Manual Panganggo AirFryer XL

Daya AirFryer XL

penting: Informasi Garansi AirFryer XLTM ing njero

KANGGO GUNA RUMAH SANG NGALAMI

Duduh Goreng Gratis lan liya-liyane…

Kita kabeh seneng panganan goreng…

Ayam goreng renyah, kentang goreng, urang klapa, parmesan ayam, swiwi panas sing renyah… dhaptar terus lan terus. Nikmat sing enak wis dadi bagean saka panganan saben dinten. Nganti saiki, ora bisa ngasilake rasa lan rasa sing gedhe banget kanggo digandhengake karo panganan tanpa nggoreng lemak utawa minyak sing jero.

Kabar apik!

New Power AirFryer XLTM wis ngowahi kabeh. Tim desain kuliner kita wis nyampurnakake sistem masak sing meh ngilangi minyak saka proses lan ganti nganggo hawa panas sing ngubengi panganan, masak nganti asri lan asri sing sampurna.

Power AirFryer XLTM

Ora mung masak panganan sing digoreng, nanging uga ngombe lan nggawe akeh favorit liyane kayata burger, calzones lan donat "goreng udhara". Ora bisa luwih gampang! "OneTouch Preset" nyetel wektu lan suhu kanggo sawetara favorit kaya udang, kentang goreng lan pitik gaya kidul. Sampeyan lan kulawarga bakal ngrasakake panganan lan cemilan pirang-pirang taun suwene nganggo Power AirFryer XLTM.

Sadurunge miwiti

Penting banget sampeyan maca kabeh manual iki supaya sampeyan ngerti babar pisan babagan operasi lan pancegahan.

Sadurunge miwiti

penting

Nalika nggunakake piranti listrik, pancegahan keamanan dhasar kudu diikuti, kalebu:

  • MACA LAN IKI kabeh instruksi kanthi tliti.
  • ORA GAMPANG omah, sing ngemot komponen listrik lan elemen pemanas, ing banyu. Aja mbilas ing sangisore tunyuk.
  • Kanggo Nyingkirake GUNGA Listrik, aja lebokake cairan apa wae ing omah Unit utama sing ngemot komponen listrik.
  • APLIKASI INI Duwe PLUG PULSA (siji agul-agul luwih amba tinimbang liyane). Kanggo nyuda resiko kejut listrik, plug iki dimaksudake supaya bisa mlebu ing outlet polarisasi mung kanthi siji cara. Yen colokan ora pas menyang stopkontak, mbalikke plug kasebut. Yen isih durung pas, hubungi tukang listrik sing mumpuni. Aja nyoba ngowahi colokan kanthi cara apa wae.
  • PASTI alat kasebut dipasang ing stopkontak. Tindakake manawa colokan dipasang ing stopkontak kanthi bener.
  • Kanggo nyegah kontak panganan karo elemen pemanas, aja kakehan Fry Basket.
  • AJA nutupi bukaan mlebu udara lan outlet nalika Power AirFryer XLTM lagi operasi. Mengkono bakal nyegah masak lan bisa ngrusak Unit utawa nyebabake panas banget.
  • Aja nuli minyak POUR menyang Kranjang Outer. Geni lan cilaka pribadi bisa nyebabake.
  • Nalika COOKING, suhu internal Unit tekan sawetara atus derajat F. Kanggo nyegah cilaka pribadi, aja nyelehake tangan ing njero Unit kajaba digawe adhem.
  • APLIKASI INI ORA KANGGO NGgo digunakake dening wong-wong sing kurang kapabilitas fisik, sensorik, utawa mental, utawa kurang pengalaman lan ilmu, kajaba ana ing sangisor pengawasan wong sing tanggung jawab utawa diwenehi pandhuan sing tepat kanggo nggunakake alat kasebut. Piranti iki ora ditrapake kanggo bocah.
  • AJA nggunakake Unit iki yen colokan, kabel listrik utawa alat dhewe rusak kanthi cara apa wae.
  • Yen POWER CORD rusak, sampeyan kudu ngganti pabrik, agen layanane, utawa wong sing nduweni kualifikasi sing padha supaya ora mbebayani.
  • JAGA APLIKASI lan kabel listrike ora bisa digayuh nalika bocah lagi operasi utawa proses "mendhem".
  • TETAPI POWER CORD adoh saka permukaan sing panas. Aja nyolok kabel listrik utawa ngoperake kontrol Unit kanthi tangan teles.
  • ORA GABUNG APLIKASI INI menyang saklar timer eksternal utawa sistem remot kontrol sing kapisah.
  • ORA GUNAKAN APLIKASI INI nganggo kabel ekstensi apa wae.
  • ORA NGOPERIKASI APLIKASI ing utawa cedhak bahan sing bisa dibakar kayata taplak meja lan tirai.
  • Nalika masak, aja nyelehake perabot ing tembok utawa piranti liyane. Ninggalake paling ora ruangan kosong 5 "ing sisih mburi lan ing sisih ndhuwur lan ndhuwur prabotan. Aja nyelehake apa-apa ing ndhuwur alat.
  • Aja nggunakake Power AirFryer XLTM kanggo tujuan liyane kajaba sing diterangake ing manual iki.
  • Aja ngoperasikake piranti kanthi tanpa pangawasan.
  • Nalika ing operasi, uap panas diluncurake liwat bukaan outlet udara. Jaga tangan lan pasuryan sampeyan ing jarak sing aman saka bolongan outlet udara. Aja uga uap panas lan udhara nalika nyopot Basket Outer lan Fry Basket saka alat.
  • SURFACES LUAR BIASA bisa dadi panas sajrone digunakake. Basket Outer lan Fry Basket bakal panas… nganggo mitt oven nalika nangani komponen panas utawa ndemek permukaan sing panas.
  • Kudu UNIT EMIT HITAM BLOKE, copot langsung lan ngenteni udud mandheg sadurunge nyopot Kranjang Outer lan Goreng.

