Logo PinolinoPinolino 110032 Cot Bed FlorianPinolino 110032 Cot Bed Florian produk

Kata

WAcanen kanthi ati-ati!
TETAP KANGGO REFERENSI MUNG NYAWANG

klien sing dihormati,
Kita bungah sing wis milih produk premium iki. Kita, staf Pinolino, wis nggawe barang iki kanthi ati-ati. Bahan sing digunakake ramah lingkungan lan tundhuk karo standar safety Eropa sing ketat.
Kanggo nyisihake gaweyan sing ora perlu, waca instruksi perakitan dhisik dhisik. Priksa manawa sampeyan duwe kabeh bagean lan sinau ilustrasi kasebut kanthi teliti sadurunge miwiti perakitan. Penanganan utawa perakitan sing ora bener lan utamane pangowahan konstruksi bakal ngilangi kabeh klaim garansi.
Bar sing bisa dicopot:
Salah sawijining amben duwe telung bar sing bisa dicopot, sing bisa dicopot. Kanggo narik metu bar sing bisa dicopot, pisanan push munggah lan banjur metu ing sisih. Pemasangan wis rampung ing urutan mbalikke. Kanggo ngindhari ukuran bukaan sing ora diidini, kabeh bar sing bisa dicopot kudu dicopot nalika bar sing bisa dicopot.

Syarat keamanan

Mangga dipriksa ajeg sing ngawut-awut uga tightened. Ngawut-awut bisa loosen, anjog kanggo snag titik utawa obyek kejiret. Dhukungan kasur duwe telung posisi dhuwur. Mangga priksa manawa dhukungan kasur disetel ing posisi sing bener, supaya bocah ora tiba. Posisi sing paling ngisor yaiku posisi sing paling aman. Sanalika bocah bisa njagong, dhasar kasur mung kudu digunakake ing posisi iki.
Mangga gunakake mung tombol hex sing ditutup lan obeng kanggo perakitan. Supaya ora ngrusak produk, aja nggunakake obeng listrik kanggo ngencengi sekrup!

Tulung dicathet:
Gunakake mung aksesoris asli lan suku cadang saka produser utawa saka panyedhiya. Kantong plastik lan unsur plastik / bungkus liyane kudu dicopot langsung lan dijauhake saka bocah-bocah!

Pandhuan majelis
Mangga nyetel bagean ing permukaan sing rata lan rata. Priksa manawa artikel kasebut ora cenderung.
Disaranake nggunakake kemasan artikel minangka underlay kanggo nglindhungi lan sisih ngisor.

Warning
Aja nggunakake cot yen bagean siji ilang, rusak utawa ambruk. Gunakake mung spare parts asli dianjurake dening Pinolino.
Supaya bocah ora tiba, cot kudu ora digunakake maneh yen bocah bisa menek saka cot.

Warning
Obyek sing bisa dadi footholds, utawa gedhe-gedhe sing menehi bebaya suffocation utawa strangling, contone laces, drapery utawa kord langsir etc., kudu ora ditinggalake nang cot.
Kasur kudu dipilih supaya ambane cot (lumahing ndhuwur kasur menyang pinggir ndhuwur pigura amben) bakal paling sethithik 50 cm ing posisi paling ngisor saka dhukungan kasur lan paling sethithik 20 cm ing posisi paling dhuwur. Ukuran kasur kudu 140 cm x 70 cm, utawa paling sethithik 139 cm x 68 cm. Kekandelan maksimum kasur kanggo amben iki kudu 10 cm.Pinolino 110032 Cot Bed Florian fig 1Warning
Aja nggunakake luwih saka siji kasur ing cot.

Warning
Ukuran kasur kudu mesthekake yen longkangan antarane kasur lan sisih ends ora luwih saka 30 mm, Nanging kasur dipanggonke.

Warning
Priksa manawa amben ora cedhak karo geni sing mbukak utawa sumber panas sing kuwat, contone, pemanas listrik, kompor gas.
Tansah rencana perakitan lan tombol hex kanggo disassembly utawa perakitan ing mangsa ngarep.

maintenance

Ngusap nganggo kain sing resik lan teles. Uga golek rincian ing www.pinolino.de.

Apa maneh sampeyan kudu ngerti
Ing produksi Furnitur lan dolanan kita mung nggunakake bahan, lenga, varnish lan glazes sing ora nuduhke bebaya kesehatan lan cocok kanggo Furnitur anak. Minangka asil saka proses produksi, Furnitur anyar kadhangkala bisa nahan ambu tartamtu. Kanggo ngatasi kesulitan sing ora mbebayani iki, dianjurake supaya ventilasi bola-bali.Pinolino 110032 Cot Bed Florian fig 2

TANPA RECONSIGNMENT RENCANA MAJLIS IKI lan saka panrimo, MUNGKIN KOMPLAIN ora bakal dijupuk menyang nimbang.

Muga-muga sampeyan seneng banget karo cot Pinolino.
Diproduksi dening:
pinolino
Kinderträume GmbH
Sprakeler Str. 397
D-48159 Münster
Fax +49-(0)251-23929-88
service@pinolino.de
www.pinolino.de

Dokumen / Sumber Daya

Pinolino 110032 Cot Bed Florian [pdf] Instruksi Manual
110032, Cot Bed Florian, 110032 Cot Bed Florian

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *