Pandhuan Meja Luwes Dhuwur ROLANSTAR
Pandhuan Meja Luwes Dhuwur ROLANSTAR

Pandhuan Umum

  • Waca pandhuan ing ngisor iki kanthi tliti lan gunakake produk kasebut.
  • Bukak manual iki lan pasrahake nalika sampeyan mindhah produk.
  • Ringkesan iki bisa uga ora ngemot saben detail kabeh variasi lan langkah-langkah sing dianggep. Hubungi kita yen dibutuhake informasi luwih lengkap lan pitulung.

Cathetan

  • Produk mung digunakake kanggo njero ruangan. Kudu dirakit lan digunakake miturut pandhuan. Sing adol ora nampa tanggung jawab kanggo karusakan utawa cilaka amarga saka panggunaan utawa panggunaan sing ora bener.
  • Aja nyegah jangka panjang ing lingkungan sing lembab kanggo nyegah jamur.
  • Sajrone nglumpukake, selaras kabeh sekrup kanthi bolongan pra-bor sing cocog dhisik banjur kencengi siji-siji.
  • Priksa sekrup kanthi rutin. Sekrup bisa dadi longgar sajrone digunakake jangka panjang. Yen perlu, kencengake kanggo njamin stabilitas lan keamanan.

Warnings

  • Bocah-bocah ora diidini nglumpukake produk kasebut. Sajrone nglumpuk, jupuk bagean sing cilik supaya ora bisa diakses bocah amarga bisa nyebabake yen ditelan utawa dihirup.
  • Bocah-bocah ora diidini ngadeg, munggah utawa muter ing produk kasebut supaya ora cilaka ing awak kanthi toppling.
  • Aja nganti bungkus plastik saka tangan bocah supaya ora ana bebaya sing bisa dialami, kayata napas.
  • Aja obyek sing landhep lan bahan kimia korosif kanggo nyegah kerusakan produk utawa cedera awak.

DAFTAR AKSESORI


DIPERBAKKAKAN

diagram

STEP 1

diagram, gambar teknik

STEP 2

diagram

STEP 3

diagram

STEP 4

nutup piranti

STEP 5

diagram, gambar teknik

STEP 6

diagram

STEP 7

diagram, gambar teknik

STEP 8

diagram, gambar teknik

STEP 9

diagram

STEP 10

diagram, gambar teknik

STEP 11

 

diagram, gambar teknik

STEP 12

diagram

STEP 13

diagram, gambar teknik

PETUNJUK OPERASI

diagram

Tombol munggah / mudhun

Pencet ∧ kanggo ngunggahake meja, nalika ngeculake tombol, tombol bakal mandheg. Pencet ∨ kanggo murah meja, nalika ngeculake tombol, tombol bakal mandheg. Nalika pencet ∧ / ∨, ing
mejo lelungan jarak sing adoh banget, saengga pangguna bisa nyetel dhuwur meja miturut pilihan

Setelan Memori Dhuwur Desktop

SETTING POSITION: Bisa nyiyapake rong kenangan. Setel desktop kanthi dhuwur sing cocog nganggo tombol ∧ utawa ∨. Banjur pencet tombol "1 utawa 2", udakara 4 detik nganti
tampilan kelip-kelip "S -1 utawa S-2", nuduhake manawa setelan memori sukses. QUERY LOKASI: Ing mode roto, penet tombol 1/2 kanggo murup dhuwure memori tombol.
MENCAPAI POSISI: Ing mode roto, nalika desktop mandheg, pencet tombol 1/2 kaping pindho kanggo nyetel dhuwur de sktop memori tombol. Nalika desktop obah,
pencet tombol apa wae bisa mandheg.

Setelan Dhuwur Paling Dhuwur

SETTING POSITION: Mangga nyetel desktop ing dhuwur sing cocog; banjur tahan tombol "2" lan "∨" sajrone 5 detik; nalika tampilan ditampilake "- do", dhuwur paling ngisor bisa diapalake kanthi sukses. Sawise desktop mudhun ing posisi paling dhuwur, tampilan bakal ditampilake "- L o".
CANCELLATION JAWATAN:
Pilihan 1 - Waca proses setelan wiwitan.
Pilihan 2 - Setel desktop menyang dhuwur paling ngisor ing layar sing nuduhake "- L o", terus tombol "2" lan tombol mudhun nganti 5 detik; ing wektu iki, tampilan bakal ditampilake
show "- do" sing nuduhake posisi dhuwur paling dhuwur sing wis ditemtokake wis sukses dibatalake