Aman

Ati-ati

  • Tindakake piranti kanthi tliti horisontal sing rata, stabil lan ora bisa dibakar.
  • Piranti iki mung ditrapake kanggo panggunaan rumah tangga biasa. Iki ora kanggo digunakake ing lingkungan komersial utawa ritel.
  • Yen Power AirFryer XLTM digunakake kanthi ora pas utawa kanggo tujuan profesional utawa semi-profesional utawa yen ora digunakake miturut pandhuan ing manual pangguna, garansi kasebut ora valid lan kita ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan.
  • Tansah copot alat sawise digunakake.
  • Ayo peralatan adhem udakara 30 menit sadurunge nangani, ngresiki utawa nyimpen.
  • Priksa manawa bahan-bahan sing disiapake ing Unit iki wis masak kanthi warna kuning emas tinimbang peteng utawa coklat. Copot sisa sing kobong.
  • Power AirFryer XLTM dilengkapi saklar mikro internal sing kanthi otomatis mateni elemen kipas lan pemanas nalika Outer Basket dicopot.

SWUTCH-OFF OTOMATIS

Piranti kasebut duwe timer internal lan bakal mati kanthi otomatis nalika mundur total dadi nol. Sampeyan bisa mateni alat kanthi manual kanthi menet tombol timer nganti nuduhake nol utawa kanthi pencet tombol batal siji wektu. Ing salah sawijining kasus, alat kasebut kanthi otomatis bakal mati sajrone 20 detik.

DAYA Listrik

Yen sirkuit listrik kebanjiran karo peralatan liyane, Unit anyar sampeyan bisa uga ora bisa mlaku kanthi bener. Sampeyan kudu dioperasikake ing sirkuit listrik khusus.

SISTEM PERLINDUNGAN OVERHEATING

Yen sistem kontrol suhu njero gagal, sistem proteksi sing kepanas banget bakal diuripake lan Unit ora bakal bisa digunakake. Yen kedadeyan iki, cabut kabel listrik, wenehi wektu supaya Unit adhem kabeh sadurunge urip maneh utawa disimpen.

LAMPIRAN Elektromagnetik (EMF)

Piranti iki sesuai karo kabeh standar babagan bidang elektromagnetik (EMF). Yen ditangani kanthi bener lan miturut pandhuan ing manual pangguna iki, alat kasebut aman digunakake adhedhasar bukti ilmiah sing saiki kasedhiya.

SAVE INSTRUKSI INI. KANGGO NGgo RUMAH CUMA LANGSUNG.

