INSTRUMEN RKI 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email

RKI INSTRUMEN 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email

www.rkiinstruments.com

Warranty Product
RKI Instruments, Inc. njamin peralatan weker gas sing didol dening kita bebas saka cacat ing bahan, pengerjaan, lan kinerja kanggo periode setahun wiwit tanggal kiriman saka RKI Instruments, Inc. Saben bagean sing ditemokake risak sajrone periode kasebut bakal didandani. utawa diganti, ing pilihan kita, gratis. Garansi iki ora ditrapake kanggo barang-barang sing bisa rusak utawa konsumsi ing layanan normal, lan kudu diresiki, didandani, utawa diganti kanthi rutin. Exampkurang saka item kasebut yaiku:

  • a) Kartrid penyerap
  • b) Pompa diafragma lan katup
  • c) Sekring
  • d) Batere
  • e) unsur Filter

Garansi dibatalake amarga penyalahgunaan kalebu karusakan mekanis, owah-owahan, penanganan kasar, utawa prosedur ndandani sing ora sesuai karo manual operator. Babar pisan iki nuduhake ombone lengkap tanggung jawab kita, lan kita ora tanggung jawab kanggo aman utawa biaya panggantos, biaya repair lokal, biaya transportasi, utawa expenses kontingen dileksanakake tanpa disetujoni sadurunge.
JAMINAN INI TATA-KATA ING GANTI SETIAP LAN JAMINAN LAIN LAIN lan Perwakilan, Dicethakake UTAWA TERSRAT, LAN KEWAJIBAN UTAWA KEWAJIBAN LAIN ING BAGIAN RKI INSTRUMENTS, INC. Klebu Nanging ora diwatesi karo jaminan keamanan. . Ing acara ora bakal RKI INSTRUMENTS, INC.. TANGGUNG JAWAB ANGGAP LANGSUNG, INCIDENTAL, UTAWA KONSEQUENTIAL UTAWA karusakan saka sembarang jenis disambungake karo nggunakake produk utawa Gagal saka PRODUK kanggo fungsi utawa operate bener.
Garansi iki nyakup instrumen lan komponen sing didol menyang pangguna dening distributor, dealer, lan perwakilan resmi sing ditunjuk dening RKI Instruments, Inc.
Kita ora nganggep ganti rugi kanggo kacilakan utawa karusakan sing disebabake dening operasi monitor gas iki, lan garansi kita diwatesi kanggo ngganti bagean utawa barang lengkap.

Swaraview

Generator email / teks 82-5201-01 bisa ngawasi 4 set kontak lan ngirim email lan / utawa pesen teks nalika kontak mbukak utawa ditutup. Sampeyan uga bisa ngirim email lan/utawa pesen teks nalika diuripake. Generator email / teks dipasang ing omah plastik sing duwe bushing relief galur ing sisih ngisor. Sumber daya AC/DC dipasang ing ngisor generator email/teks. Terminal input AC sumber daya disambungake menyang jalur terminal ing sisih ngisor piring pemasangan supaya gampang nyambungake daya ing situs instalasi. Kabel output DC disambungake menyang terminal input generator email/teks.
INSTRUMEN RKI 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Gambar 1

specifications

RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Spesifikasi

instalasi

  1. Pilih situs mounting. Nalika sampeyan milih situs sing dipasang, nimbang faktor ing ngisor iki:
    • Apa sumber daya AC utawa DC kasedhiya?
    • Apa ana cukup kamar kanggo mbukak lawang omah lan nggawe sambungan kabel (pirsani Gambar 2)?
  2. Kaki sing dipasang lan piranti keras kanggo nginstal sikil dipasang dikirim ing tas ing njero omah. Pasang sikil sing dipasang kaya ing ngisor iki.
    RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Instalasi
  3. Posisi monitor ing permukaan vertikal ing tingkat mripat (4 1/2 nganti 5 kaki saka lantai).
  4. Gunakake sekrup 3/16″ liwat slot ing sikil sing dipasang ing saben pojok omah kanggo ngamanake omah menyang permukaan sing dipasang.