Setelan Dhuwur Dhuwur Paling Dhuwur

SETTING POSITION: Nyetel desktop kanggo dhuwur sing cocog; banjur tahan tombol "1" lan tombol munggah 5 detik; nalika tampilan katon "- munggah", paling dhuwur
dhuwur wis hafal sukses. Sawise desktop diangkat dadi posisi paling dhuwur, tampilan ditampilake "- h I".
CANCELLATION JAWATAN:
Pilihan 1 - Waca proses setelan wiwitan.
Opsi 2 - Setel desktop menyang dhuwur paling dhuwur ing endi tampilan ditampilake "- h I", terus tombol "1" lan tombol munggah 5 detik; ing wektu iki, tampilan bakal nuduhake "- munggah" sing nuduhake
posisi dhuwur paling dhuwur sing wis disetel wis sukses dibatalake ..

Setelan Wiwitan

(Ing kahanan normal, bisa dioperasikake kapan wae; Utawa ganti pengontrol kaping pisanan) Pencet terus ∧ lan ∨ nganti tampilan ditampilake "- - -", culake tombol,
banjur tabletop bakal kanthi otomatis munggah lan mudhun. Yen ndhuwur mandheg obah, proses setelan dhisikan bisa sukses.

Pulihake Setelan Pabrik

Nalika tampilan ditampilake kode kesalahan "rST" utawa "E16 ″, penet terus tombol" V "nganti 5 detik nganti tampilan murup" - - - "; ngeculake kunci, banjur sikil meja sing bisa disetel
kanthi otomatis bakal pindhah menyang titik paling mekanik, lan munggah lan mandheg ing posisi sing wis disetel pabrik. Pungkasane, mejo bisa digunakake kanthi normal.

Pangeling olahraga otomatis

Sawise desktop tetep ing posisi sing padha luwih saka 45 menit, tampilan ditampilake "Chr". Lampu kilat "Chr" bakal ilang nalika sampeyan menet tombol utawa sawise 1 menit tanpa operasi. Pangeling bakal dienggo kaping 3 saurutan.

KODE kesalahan umum (DESKRIPSI LAN SOLUSI MASALAH)

 

E01 、 E02

Sambungan Kabel Antarane Kaki Meja lan Kothak Kontrol Loose

(pencet tombol munggah utawa mudhun; yen ora bisa, priksa sambungan kabel)

 

E03 、 E04

 

Meja Kaki Kakehan

(pencet tombol munggah utawa mudhun; yen ora bisa, nyuda beban mejo utawa kontak toko)

 

E05 、 E06

 

Elemen Sensing ing Kaki Meja Gagal

(pencet tombol munggah utawa mudhun; yen ora bisa, priksa sambungan kabel utawa kontak penjual)

 

E07

 

Kotak Kontrol Pecah

(ngethok catu daya sawetara wektu banjur urip maneh mejo; yen ora bisa, hubungi bakul)

 

E08 、 E09

 

Sikil Meja Pecah

(ngethok catu daya sawetara wektu banjur urip maneh mejo; yen ora bisa, hubungi bakul)

 

E10 、 E11

 

Komponen Controller Rusak

(ngethok catu daya sawetara wektu banjur urip maneh mejo; yen ora bisa, hubungi bakul) t

E12 Malposition Desk Leg (deleng proses setelan awal)
 

E13

 

Perlindhungan Penutupan Termal (ngenteni suhu mudhun)

 

E14 、 E15

 

Kaki meja wis macet, utawa utawa Ora Bisa Dianggo kanthi bener

(pencet tombol munggah utawa mudhun; yen ora bisa, nyuda beban mejo utawa kontak toko)

 

E16

 

Desktop ora seimbang (mulihake setelan pabrik)

 

E17

 

Data Kunci sing disimpen ing Kotak Kontrol ilang (hubungi langsung bakul)

 

rst

 

Power-Down Ora normal

(priksa sambungan kabel banjur pulihake setelan pabrik)

 

 

Waca Liyane babagan Manual iki & Download PDF:

Dokumen / Sumber Daya

ROLANSTAR Dhuwur Meja Luwes [pdf] Instruksi
Dhuwur meja sing bisa disetel, CPT007-YW120-RR, CPT007-BK120-RR, CPT007-BO120-RR

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.