Bagean AirFryerTM XL

Kata: Power AirFryer XLTM sampeyan wis dikirim karo komponen sing ditampilake ing ngisor iki. Priksa kabeh kanthi tliti sadurunge digunakake. Yen ana bagean sing ilang utawa rusak aja nggunakake produk iki lan hubungi pengirim nggunakake nomer layanan pelanggan sing ana ing mburi manual pemilik iki.

  1. Kranjang Goreng
  2. Tombol Rilis Basket
  3. Gagang Kranjang
  4. Kranjang njaba
  5. Majelis Kranjang njaba lan Goreng
  6. Pisahake Pisah panganan
  7. Venture Intake Udara8. Kontrol Digital
  8. Ventilasi Udara
  9. Perumahan Utama

Bagean AirFryerTM XL

AWAS: Aja nyurung Tombol Luncur Basket kajaba Fry Basket lan Outer Basket ngaso ing permukaan sing tahan panas. Nalika nyopot Goreng Goreng Outer, ati-ati supaya ora pencet tombol Handle Basket. Basket Outer bakal dipisahake karo Fry Basket.

Bagian AirFryerTM XL Daya 2

Nggunakake Panel Kontrol Digital

Nggunakake Panel Kontrol Digital

Tombol 1 - Tombol Daya

Sawise Basket Outer lan Fry Basket wis dipasang ing omah utama, Tombol Daya bakal disinari. Milih Tombol Daya sekaligus bakal ngeset Unit kanthi suhu gawan 370 ° F, lan wektu masak bakal disetel nganti 15 menit. Milih Tombol Daya kaping pindho bakal diwiwiti proses masak. Mencet tombol daya sajrone siklus masak bakal mateni unit kasebut. Lampu abang bakal dipateni, lampu kipas biru bakal terus muter, suwene 20 detik.

Tombol 2 & 3 - Tombol Kontrol Timer

Simbol + lan - ngidini sampeyan nambah utawa nyuda wektu masak, saben menit sekaligus. Tombol ditahan terus kanthi cepet bakal ganti wektu.

Tombol 4 & 5 - Tombol Kontrol Suhu

Simbol + lan - ngidini sampeyan nambah utawa nyuda suhu masak saben 10 ° F sekaligus. Tombol sing ditahan terus bakal ngowahi suhu kanthi cepet. Range kontrol suhu: 180 ° F - 400 ° F.

6. Tombol 6 - Tombol Pratelan

Milih Tombol Pratetep "M" ngidini sampeyan nggulung pitung pilihan panganan sing populer. Sawise dipilih, wektu sing wis ditemtokake lan fungsi suhu masak diwiwiti. Cathetan: Sampeyan bisa ngalahake fungsi prasetel kanthi nambah utawa nyuda wektu lan suhu kanthi manual.

7 - 13. Tombol 7 nganti 13 - Pilihan Pratelan

Pitu prasetel bisa dipilih kalebu: gorengan, daging lan potongan daging liyane, urang, roti panggang, pitik, steak lan iwak.

14. Wektu lan Suhu

Tampilan iki bakal nglacak suhu lan wektu masak liyane.

15. Tampilan Kipas Spinning

Tampilan kipas Spinning bakal katon nalika Unit urip lan nganti 20 detik sawise dipateni. LED warna-warni abang bakal katon ing tengah kipas nalika Unit ana ing mode "masak" utawa "preheat".

Tampilan Kipas Spinning

Masak nganggo Power AirFryer XLTM Tanpa Pratelan

Sawise sampeyan ngerti Power AirFryer XLTM, sampeyan bisa uga nyoba nganggo resep dhewe. Sampeyan ora prelu milih fungsi sing wis disetel. Pilih wektu lan suhu sing cocog karo selera pribadi sampeyan.

Preheating Power AirFryer XLTM

Sampeyan bisa uga wis panas sadurunge Unit luwih gampang masak kanthi milih wektu masak 2 utawa 3 menit lan masak ing suhu gawan utawa luwih dhuwur. Kanggo preheating, sampeyan kudu nglebokake Fry Basket lan Basket Outer sing kosong ing omah Unit.

PÈNGET:

Aja ngisi Kranjang Outer nganggo minyak goreng utawa cairan liyane! Bebaya geni utawa cilaka pribadi bisa nyebabake.

Pandhuan Operasi Umum

Sadurunge nggunakake Power AirWave Fryer XLTM kaping pisanan…

Copot kabeh bahan kemasan, label lan stiker, banjur cuci Kranjang Outer lan Fry nganggo banyu sabun sing anget. Basket Outer lan Fry uga aman kanggo mesin cuci piring. Usap bagian jero lan njaba Unit masak nganggo gombal lembab sing resik. Aja ngumbah utawa nyelehake Unit masak ing banyu. Aja ngisi Kranjang Outer nganggo minyak ... Unit iki mung masak karo hawa panas.

Nyiyapake digunakake

Pandhuan Operasi Umum

Piranti sing Serbaguna

Power AirWave Fryer XLTM dirancang kanggo masak macem-macem panganan favorit sampeyan. Bagan lan tabel sing disedhiyakake ing manual iki lan Pandhuan Resep bakal mbantu sampeyan entuk asil sing apik. Mangga waca informasi iki kanggo setelan wektu / suhu sing tepat lan jumlah panganan sing pas.

Wektu kanggo Fry Gaya "Panas Udara"…

Nalika njabut Basket Outer sampeyan bisa uga rumangsa resistensi. Pasang tangan sampeyan ing sisih ndhuwur Unit lan tarik alon-alon ing Kranjang Outer.

Wektu kanggo Fry Gaya "Panas Udara"

AWAS: Nalika ngilangi BASKET LUAR,
Ati-ati Ojo Tekan Tombol TANGAN BASKET. BASKET njaba bakal pisah saka Goreng BASKET.

PÈNGET:

Nganggo mitt oven ing tangan sing digunakake kanggo nahan Unit ing papan. Lebokake bahan-bahan ing Fry Basket (gambar A).

Catetan: Aja ngisi Fry Basket ing ndhuwur jumlah sing disaranake amarga iki bisa mengaruhi kualitas asil pungkasan utawa ngganggu koil pemanas listrik.

Geser Fry Basket bali menyang "klik" ing panggonane, (gambar B). Aja nggunakake Basket Outer tanpa Fry Basket.

Ati-ati: Sajrone proses masak, Basket Outer bakal dadi panas banget. Nalika sampeyan nyopot kanggo mriksa kemajuan, priksa manawa sampeyan duwe permukaan tahan panas ing cedhak sampeyan kanggo nyetel.

  • Yen Fry Basket lan panganan wis aman, penet Tombol Daya sapisan (kaca 5 gambar.1).
  • Pilih fungsi Preset nggunakake tombol "M" (kaca 5 gambar 6) utawa atur Suhu kanthi manual banjur Wektu
    (kaca 5 anjir. 2,3,4,5).
  • Pencet Tombol Daya (kaca 5 gambar. 1) sapisan banjur Power AirWave Fryer XLTM bakal muter liwat proses masak.

Catetan: Sampeyan bisa mbusak Fry Basket kapan wae sajrone proses kanggo mriksa proses kasebut. Yen sampeyan pengin panas sadurunge Unit, waca pandhuan ing kaca 6.

Amarga teknologi udhara sing cepet kanthi cepet nggunakake maneh hawa ing njero perabotan, narik kranjang Outer sedhela saka perkakas nalika nggoreng hawa panas meh ora ngganggu proses kasebut.

Hubungi Chart ing manual iki utawa Pandhuan Resep kanggo nemtokake setelan sing bener.

Gonjang-ganjing…

Kanggo ngasuransiake malah masak, sawetara panganan mbutuhake "goyang" sajrone proses masak. Kanggo nindakake iki, cukup nyopot Basket Outer lan Goreng Kranjang saka Unit… guncang alon-alon isi sing dibutuhake lan lebokake maneh ing Unit kanggo terus masak. Kanggo panganan sing luwih abot, sampeyan bisa uga misahake Fry Basket saka Outer Basket sadurunge goyang. Kanggo nindakake iki, lebokake Basket Outer lan Goreng Kranjang sing dipasang ing permukaan tahan panas. Pencet Tombol Rilis (gambar 2) banjur angkat Fry Basket kanthi alon-alon. Guncang bahan-bahan, lebokake Fry Basket ing Outer Basket banjur baleni menyang Unit kanggo ngrampungake masak.

Geleng

Ati-ati: Basket Outer bakal panas… nganggo mitt oven sajrone prosedur iki.

tip: Setel Timer nganti 1/2 wektu sing dibutuhake kanggo resep lan lonceng Timer bakal menehi tandha nalika wayahe "goyang".