INSTRUMEN RKI 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Gambar 2

Wiring

  1. Yen nggunakake daya AC:
    a. Copot lan copot kacang kep saka tutup strip terminal AC.
    b. Rute kabel AC liwat bushing relief galur ing ngisor omah.
    c. Sambungake kabel baris saka sumber daya AC menyang terminal "H" ing strip terminal AC.
    d. Sambungake kabel netral saka sumber daya AC menyang terminal "N" ing jalur terminal AC.
    e. Sambungake kabel lemah saka sumber daya AC menyang terminal "G" ing jalur terminal AC.
    f. Pasang maneh tutup strip terminal AC nggunakake kacang kep.
    INSTRUMEN RKI 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Gambar 3
  2. Yen nggunakake sumber daya 9 – 12 VDC:
    a. Copot kabel abang lan ireng sing diinstal pabrik saka terminal input generator email/teks.
    b. Rute kabel DC liwat bushing relief galur ing ngisor omah.
    c. Sambungake garis "+" sumber daya menyang terminal "+" ing jalur terminal DC.
    d. Sambungake garis "-" sumber daya menyang terminal "-" ing jalur terminal DC.
    INSTRUMEN RKI 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Gambar 4
  3. Sambungake 2 terminal kanggo saben Input Penutupan Kontak menyang kontak sing arep dipantau.
  4. Kencengake sekrup ing bushing relief strain kanggo ngamanake kabel.
  5. Nguripake sumber daya.

konfigurasi

Ketik Mode Konfigurasi lan Sambungan Awal
  1. Sambungake daya menyang piranti. Yen sepisanan piranti diuripake, piranti bakal diuripake ing Mode Konfigurasi lan LED bakal sumunar biru. Yen LED sumunar ijo, pencet tombol Mode ing sisih tengen piranti kanggo ngalih menyang Mode Konfigurasi nggunakake alat kanthi sudut 90°.
  2. Navigasi menyang layar WiFi ing komputer, telpon, utawa tablet lan temokake NCD_Email.
  3. Tembung sandhi kanggo gabung karo jaringan yaiku NCDBeast.
    RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Tembung sandhi kanggo gabung karo jaringan yaiku NCDBeast
  4. Piranti sampeyan bisa kanthi otomatis mbukak browser lan nggawa sampeyan menyang konfigurasi web antarmuka. Yen ora, sampeyan bisa uga kudu nutul jeneng jaringan maneh (ing telpon utawa tablet) utawa ngetik 172.217.28.1 ing jendhela browser Chrome, Firefox, utawa Safari (ing komputer).
    RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Piranti sampeyan bisa mbukak browser kanthi otomatis
  5. Konfigurasi piranti web antarmuka katon.

RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Konfigurasi piranti web antarmuka katon

Konfigurasi WiFi

RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Konfigurasi WiFi

  1. Jaringan: Pilih jaringan WiFi 2.4 GHz saka menu gulung mudhun. Piranti kasebut ora ndhukung jaringan 5 GHz.
  2. Jaringan sing Didhelikake: Yen jaringan sampeyan ora katon, ketik SSID jaringan 2.4 GHz kanthi manual. Piranti kasebut ora ndhukung jaringan 5 GHz. Aja ketik apa wae ing lapangan Jaringan sing Didhelikake yen sampeyan milih jaringan saka menu tarik mudhun Jaringan.
  3. Sandi: Yen jaringan sampeyan dilindhungi sandhi, ketik sandhi. Piranti kasebut ora ndhukung jaringan sing sandhi nduweni karakter khusus kayata #$%*. Yen jaringan sampeyan ora dilindhungi sandi, kosongake kolom iki.
  4. DHCP: Pilih kothak yen jaringan sing sampeyan sambungake yaiku jaringan DHCP. Busak centhang kothak yen sampeyan kudu nemtokake alamat IP statis.
    CATETAN: Kolom liyane mung aktif yen DHCP ora dipilih.
  5. Gateway Default: Ketik IP gateway gawan jaringan.
  6. Subnet Mask: Ketik IP subnet mask jaringan.
  7. DNS Primary: Ketik IP server utama DNS sing bener. IP bisa cocog karo setelan jaringan utawa bisa dadi server DNS umum. 8.8.8.8 minangka IP kanggo server golek DNS utama Google.
  8. DNS Secondary: Ketik IP server sekunder DNS sing bener. IP bisa cocog karo setelan jaringan utawa bisa dadi server DNS umum. 8.8.4.4 minangka IP kanggo server goleki DNS sekunder Google.
  9. IP statis: Ketik alamat IP statis sing pengin digunakake piranti ing jaringan sampeyan.
Konfigurasi AP alus

RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Konfigurasi Soft AP

  1. Soft AP SSID: Nalika ing Mode Konfigurasi, piranti kasebut minangka titik akses WiFi lan nyiarake SSID. Ketik SSID sing pengin dikirim piranti.
  2. Soft AP Sandi: Ketik sandhi sing pengin dibutuhake piranti nalika nyoba nyambung menyang titik akses WiFi.
Konfigurasi Klien Email

RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Konfigurasi Klien Email

  1. Host: Ketik alamat host SMTP broker email. Alamat umum yaiku smtp.gmail.com lan smtp-mail.outlook.com.
    CATETAN: Broker email kudu SMTP.
  2. Port Host: Ketik port SMTP broker email. Umume makelar email sing ndhukung sambungan SMTP nggunakake port 587.
  3. Login Email: Ketik alamat email sing pengin digunakake kanggo ngasilake email/teks. 4. Sandi: Ketik sandhi sing digunakake kanggo ngakses alamat email sing dilebokake ing Email Login.
    CATETAN: Sandi akun email ora bisa ngemot simbol `&'.
  4. Jeneng Piranti: Ketik teks sing pengin ditampilake ing tandha email / teks sing dikirim. 6. Coba maneh: Ketik kaping pirang-pirang sampeyan pengin piranti nyoba ngirim email lan/utawa teks yen upaya awal ora kasil.
    CATETAN: Yen sampeyan arep nggunakake alamat Gmail kanggo ngirim email/teks, priksa manawa setelan "Allow kurang aman app" wis dipilih ing akun Google.
Konfigurasi Kalibrasi

RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Konfigurasi Kalibrasi

  1. Siklus Debounce: Setelan iki nemtokake jumlah siklus CPU sing dibutuhake kanggo nemtokake owah-owahan status. Umume kontak mumbul nalika sepisanan nggawe kontak lan setelan iki nyegah bouncing kasebut direkam minangka acara sing kapisah. Aja ngganti setelan iki kajaba dianjurake dening RKI Instruments, Inc.
  2. Validasi Input: Setelan iki nemtokake pirang-pirang milidetik kontak kudu tetep owah sadurunge piranti ngirim email lan/utawa teks. Setelan gawan yaiku 5000 milidetik (5 detik).
Power On lan Input Email/Teks

Piranti bakal ngasilake email lan/utawa teks nalika piranti urip lan/utawa nalika ana kontak sing nutup utawa mbukak. Sampeyan kudu nggawe setelan email/teks kanggo saben jinis acara (Power On, Input 1 Close, Input 1 Open, etc.) kanthi individu, sanajan kabeh padha menyang alamat email lan/utawa nomer telpon sing padha. Yen sampeyan ora pengin email / teks dikirim kanggo jinis acara tartamtu, kosongake kolom.

Yen sampeyan nggunakake akun Outlook lan pengin ngirim email / teks menyang luwih saka siji panampa, sampeyan kudu verifikasi alamat email Outlook nalika pisanan generator email / teks ngirim email / teks. Upaya pisanan ngirim email/teks ora bakal kasil, lan Outlook bakal ngirim email menyang alamat email Outlook, njaluk sampeyan verifikasi akun.
RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Power On lan Input Email Texts

  1. Subyek: Ketik judhul subyek kanggo email/teks sing digawe saka jinis acara. Teks kasebut kudu alfanumerik lan ora bisa ngemot karakter khusus.
  2. Badan Pesen: Ketik awak kanggo email / teks sing digawe saka jinis acara. Teks kasebut kudu alfanumerik lan ora bisa ngemot karakter khusus.
    CATETAN: Pesen Power On kalebu persen kekuatan sinyal WiFitage saliyane teks sing dilebokake.
  3. Panampa: Ketik alamat email lan/utawa nomer telpon sing pengin ditampa email/teks kanggo jinis acara. Pisahake sawetara alamat email lan/utawa nomer telpon nganggo koma (mis. [email dilindhungi],[email dilindhungi]). Aja nambah spasi ing antarane alamat email utawa nomer telpon. Kanggo nomer telpon, sampeyan kudu nggunakake a [email dilindhungi]______ format ngendi jeneng domain digunakake ing kolom kosong gumantung operator nirkabel nomer.

RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Ketik alamat emailRKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Ketik alamat email

Ngatasi masalah

RKI INSTRUMENTS 82-5201-01 Manual Instruksi Generator Teks Email - Ngatasi Masalah

CATETAN: Generator email/teks minangka piranti pihak katelu. Hubungi NCD ing https://community.ncd.io/ kanggo email / support generator teks.

Dokumen / Sumber Daya

RKI INSTRUMEN 82-5201-01 Email Teks Generator [pdf] Instruksi Manual
82-5201-01, Generator Teks Email, 82-5201-01 Generator Teks Email, Generator Teks, Generator

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.