PYLE PLRVSD300 Digital Mobile Receiver System Pandhuan pangguna
PYLE PLRVSD300 Digital Mobile Receiver System

instalasi

Cathetan:
Pilih lokasi sing dipasang ing endi unit ora bakal ngganggu fungsi nyopir normal kanggo driver.

  • Sadurunge pungkasane nginstal unit, sambungake kabel kanthi sementara lan priksa manawa kabeh wis disambungake kanthi bener lan unit lan sistem bisa digunakake kanthi bener.
  • Use only the parts included with the unit to ensure proper installation.
    The use of unauthorized parts can cause malfunctions.
  • Hubungi dealer sing paling cedhak yen instalasi mbutuhake pengeboran bolongan utawa modifikasi kendaraan liyane.
  • Pasang unit ing ngendi iku ora njaluk ing dalan driver lan ora bisa ciloko penumpang yen ana mandeg darurat.
  • Yen angel instalasi ngluwihi 30 ° saka horisontal, unit bisa uga ora menehi kinerja paling optimal.
    Instruksi instalasi
  • Aja nginstal unit ing ngendi bakal kena suhu dhuwur, kayata saka sinar srengenge langsung, utawa saka udhara panas, saka mesin pemanas, utawa ing papan sing kena bledug, rereget utawa getaran sing gedhe banget.

Din Front/Rear-Mount
This unit can be properly installed either from“Front”(conventional DIN Front-mount) or“Rear”(DIN Rear-mount installation, utilizing threaded screw holes at the sides ofthe unit chassis).
For details, refer to the following illustrated installation methods.

Pembukaan Instalasi
Unit iki bisa diinstal ing dashboard apa wae sing mbukak kaya ing ngisor iki:

INSTALLATION ATTENTIONS
  1. Pemain iki kudu diinstal dening teknisi profesional.
  2. Read the instruction and operation of equipment carefully before installing.
  3. Priksa manawa nyambungake kabel liyane sadurunge sambungan listrik.
  4. Kanggo ngindhari sirkuit cendhak. Priksa manawa kabeh kabel sing wis diisolasi.
  5. Mangga ndandani kabeh kabel sawise instalasi.
  6. Please make connection to the player accordingly to this instruction manual.
    Wrong connection may cause damage.
  7. Pemain iki mung cocog karo piranti 12V DC lan priksa manawa mobil sampeyan kalebu sistem listrik landhesan katod.
  8. Correctly connect the wires. Wrong connection will cause malfunction or damage the electrical system.

GUNUNG

Ikon ati-ati AWAS: Do not install radio without rear cover installed. No user serviceable parts inside.
Rear cover provides protection against potential fire hazard.
Pandhuan sing dipasang
Pandhuan sing dipasang

GABUNGAN WIRING

KONEKSI ISO

Sambungan Kabel

Wire Insertion View
NO. PIN WIRE WARNA DESCRIPTION
  ORANGE C RIGHT SPEAKER (+)
2 ORANGE / BLACK C RIGHT SPEAKER (-)
3

/

/

4 /

/

5 BLUE ANTENNA DAYA
6 /

/

7 GRAY/ BLACK A RIGHT SPEAKER (-)
8 GRAy A RIGHT SPEAKER (+)
  PURPLE / BLACK B RIGHT SPEAKER (-)
10 Purple B RIGHT SPEAKER (+)
11 BROWN C LEFT SPEAKER (+)
12 BROWN / BLACK C LEFT SPEAKER (-)
13 /

/

14

/

/

15 RED B+
16 BLACK lemah
17 PUTIH / BLACK A LEFT SPEAKER (-)
18 PUTIH A LEFT SPEAKER (+)
19 Ijo / Ireng B LEFT SPEAKER (-)
20 GREEN B LEFT SPEAKER (+)

operasi

Location of key

Location of key

  1. VOL/PWR/SEL
  2. LCD
  3. DISC SLOT
  4. SUKIT
  5. ALARM
  6. DIM (Dimmer)
  7. SPEAKER A/B/C
  8. 1 PAU
  9. 2 INT
  10. 3 PRT
  11. 4 RDM
  12. 5 DIR13.
  13. 6 DIR
  14. 4. BANDUNG
  15. MODE
  16. POWER/MUTE
  17. DISP / BALIK
  18. Fungsi Tombol
  19. Fungsi Tombol
  20. Fungsi Tombol (Ejek)
  21. EAR PHONE OUTPUT
  22. AUX ING Jack
  23. USB INTERFACE (charging)
  24. Tombol RESET
  25. USB INTERFACE (music)

OPERASI

Turn ON/OFF the unit and mute function
Pencet Fungsi Tombol /MUTE button to turn ON the unit. When the unit is on, shortly press this button for mute on/off.
Press and hold this button to turn off the unit.

Audio & Setelan Setelan
Shortly press SEL button and rotate VOL knob to show below:
ZONE A->ZONE B->ZONE C.

To select one of them and press SEL to enter below items:
BAS (-7 +7)->TRE (-7-+7)->BAL (R7 L7)->EQ (POP-ROCK-CLASS-JAZZ-OFF) ->LOUD (off/on)->P-VOL(00-40)

Press and hold SEL button into the SETTING menu as below:
BEEP (off/on)->CLOCK (12/24)->CT (indep/sync)->AREA (USA/EUR)->DX (LOC)->STEREO (MONO)
In each item, rotating the VOL knob to set them.
When shows menu, press the DISP/BACK button to exit the menu.

Setelan P_VOL
Nyetel daya ing volume. Yen volume nalika mati luwih cilik tinimbang P-VOL. Sabanjure nguripake unit, volume bakal maintained ing volume mati. Yen volume nalika mati luwih gedhe tinimbang P-VOL. Sabanjure nguripake unit volume bakal dibalèkaké menyang Nilai P-VOL.

CT (INDEP/SYNC)
CT INDEP: Jam dianggo kanthi mandiri. Ora diselarasake karo wektu stasiun RDS.
CT SYNC: Jam bakal disinkronake karo wektu stasiun RDS sing ditampa.
Catetan: When the time was set by manual. The CT will back to INDEP mode automatically.

JAM 24/12: Nyetel wektu menyang format 24H utawa 12H.
BEEP (ON/OFF): Turn ON/OFF the beep sound.
AREA (USA/EUR): To choose USA or EUROPE frequency

DX/LOC (Distance/Local)
LOC: Nampa stasiun sinyal kuwat mung ing nggoleki stasiun.
DX: Nampa stasiun sinyal kuwat lan ringkih ing nggoleki stasiun.

STEREO / MONO
STEREO: Nampa sinyal stereo FM.
MONO: Ganti stereo FM dadi monokrom. Bisa nyuda gangguan nalika sinyal lemah.

Fungsi Dimmer
Press DIM button to set the brightness to high/mid/low.

Pratelan FCC

Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:

  1. Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan
  2. Piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

Peralatan iki wis diuji lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio.

Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Ati-ati: Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.

Piranti kasebut tundhuk karo watesan cahya radiasi FCC sing ditemtokake kanggo lingkungan sing ora dikontrol. Pemancar iki ora kena dienggo bareng utawa digunakake bebarengan karo antena utawa pemancar liyane.

 

Dokumen / Sumber Daya

PYLE PLRVSD300 Digital Mobile Receiver System [pdf] Pandhuan pangguna
PLRVSD300, 2A5X5-PLRVSD300, 2A5X5PLRVSD300, Digital Mobile Receiver System, PLRVSD300 Digital Mobile Receiver System

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.