IKI kanthi ati-ati. CATETAN SYARAT OPERASIONAL AMAN, PÈNGET & AWAS. GUNA PRODUK BENER lan kanthi ati-ati kanggo tujuan sing dikarepake. GAGAL kanggo nindakake iki bisa nimbulaké karusakan lan / utawa ciloko pribadi lan bakal mbatalake JAMINAN. TETAP INSTRUCTIONS IKI aman kanggo nggunakake mangsa.

KESLAMETAN

KESELAMATAN LISTRIK
  • PÈNGET! Tanggung jawab pangguna kanggo mriksa ing ngisor iki:
    Priksa kabeh peralatan lan peralatan listrik kanggo mesthekake yen padha aman sadurunge digunakake. Priksa timbal sumber daya, colokan lan kabeh sambungan listrik kanggo nyandhang lan karusakan. Sealey nyaranake supaya RCD (Perangkat Saiki Sisa) digunakake karo kabeh produk listrik. Sampeyan bisa entuk RCD kanthi ngubungi stokis Sealey lokal.
    Yen produk digunakake sajrone tugas bisnis, kudu dijaga ing kahanan sing aman lan diuji kanthi rutin PAT (Portable Appliance Test).

Informasi safety listrik: penting yen informasi ing ngisor iki diwaca lan dimangerteni.

  1. Priksa manawa jampel ing kabeh kabel lan alat aman sadurunge disambungake menyang catu daya.
  2. Priksa kabel listrik lan colokan kanthi rutin kanggo nyandhang utawa ngrusak lan priksa kabeh sambungan supaya aman.
  3. penting: Mesthekake yen voltagrating e ing peralatan cocog karo pasokan listrik sing bakal digunakake lan plug kasebut dipasang karo sekring sing bener - deleng rating sekring ing pandhuan kasebut.
    OJO narik utawa nggawa piranti nganggo kabel daya.
    OJO narik plug saka soket dening kabel.
    OJO nggunakake kabel, colokan utawa konektor sing rusak utawa rusak. Priksa manawa ana barang sing rusak didandani utawa diganti langsung dening tukang listrik sing mumpuni.
  4. Produk iki dilengkapi BS1363 / A 13 Amp 3 pin plug.
    Yen kabel utawa plug rusak nalika digunakake, mateni sumber listrik lan copot saka panggunaan.
    Priksa manawa perbaikan kasebut ditindakake dening listrik sing mumpuni.
    Ganti colokan sing rusak nganggo BS1363 / A 13 Amp 3 pin plug. Yen ora ragu, hubungi listrik sing wis mumpuni.
    A) Sambungake kabel bumi GREEN / KUNING menyang terminal bumi 'E'.
    B) Sambungake kabel urip BROWN menyang terminal urip 'L'.
    C) Sambungake kabel netral BIRU menyang terminal netral 'N'.
    Priksa manawa selubung njaba kabel ngluwihi batere kabel lan larangan kasebut kenceng.
    Sealey nyaranake supaya ndandani ditindakake dening tukang listrik sing mumpuni.
KESELAMATAN UMUM

