Sambungake maneh DTWS101 True Wireless Earphone - LOGOEarphone TWS
Sambungake maneh Floatz DTWS101

Sambungake maneh DTWS101 True Wireless EarphoneSambungake maneh DTWS101 True Wireless Earphone - GAMBAR 1Matur nuwun kanggo milih Reconnect DTWS101 Wireless Earphone. Ing ngisor iki sawetara langkah kanggo mbantu sampeyan miwiti.

Fitur & Spesifikasi

Ture Wireless earphone
Versi BT: 5.0 + EDR
Ranging operasi: 10 meter
Wektu siyaga: 1 jam
Wektu Puteran: nganti jam 4
Ngisi Wektu: nganti 1.5 jam
Frekuensi Operating: 2402MHz-2480MHz
Sambungake karo rong piranti ing mode kuping siji
Tampilan status baterei ing iOS
tahan kringet: standar IPX4
Asisten swara
Isi Paket
1 x TWS earphone - 1 x User Manual
1 x Kabel Pengisian USB - 2 pasangan umume
1 x kertu Warranty

Operasi lan Fungsi

fungsi

operasi

Wangsulan /
Nyumerepi Telpon Telpon
Pencet Tombol Kontrol ing earbud kiwa/tengen 1 wektu kanggo Njawab / Nutup telpon.
Tolak Telpon Mlebu Pencet kaping pindho tombol kontrol ing earbud kiwa/tengen
Sadurunge Lacak Pencet tombol kontrol ing earbud Kanan 3 kali kanthi terus-terusan
Sabanjure Trek Pencet tombol kontrol ing earbud Kanan 2 kali kanthi terus-terusan
Dolanan / Ngaso Pr tombol kontrol ing salah siji saka wektu earbuds
Volume - Pencet tombol kontrol ing earbud Kiri 3 kaping terus-terusan
Volume + Pencet tombol kontrol ing earbud Kiri 2 kaping terus-terusan
Aktifake / Pateni Voice Assistant Pencet terus tombol kontrol ing salah siji kuping kanggo 2 detik lan culake kanggo ngaktifake asisten swara.
Kanggo nggunakake fitur asisten swara, telpon kudu diinstal google / Alexa / Siri.

Ngetokake

Mode Earbuds Pasangan
Copot loro earbuds saka kasus pangisi daya bebarengan, lan padha bakal kerlip biru lan ungu kanthi cepet, banjur bakal nyambung menyang saben liyane kanthi otomatis (yen earbuds gagal kanggo nyambung saben liyane, pls pencet terus tombol kontrol kanggo 2 detik). Sawise disambungake siji liyane, indikator LED ing earbud kiwa / tengen mati, lan indikator LED biru ing earbud tengen / kiwa bakal sumunar 3 kaping saben detik. (Yen sadurunge dipasangake karo piranti apa wae.) Banjur abang lan biru LED bakal sumunar alon-alon nuduhake mode pasangan. – Uripake fungsi BT ing piranti lan goleki piranti sing cedhak. Temokake "Sambungake maneh DTWS101" ing asil panelusuran Klik jeneng kanggo nyambungake. Sawise disambungake, indikator LED ing loro kuping bakal mati.

Yen pasangan kasebut gagal, lampu biru bakal murup alon-alon, lan earbuds bakal mati kanthi otomatis sawise 5 menit. Sijine earbuds bali menyang kothak pengisian daya lan dheweke bakal medhot kanthi otomatis lan wiwit ngisi daya. Yen ponsel wis pedhot utawa ora ana ing jajaran BT, bakal digawe pasangan anyar.
Catetan: Yen rong piranti sing jenenge "Sambungake maneh DTWS101" ditemokake banjur busak jeneng kasebut lan goleki maneh. Jarak efektif antarane rong kuping kudu maksimal 3 meter.

Mode Earbud Tunggal
Kanggo nyambungake earbud sisih kiwa

  • Copot salah siji earbuds saka kotak pangisi daya, lan indikator LED bakal sumunar biru lan ungu. Pencet dawa tombol kontrol kanggo 4 ~ 5 detik nganti cahya abang lan biru sulih sumunar, lan iki ndadekke earbud menyang mode pasangan.
  • Uripake fungsi BT ing piranti, goleki piranti sing cedhak. Temokake "Sambungake maneh DTWS101" ing asil panelusuran lan klik jeneng kanggo nyambungake. Kanggo nyambungake earbud sisih tengen, copot earbud saka kotak pangisi daya, Indikator LED bakal sumunar biru lan ungu. Nguripake BT ing telpon, lan nelusuri "Sambungake maneh DTWS101" lan nyambung menyang.

Catetan:
Yen sampeyan pengin ngganti saka Mode Earbud Tunggal menyang Mode Couple Earbuds, sampeyan mung kudu sijine loro earbuds bali menyang kothak daya bebarengan lan nutup tutup, banjur sampeyan bisa operate earbuds miturut Mode Pasangan Earbuds ndhuwur.

Catetan:

  1. Yen earbud sampeyan ora bisa dipasangake, tututi pandhuan kanggo mulihake setelan pabrik. Priksa manawa earbud loro kasebut dipateni. Pencet terus tombol kontrol ing earbud loro-lorone nganti 10 detik nganti LED loro-lorone dadi wungu. Earbuds bakal mati kanthi otomatis sawise iki. Uripake earbud loro-lorone kanggo nggathukake siji lan sijine.
  2. Volume ora bisa diatur kanthi mode earbud tunggal.
  3. Yen sampeyan ngreset siji kuping, catheten siji liyane uga kudu direset, yen ora, loro kuping ora bisa disambungake.
  4. Kothak pangisian daya: Nalika pangisi daya baterei kuping sithik, indikator LED abang bakal sumunar kaping telu saben 10 menit. Nalika daya kurang banget, indikator LED abang bakal sumunar kaping telu saben 2 menit. Nalika kothak pangisi daya diisi nganggo kuping, indikator LED bakal dadi ungu, yen ora bakal dadi abang. 5. Nalika pangisi daya baterei earbuds sithik, sampeyan bakal dijaluk yen baterei kudu diisi. Sampeyan bakal dielingake saben 5 menit. Pangguna kudu masang earbuds kanggo ngisi daya. Nalika kothak pangisi daya lagi ngisi kuping, LED biru bakal urip. Bakal dipateni yen ngisi daya wis rampung. LED RED ing earbud bakal urip nalika ngisi daya.

Ngisi daya

Ngisi daya Earbuds
Lebokake earbuds menyang kasus pangisi daya kanthi bener, lan ngisi daya bakal diwiwiti kanthi otomatis. Indikator LED bakal tetep biru nalika ngisi daya lan bakal mati yen wis kebak. Kothak kasebut bisa ngisi earbud 3 kaping.

Ngisi Kasus Pengisian
Sambungake konektor Micro USB menyang port pangisi daya ing kasus kuping lan ujung liyane menyang adaptor, lan ngisi daya bakal diwiwiti kanthi otomatis. Indikator pangisian daya bakal murup kanthi progresif. Butuh nganti 1.5 jam kanggo ngisi baterei. Cahya bakal dadi biru nalika baterei kebak.
Catetan:
Aja nggunakake kekuwatan sing berlebihan nalika ngisi komponen. "Mangga ngisi kuping lan wadah pangisi daya sadurunge digunakake sepisanan utawa sawise nganggur suwe.

Informasi Lingkungan
(Pembuangan sing bener saka prodhuk iki miturut Aturan Manajemen lan Penanganan E-sampah)

Tandha ing produk, aksesoris, utawa literatur iki nuduhake yen a4 produk lan aksesoris elektronike (contone, pangisi daya, baterei, kabel, lsp.) ora kena dibuwang karo sampah rumah tangga liyane ing Ml pungkasane umur kerja.
Jinis peralatan elektronik ngemot akeh rereged metalik sing mbebayani kayata timbal, kadmium, lan berilium, lan tahan api brominated. Penanganan sing ora bener lan/utawa daur ulang Sampah Elektronik sing ora bener nyebabake logam/zat sing mbebayani iki dibebasake menyang sistem eko ​​lan biologi kita, saengga nyebabake macem-macem bebaya kesehatan. Dadi, kanggo nyegah karusakan lingkungan utawa kesehatan manungsa saka pembuangan sampah sing ora dikendhaleni, mangga misahake barang-barang kasebut saka jinis sampah liyane lan daur ulang kanthi tanggung jawab kanggo ningkatake panggunaan sumber daya material sing lestari.

Nindakake

  • Tansah nyelehake produk elektronik bekas, baterei, lan aksesoris sawise
    pungkasane urip ing titik / pusat koleksi resmi sing paling cedhak utawa nyerahake
    menyang daur ulang sing sah kanggo dibuwang.
  • Selehake Peralatan Elektronik sing dibuwang mung ing tong sampah sing ditrapake kanggo
    Sampah Elektronik.

Don'ts

  • Produk lan aksesoris ora dimaksudake kanggo nyampur menyang saluran sampah rumah tangga utawa tong sampah biasa.
  • Aja mbuwang baterei Lithium-ion (Li-ion) sing rusak utawa bocor karo sampah rumah tangga normal. Informasi babagan pembuangan & penanganan sing ora bener
  • Sembarang pembuangan liwat agensi / wong sing ora sah bakal narik tumindak miturut Undhang-undhang Lingkungan (Perlindungan) 1986.
  • Yen baterei ora dibuwang kanthi bener, bisa nyebabake kesehatan manungsa utawa lingkungan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan pembuangan lan daur ulang sing aman, hubungi nomer bebas pulsa 1800-103-7392 utawa bukak websitus
    http://www.reliancedigital.in/ewastepolicy.html
    Produk iki cocog karo ROHS (Sambungake maneh DTWS101 True Wireless Earphone - ICONRoHS)

Dokumen / Sumber Daya

Sambungake maneh DTWS101 True Wireless Earphone [pdf] Manual pangguna
DTWS101, Earphone Nirkabel Sejati

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.