Keyboard Backlit Bluetooth SATECHI X3

ISI PAKET


  • SLIM X3 BLUETOOTH BACKLIT KEYBOARD
  • USB-C CHABGING KABEL
  • MANUAL MANUAL

SPESIFIKASI

  • MODEL: ST-BTSX3M
  • UKURAN: 16.65" X 4.5" X 0.39"
  • bobot: 440g
  • KONEKTIVITAS NIRKABEL: Bluetooth

KEPERAWATAN SYSTEM

  • VERSION BLUETOOTH: 3.0 utawa mengko
  • MACOSX: vl0.4 utawa mengko
  • IOS: Bluetooth aktif

FUNGSI

Catetan: Fungsi tata letak keyboard adhedhasar setelan gawan iOS lan MAC OS. Output bisa uga beda kanggo OS sing beda.

  1. SWITCH ON / OFF
  2. INDIKATOR LED POWER/CHARGING
  3. INDIKATOR LED FN LOCK
  4. KUNCI PIRANTI BLUETOOTH KARO INDIKATOR LED
  5. KUNCI FN
  6. PORT PENGISIAN USB-C
  7. MEDIA / FUNGSI KUNCI
  8. INDIKATOR LED CAPS LOCK
  9. NUMBERPAD

ON / mati

  • Kanggo nguripake utawa mateni Keyboard, pindhah saklar ing sisih ndhuwur piranti menyang posisi 'on·. Indikator daya dadi ijo nganti ~ 3 detik banjur dipateni.

MASAKAN piranti

  • Pencet terus salah siji Tombol Bluetooth nganti ~ 3 detik kanggo nemtokake piranti kasebut. Lampu LED Putih kudu wiwit Kedhip.
  • Ing piranti host, goleki "Keyboard Slim X3" ing Setelan Bluetooth, pilih "Sambungake" kanggo dipasangake. LED putih bakal mandheg kedhip, nuduhake pasangan sing sukses. Baleni proses kanggo nambah nganti 4 piranti Bluetooth.

Catetan:

  1. Sawise 30 menit non-operasi, keyboard bakal pindhah menyang mode turu. Mangga pencet tombol apa wae kanggo tangi.
  2. Cepet ngalih ing antarane 1, 23 lan 4 kanggo ngalih piranti.
  3. Kanggo tombol Fl ~ Fl 5 pencet tombol 'Fn" kanthi tombol kanggo ngaktifake fungsi kasebut.

INDIKATOR LED

  • On / Off - dadi ijo kanggo 4s lan dipateni.
  • Batere Kurang - kelip-kelip ijo nalika baterei kurang.
  • Ngisi daya - dadi abang nalika ngisi daya.
  • Diisi Kanthi - dadi ijo lan tetep ijo.
  • Pencet kanggo ngganti antarane tombol Media lan F-Keys. Lampu LED putih dadi luwih padhang nuduhake kunci FN diaktifake.

BACKLIT

  • Ana 10 tingkat lampu latar. Sampeyan bisa ngganti tingkat lampu latar kapan wae kanthi mencet

Catetan: Lampu mburi mati nalika baterei keyboard sithik.

CHARGING KEYBOARD Sampeyan

  • Nalika baterei kurang. indikator daya bakal sumunar ijo Sambungake keyboard menyang komputer utawa adaptor tembok USB nggunakake kabel pangisi daya USB-C klebu.
  • Isi daya keyboard nganti 2 nganti 3 jam, utawa nganti lampu LED daya abang dadi ijo. Keyboard bisa digunakake kanthi kabel utawa nirkabel nalika ngisi daya.

MODE WIRED

  • Tekan Fn + kanggo ngaktifake mode kabel nalika kabel USB-C disambungake.
    Lampu LED daya dadi ijo. Pencet 1~4 tombol kanggo bali menyang mode Bluetooth.