✔ Pedhot sambungan resik saka sumber daya sadurunge servis, ngganti aksesoris, utawa nindakake sembarang pangopènan.
✔ Gunakake mung bagean lan aksesoris asli. Komponen lan aksesori sing ora sah bisa mbebayani lan bakal mbatalake garansi sampeyan.
✔ Njaga resik ing kondisi apik. Gunakake agen resmi kanggo layanan. Tansah mesin resik, nanging OJO nggunakake pelarut.
✔ Kanggo nyedhot vakum garing, priksa manawa saringan kartrid dipasang kanthi kuat sadurunge ngoperasikake pembersih.
OJO operate unit tanpa filter kartrij ing panggonan (kajaba nalika vakum teles). Nggunakake resik tanpa kartrid Filter bakal nyebabake kesalahan mesin lan bakal mbatalake garansi sampeyan.
✔ Nganggo sandhangan pelindung lan sarung tangan.
OJO ngidini wong sing ora dilatih kanggo ngoperasikake pembersih.
CATETAN: Piranti iki bisa digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun utawa luwih lan wong sing kurang kapabilitas fisik, sensorik utawa mental utawa kurang pengalaman lan ilmu yen diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan alat kanthi aman lan ngerti bebaya kasebut melu. Bocah-bocah ora bakal dolanan alat kasebut. Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake dening bocah tanpa pengawasan.
OJO pasang lampiran sing cedhak karo rai (utamane mripat, kuping, lsp). OJO arahake ujung selang menyang wong utawa kewan liya.
BAHAYA! AJA vakum awu panas utawa mencorong, ends rokok, inflammable, mbledhos, corrosive utawa bahan mbebayani liyane.
OJO operate unit tanpa kantong bledug utawa filter kartrij opsional (kajaba nalika nyedhot vakum teles).
OJO ninggalake mesin mlaku tanpa pengawasan. Pateni sumber daya, lan OJO ninggalake sacedhake nganti motor wis mandheg.
OJO operate resik nalika ing pengaruh obatan, alkohol utawa impairing pengobatan, utawa yen sampeyan kesel.
OJO nggunakake resik ing udan utawa ing banget damp kahanan.
OJO nggunakake resik kanggo tugas sing ora dirancang kanggo nindakake.
✔ Yen ora digunakake, simpen pembersih ing panggonan sing aman, garing, lan ora ana bocah.

PURWAKA

Unit industri bertenaga dhuwur nduweni teknologi siklon. Desain tanpa tas nyegah mundhut nyedhot nambah efisiensi. Outlet ngasilake hawa resik sing cocog kanggo digunakake minangka blower. Fitur safety shut-off kanggo operasi udan. Kalebu gagang sing kuwat lan nyaman, braket selang, pangkalan panyimpenan aksesoris, tangki baja tahan karat sing tahan lama, piranti saluran banyu lan soket 'otomatis lepas landas'. Diwenehake karo kabel 3.8m.

SPESIFIKASI

Nomer Model: ……………………………………………………… PC300BL
Aliran udara: ………………………………………………………158m³ / jam
Ukuran drum: ……………………………………………………………… 30L
Jinis Filter: …………………………………………….. Kartrid
Tekanan Vakum Maksimum: ………………………………180mbar
Daya Motor: ………………………………………………………1200W
Sumber: ……………………………………………………… 230V
Diameter aksesoris vakum: ………………………… Ø35mm

ASSEMBLY

ISI KARTON (gambar 1)

  1. Mbukak karton kasebut kanthi teliti.
  2. Goleki loro clasps sisih (fig.1.2) kang terus bagean ndhuwur ing Panggonan.
  3. Copot clasps, copot bagean ndhuwur lan njupuk metu item ing wadhah.
  4. Priksa lan ngenali saben komponen minangka kadhaptar. Yen ana sing ilang utawa rusak, hubungi stokis Sealey.
MAJLIS (gambar 1)
  1. Priksa manawa colokan listrik wis pedhot. (anjir.1.1).
  2. Mbukak clasps. (gambar 1.2).
  3. Angkat bagean ndhuwur rakitan lan panyaring. Copot isi saka njero wadhah. (anjir.1.3) (anjir.1.4) (anjir.1.5).
  4. Priksa komponen Filter lengkap ing urutan minangka ditampilake. (anjir.1.6).
  5. Ganti rakitan saringan lan rakitan bagean ndhuwur menyang wadhah. (anjir.1.7).
  6. Selarasake bagean ndhuwur karo clasps lan sworo seru ing panggonan kanthi tekanan ing titik tengah clasps. (gambar 1.8)
  7. Pasang rak selang menyang posisi sing cocog ing perakitan sirah. (anjir.1.9).
  8. Lebokake gagang menyang posisi sing cocog ing tutup ndhuwur. (anjir.1.10).
  9. Lebokake ujung gedhe saka selang menyang welingan ngarep wadhah lan kunci ing panggonan kanthi ngowahi arah jarum jam seprapat giliran. (anjir.1.11).
  10. Pilih tabung ekstensi sing dikarepake lan nozzle lan sambungake menyang selang. (anjir.1.12) (anjir.1.13).