Nalika krungu bel wektu, wektu persiyapan sing wis disetel wis kliwat. Tarik Kranjang Outer saka prabot lan pasang ing permukaan tahan panas.

Kanggo mbusak bahan-bahan (yaiku gorengan), lebokake Fry Basket ing permukaan tahan panas, pencet Tombol Rilis (gambar 2) banjur angkat Kranjang Goreng saka Kranjang Outer. Nguripake Kranjang Goreng lan bahan kasebut ambruk ing piring. Gunakake piranti nonabrasif kanggo mbusak panganan sing luwih gedhe.

Aja nguripake Kranjang Goreng kanthi Kranjang Outer sing isih dipasang… lenga keluwihan sing dikumpulake ing sisih ngisor Kranjang Outer bakal bocor menyang panganan.

Nalika panganan wis mateng, Unit siap siyap kanggo nyiapake batch liyane.

Setelan

  • Tabel ing sisih tengen bakal mbantu sampeyan milih suhu lan wektu sing bener kanggo asil paling apik. Yen wis luwih akrab karo proses masak Power AirWave Fryer XLTM, sampeyan bisa nyetel setelan kasebut supaya cocog karo selera dhewe.
  • Amarga teknologi udhara sing cepet kanthi cepet nggunakake maneh hawa ing njero alat, narik Fry Basket metu saka perkakas nalika nggoreng udhara meh ora ngganggu proses kasebut.

tips

  • Panganan sing ukurane luwih cilik biasane mbutuhake wektu masak sing luwih cekak tinimbang panganan sing luwih gedhe.
  • Panganan sing akeh mung mbutuhake wektu masak sing luwih suwe tinimbang jumlah sing luwih sithik.
  • "Ngocok" panganan ukurane luwih cilik ing tengah proses masak, njamin manawa kabeh potongan digoreng kanthi rata.
  • Nambah sawetara minyak sayur ing kentang seger disaranake supaya luwih asri. Nalika nambah minyak sithik, aja nganti mateng.
  • Cemilan sing biasane dimasak ing oven uga bisa dimasak ing Power AirWave Fryer XLTM.
  • Gunakake adonan sing wis digawe kanggo nyiyapake cemilan sing diisi kanthi cepet lan gampang. Adonan sing wis digawe uga butuh wektu masak sing luwih cekak tinimbang adonan krasan.
  • Lebokake wajan utawa sajian oven ing Goreng Kranjang nalika baking roti utawa quiche. Sawijining kaleng utawa sajian uga disaranake nalika masak panganan sing rapuh utawa diisi.
  • Sampeyan bisa nggunakake Power AirWave Fryer XLTM kanggo muter maneh panganan. Cukup atur suhu dadi 300 ° F nganti 10 menit.

Tabel Instruksi Operasi Umum

Tabel ing ndhuwur bakal mbantu milih setelan dhasar kanggo bahan sing dipilih.

Tambah 3 menit wektu masak nalika diwiwiti nganggo alat sing adhem.

Catetan: Elinga yen setelan iki minangka indikasi. Amarga bahan, asal usul, ukuran, wujud lan merek beda, kita ora bisa njamin setelan sing paling apik kanggo bahan sampeyan.