HOT KEY FUNGSI & Dhukungan Tabel

 

FUNGSI MAC OS

FUNGSI iOS

Ngurangi Padhang Tampilan Nyuda Padhang
Tambah Padhang Tampilan Tambahake Padhang
Panelusuran Lampu Sorot Panelusuran Lampu Sorot
App Switcher App Switcher (mung iPad)
Ngurangi Lampu Latar Keyboard Ngurangi Lampu Latar Keyboard
Tambah Keyboard Backlit Tambah Keyboard Backlit
Sadurunge Lacak Sadurunge Lacak
Dolanan / Ngaso Dolanan / Ngaso
Sabanjure Trek Sabanjure Trek
Bisu Bisu
Volume Down Volume Down
Volume Up Volume Up
Ngilangake Aktifake Keyboard Virtual
Kunci Fn Kunci Fn
Clear Clear

PETUNJUK KESELAMATAN

warning: Geni, kejut listrik, karusakan ing piranti keyboard bisa kedadeyan yen instruksi ing ngisor iki ora dituruti

  1. Tetep adoh saka sumber radiasi gelombang mikro
  2. Aja nyelehake barang abot ing produk iki
  3. Ora ngeculake lan mlengkung
  4. Tetep adoh saka lenga, kimia, utawa pelarut organik

Rembakan

  • Apa aku bisa nggunakake iki minangka keyboard kabel?
    A: Ya, Keyboard Slim X3 kalebu konektivitas kabel USB. Pencet tombol "FN + EJECT" bakal ngaktifake mode kabel USB kanggo keyboard.
  • Apa keyboard duwe pilihan cahya warna sing beda?
    A: Sayange, keyboard mung dilengkapi lampu latar putih.
    Nanging, sampeyan bisa muter liwat 70 pilihan padhange beda.
  • Suwene suwene baterei ing daya lengkap?
    A: Urip baterei keyboard bisa beda-beda gumantung ing tingkat saka
    padhange lampu latar nanging paling dawa keyboard bisa tahan ing daya lengkap kira-kira 80 jam.
  • Napa lampu latar keyboard saya surem/pateni kanthi otomatis?
    A: Lampu mburi bakal surem kanthi otomatis sawise siji menit ora digunakake. Uga bakal mateni kanthi otomatis yen wis tekan mode kurang daya. (LED lampu kilat ijo ing Mode Daya Sedheng)

FCC

Piranti iki tundhuk karo bagean 1 5 saka asil FCC.
Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:
1. Piranti iki bisa uga ora nimbulaké gangguan mbebayani lan
2. Piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

Wigati: Equipmem iki wis dites lan ketemu kanggo tundhuk karo watesan kanggo piranti digital kelas B, pursllant kanggo Part 15 saka Federal Komunikasi Komisi (FCC) aturan. Watesan kasebut dirancang kanggo menehi pangayoman sing cukup marang gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Peralatan iki ngasilake, nggunakake, lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut pandhuane. bisa nyebabake gangguan sing mbebayani kanggo komunikasi radio.
Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

1. Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa
1.2. Tambah pamisahan antarane peralatan kothak lan panrima
1. Sambungake peralatan menyang lan stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing disambungake panrima
l.4. Hubungi dealer utawa teknisi radionv sing berpengalaman kanggo pitulung
Owah-owahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pabrikan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut

Deklarasi CE Konstruksi

Satechi nyatakake yen produk iki tundhuk karo syarat penting lan pranata liyane sing relevan saka arahan EC sing ditrapake. Kanggo Eropa, salinan Pranyatan Kesesuaian kanggo produk iki bisa dipikolehi kanthi ngunjungi www.satechi.net/doc

KELENGKAPAN HELP?

+ 1 858 2681800
[email dilindhungi]

Dokumen / Sumber Daya

Keyboard Backlit Bluetooth SATECHI X3 [pdf] Manual pangguna
X3 Bluetooth Backlit Keyboard, X3, Bluetooth Backlit Keyboard

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. I would like to reset the left shift key to a normal capitalize function.
    Now, when pressed once, it zoom´s out the desktop
    to smaller windows of all open apps. It requires a quick double press to work as function for capitalizing the first letter after a period or writing the first capital letter a proper name. HOW DO I RESET IT TO NORMAL CAPITALIZING FUNCTION?
    I will appreciate very much receiving help. My keyboard is Satechi X3

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.