OPERASI

  • PÈNGET! Priksa manawa sampeyan maca, ngerti lan ngetrapake Bagean 1 'Petunjuk Keamanan'. pangeling: OJO vakum bahan mbebayani.
    Panganggone filter kartrij sing salah bakal mbatalake garansi sampeyan.
VACUUMING KERING (gbr.2)

  1. Priksa manawa mesin wis dicopot saka sumber daya. (gambar 2.1)
  2. Loosen klip (fig.2.2) lan copot bagean ndhuwur lan Déwan Filter. (gambar 2.3) (gambar 2.4)
  3. Priksa manawa komponen filter wis ana lan dipasang kanthi bener. (anjir.2.5).
  4. Selehake unit nglumpuk menyang awak (anjir.2.6) lan klip ing panggonan nggunakake klip sisih (anjir.2.7).
  5. Sambungake selang menyang awak lan muter searah jarum jam kanggo seprapat giliran kanggo ngunci ing panggonan. (anjir.2.8).
  6. Pasang tabung lan selang sing dibutuhake. (anjir.2.9) (anjir.2.10).
  7. Plug menyang sumber daya (fig.2.11). Nguripake lan miwiti ngresiki. (anjir.2.12) (anjir.2.13).
  8. Yen wis rampung nyedhot, penet saklar menyang 'Off'
KOSONG TANGKI LEBU (gbr.3)

 

  1. Pateni resik lan copot saka sumber daya. (gambar.3.2) (gambar.3.3)
  2. Bukak klip sisih (fig.3.4) lan angkat perakitan ndhuwur lan panyaring. (anjir.3.5) (anjir.3.6)
  3. Kasebut kanthi teliti, kosongake isi awak sing luwih resik menyang wadhah sing cocog. (gambar 3.7)
  4. Pisah saringan lan resiki (sikat alon-alon utawa goyangake) menyang wadhah sing cocog. (gambar 3.8)
  5. Pasang maneh saringan lan ganti menyang awak sing luwih resik. (gambar.3.9) (gambar.3.6)
VACUMMING BASAH (gbr.4)

  1. Priksa manawa mesin wis pedhot saka sumber daya.
  2. Copot saringan HEPA saka susunan saringan.
  3. Priksa manawa komponen filter wis dipasang kanthi bener. (gambar 4.1)
  4. Pasang rakitan saringan menyang awak sing luwih resik. (gambar 4.2)
  5. Pasang perakitan ndhuwur lan kunci ing panggonan. (gambar 4.3)
  6. Sambungake menyang sumber daya lan daya. (gambar.4.4) (gambar.4.5)
  7. Nalika kapasitas maksimal tekan mesin bakal mandheg mlaku. (gambar 4.6)
  8. Pateni daya lan copot saka sumber daya. (anjir.4.7) (anjir.4.8)
  9. Copot tutup saluran lan kosongake isi awak sing luwih resik menyang wadhah sing cocog. (gambar 4.9)
OPERASI BLOWER (gbr.5)

  1. Priksa manawa mesin wis pedhot saka sumber daya. (gambar 5.1)
  2. Copot perakitan selang saka port nyedhot. (gambar 5.2)
  3. Pasang rakitan selang menyang stopkontak ing mburi rakitan ndhuwur. (gambar 5.3)
  4. Sambungake menyang sumber daya lan daya. (gambar.5.4) (gambar.5.5)
  5. Tujuan perakitan selang ing wilayah sing arep diresiki. (gambar 5.6)
PENGGUNAAN SWITCH AND AUXILIARY SOCKET (fig.6)

  1. Ngalih operasi: Mulai vakum"", mateni"", Kontrol daya tambahan ""
  2. Kanggo mbukak vakum pilih Mulai vakum.
  3. Kanggo mbukak sumber daya tambahan mesthekake mesin wis pedhot saka sumber daya. gambar 6.1)
  4. Angkat tutup soket (fig.6.1) lan lebokake plug peralatan tambahan (fig.6.2).
  5. Sambungake menyang sumber daya lan nyetel ngalih rocker kanggo kontrol daya Auxiliary (fig.6.3).
  6. Kanggo ngaktifake vakum lan daya tambahan bebarengan pilih Mulai vakum ngiring dening daya tambahan.
  7. Vakum bakal mati nalika daya ora ditarik liwat piranti tambahan sajrone udakara 10 detik.