Ngatasi masalah

Ngatasi masalah

Pitakonan Paling Sering

  1. Apa aku bisa nyiyapake panganan liyane kajaba piring sing digoreng nganggo Power AirWave Fryer XLTM?                                                                                               Sampeyan bisa nyiyapake macem-macem piring kalebu steak, chops, burger lan panggang. Deleng Pandhuan Resep Power AirWave Fryer XLTM.
  2. Apa Power AirWave Fryer XLTM apik kanggo nggawe utawa ngombe maneh sup lan saos?
    Aja masak utawa adhem maneh cairan ing Power AirWave Fryer XLTM.
  3. Apa sampeyan bisa mateni Unit kapan wae?
    Pencet tombol Daya sapisan utawa nyopot Basket Outer.
  4. Apa sing kudu daklakoni yen Unit mati nalika masak?
    Minangka fitur keamanan Power AirWave Fryer XLTM duwe piranti mati otomatis sing ngalangi karusakan saka panas banget. Copot Outer Basket banjur pasang ing permukaan sing tahan panas. Ayo Unit supaya adhem. Copot kabel listrik saka stopkontak. Wiwiti maneh nganggo tombol Daya.
  5. Apa Unit butuh wektu kanggo dadi panas?
    Yen sampeyan lagi masak saka "wiwitan sing adhem," tambah 3 menit wektu masak kanggo menehi ganti rugi.
  6. Apa aku bisa mriksa panganan sajrone proses masak?
    Sampeyan bisa mbusak Kranjang Outer kapan wae nalika masak lagi ditindakake. Sajrone wektu kasebut, sampeyan bisa "goyang" konten ing Kranjang Goreng yen dibutuhake kanggo ngasuransiake malah masak.
  7. Apa mesin cuci piring Power AirWave Fryer XLTM aman?
    Mung Fry Basket lan Outer Basket sing aman kanggo mesin cuci piring. Unit kasebut dhewe ngemot koil pemanas lan elektronik aja nganti dicelupake ing cairan apa wae utawa diresiki nganggo luwih saka kain lembab panas utawa spons nonabrasif kanthi deterjen ringan.
  8. Apa sing kedadeyan yen Unit isih ora bisa digunakake sawise aku nyoba kabeh
    saran ngatasi masalah?
    Aja nyoba ndandani omah. Hubungi pabrikan lan tindakake prosedur sing ditemtokake dening babar pisan. Gagal nglakoni bisa nggawe garansi sampeyan batal.

Mbandhingake Unit

Mbandhingake Unit

 

Panel Kontrol Digital

Cleaning

Cleaning

Ngresiki Power AirWave Fryer XLTM sawise digunakake. Basket Outer lan Fry Basket ditutupi nganggo permukaan non-stick khusus. Aja nggunakake bahan utawa alat pembersih kasar ing permukaan iki.

 

  • Copot kabel listrik saka soket tembok lan priksa manawa perabot wis adhem sadurunge diresiki.                                                  Catetan: Misahake Kranjang Outer saka Fry Basket supaya luwih cepet adhem.
  • Usap bagian njaba alat nganggo kain lembab sing anget lan deterjen ringan.
  • Ngresiki Kranjang Outer lan Kranjang Goreng nganggo banyu panas, deterjen ringan lan spons nonabrasif.                                                                                   Catetan: Basket Outer lan Fry Basket aman kanggo mesin cuci piring.                            tip: Yen Basket Outer lan Fry Basket ngemot angel mbusak partikel panganan, kari Fry Basket lan Outer Basket dipasang, isi banyu sabun panas lan rendhem nganti 10 menit.4. Resiki bagian jero alat nganggo banyu panas, deterjen ringan lan spons nonabrasif.5. Yen perlu, copot turahan panganan sing ora dikepengini saka elemen pemanas nganggo sikat reresik.

Lumbung

  •  Copot alat lan adhem kanthi tliti.
  • Priksa manawa kabeh komponen wis resik lan garing.
  • Pasang alat ing panggonan sing resik lan garing.

lingkungan

Buwang kabeh piranti sing ora dikarepake miturut peraturan lingkungan lokal. Ngreksa planet iki.

Garansi Winates Enom puluh Dina Pabrikan

Produsen njamin manawa kabeh bagean lan komponen ora ana cacat bahan lan pakaryan sajrone 60 dina wiwit tanggal ditampa produk. Garansi iki mung ditrapake sesuai karo kondisi sing ditemtokake ing ngisor iki:

  1. Nyandhang normal ora dijamin dening babar pisan iki. Garansi iki ditrapake mung kanggo panggunaan konsumen, lan batal nalika produk digunakake ing setelan komersial utawa lembaga.
  2. Garansi mung ditrapake kanggo pembeli asli lan ora bisa ditransfer. Kajaba iku, bukti tuku kudu dituduhake. Garansi iki batal yen produk kasebut kecelakaan, penyalahgunaan, penyalahgunaan, pangopènan utawa perbaikan sing ora bener, utawa modifikasi sing ora sah.
  3. Garansi winates iki minangka babar pisan tertulis utawa nyata sing diwenehake dening pabrikan. Apa wae jaminan merchantability utawa fitness sing diwenehake kanggo tujuan tartamtu ing produk iki diwatesi dadi durasi babar pisan iki. Sawetara negara ora ngidini watesan suwene
    Garansi tersirat tahan, mula watesan ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.
  4. Ndandani utawa ngganti produk (utawa, yen ndandani utawa ngganti ora bisa ditindakake, pengembalian dana saka rega tuku) minangka obat eksklusif konsumen ing garansi iki. Pabrikan ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan insiden utawa akibat amarga nglanggar garansi iki utawa
    babar pisan diwenehake ing produk iki. Sawetara negara ora ngidini pengecualian utawa watesan kerusakan insiden utawa akibat, mula watesan utawa pengecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.
  5. Garansi iki menehi hak legal tartamtu, lan sampeyan uga duwe hak liyane sing beda-beda gumantung saka saben negara.