MAINTENANCE


  1. Priksa manawa mesin wis dicopot saka sumber daya.
  2. Copot selang saka wadhah.
  3. Copot clasps lan copot sirah motor saka wadhah.
  4. Mbusak kabeh rereget utawa lebu saka wadhah lan selang.
  5. Priksa kabel daya kanggo mesthekake yen ora ana karusakan.
  6. Nangani saringan kasebut kanthi teliti nalika ngresiki utawa nginstal.
  7. Déwan panyaring ngemot papat bagean sing bisa dicuci: tutup panyaring plastik (anjir.7.1.1), inti saringan (anjir.7.1.2), spons udara (anjir.7.1.3)
    Rakitan HEPA (gbr.7.1.4)
  8. Cuci unsur kasebut nganggo banyu adhem utawa suam-suam kuku tanpa nganggo deterjen. (Fig.7.2, Fig.7.3, Fig.7.4, Fig.7.5).
  9. Allow unsur kanggo online garing (fig.7.6). AJA nggunakake peralatan dadi panas.
  10. Priksa kabeh unsur kanggo karusakan lan ngganti yen perlu

TROUBLESHOOTING

masalah Sabab obat
Cleaner ora bakal operate. Ora ana pasokan listrik.
Kabel listrik, switch utawa motor sing rusak.
Wadah kebak.
Priksa pasokan.
Priksa lan ndandani utawa ngganti barang sing rusak.
Wadhah kosong
Lebu asale saka tutup motor Filter cartridge ilang utawa rusak. Pasang utawa ganti filter kartrij
Suda efisiensi lan tambah kacepetan motor / geter. Wadhah bledug kebak.
Filter disumbat
Nozzle, selang utawa wadhah mlebu diblokir.
Wadhah kosong.
Ngresiki utawa ngganti Filter cartridge.
Priksa nozzle, selang lan inlet wadhah kanggo sumbatan.
PERATURAN WEEE
Buwang produk iki ing pungkasan umur makarya kanthi tundhuk karo Petunjuk EU babagan Peralatan Listrik lan Elektronik Limbah (WEEE). Nalika produk kasebut ora dibutuhake maneh, kudu dibuwang kanthi cara nglindhungi lingkungan. Hubungi pihak berwenang sampah lokal kanggo informasi daur ulang.
Proteksi Lingkungan
Daur ulang bahan sing ora dikarepake tinimbang dibuwang dadi sampah. Kabeh piranti, aksesoris lan kemasan kudu diurut, digawa menyang pusat daur ulang lan dibuwang kanthi cara sing cocog karo lingkungan. Nalika prodhuk dadi ora bisa digunakake lan mbutuhake pembuangan, saluran cairan apa wae (yen ana) menyang wadhah sing disetujoni lan mbuwang produk lan cairan miturut peraturan lokal.
Catetan: Kita minangka kabijakan kanggo terus nambah produk lan kita duwe hak ngowahi data, spesifikasi lan komponen komponen tanpa ana kabar sadurunge.
penting: Ora Ditampa Kewajiban amarga salah nggunakake produk iki.
Warranty: Njamin 12 sasi saka tanggal tuku, bukti sing dibutuhake kanggo pratelan sembarang.

Sealey Group, Kempson Way, Suffolk Business Park, Bury St Edmunds, Suffolk. IP32 7ar
01284 757500
01284 703534
[email dilindhungi]
www.sealey.co.uk

Dokumen / Sumber Daya

SEALEY PC300BL 30l Bagless Wet & Dry Industrial Vacuum Cleaner [pdf] Instruksi
PC300BL, 30l Bagless Wet Dry Industrial Vacuum Cleaner, Industri Kering Vacuum Cleaner, Vacuum Cleaner, PC300BL, Cleaner

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.