Prosedur kanggo Mbenakake utawa Ngganti Warranty:

Yen layanan garansi perlu, pembeli asli kudu ngemas produk kanthi aman lan ngirimake pos kasebuttagmbayar kanthi katrangan babagan cacat, bukti tuku, lan priksa utawa dhuwit supaya $ 19.99 menyang alamat ing ngisor iki:

Produk Tristar Inc.
500 Bali dalan
Wallingford, CT 06495.

Produk iki wis diproduksi kanthi standar paling dhuwur. Yen sampeyan duwe masalah, staf layanan pelanggan sing ramah kasedhiya kanggo mbantu sampeyan.
1-973-287-5129

 

Waca liyane babagan Manual pangguna iki…

Power-AirFryer-XL-Manual-Optimised.pdf

Power-AirFryer-XL-Manual-Orginal.pdf

Pitakon babagan Manual sampeyan? Kirim ing komentar!

 

 

Nggabungake obrolan

10 Komentar

  1. Halo, aku pengin ngerti apa bisa pesen cekelan? Tambangku rusak?

    Apa sampeyan bisa nggawe komandan sing ora cocog? La mienne est cassée?

  2. Sugeng sonten. Aku pengin nahan dering kenceng saka fryer udara listrik? Ora bisa didhukung Matur nuwun sing wis ngandhani carane nggawe. Matur nuwun
    Bonsoir. Apa sampeyan entuk pilihan kanggo papat alat listrik? Ora bisa didhukung Merci de me dire komentar faire. Obat-obatan anyar

  3. Kita mung tuku siji lan kentang goreng kabeh tetep bareng siyap lan kurang masak
    Ing macem-macem conto lan liyane sing ditampilake ing ensemble lorsqu'elles ora bisa digunakake lan uga ora bisa ditemokake

    1. Napa praktis ora ana panggangan ing sangisore pai, kue lan liya-liyane manawa kothak ana ing sisih ndhuwur utawa ngisor, nganggo utawa tanpa wajan netes.
      Matur nuwun

      Pourquoi pratiquement pas de cuisson sous le dessous des tartes, gouteaux etc que la grille soit en haut ou en bas, avec ou sans lèchefrites.
      Je vous remercie

  4. Ora cukup panas, sanajan ora luwih saka wektu sing dakkarepake, prekara ora rampung masak, kentang goreng luwih saka sakjam lan suhu 370 ° lan durung rampung masak

    Ora ana kecukupan, cukup kanggo mupangatake piala, ora ana terminarse kanggo cocinar, papas fritas sing ora ana gandhengane karo temperatur 370 ° lan ora ana gandhengane karo cocinar

  5. Aku tuku power xl air fryer 5qt klasik nalika mateni panel kontrol dipateni kanthi cepet banget lan ora duwe wektu kanggo milih logo sing bakal daksiapake kanggo mantanample gambar pitik utawa iwak lsp. kepiye carane nggawe panel ora mateni kanthi cepet, matur nuwun
    compre una power xl classic air fryer 5qt cuando la prendoel panel de control se apaga muy rapido y no me da tiempo de escoger el logo de lo que voy a preparat por ej el dibujo del pollo o del pescado etc..como puedo lograr que el panel ora se apague tan rapido gracias

  6. Wengi sewengi XL Air Fryerku kipas mandheg. Kepiye carane bisa tuku sawetara wulan sing mung digunakake seminggu sepisan wis ora bisa digunakake?
    Sampeyan kudu ngerti babagan XL Air Fryer sing bisa digunakake. Apa sing bisa digunakake kanggo nggawe komparasi kanggo solo ing minggu, aproximadamente, ora ana sing nggawe funcionar?

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.