Logo PALISADEPALISADE

Pandhuan Instalasi Ubin

Waca pandhuan instalasi kabeh sadurunge miwiti instalasi. ACP ora tanggung jawab lan ora bakal tanggung jawab kanggo gagal proyek yen ora ngetutake pedoman instalasi. ACP nyaranake sampeyan instal kothak kasebut ing landasan sing ana kanggo njamin integritas struktural sing bener. Kothak palisade ora dimaksudake kanggo dipasang ing beton mentah, tembok beton sing diwutahake utawa tembok ruang paling ngisor blok beton.
KANGGO INSTALASI ING Lingkungan KERING
Substrat sing cocog ing lingkungan sing garing bakal kalebu tembok bingkai kanthi kothak, drywall, papan semen, OSB, utawa kayu lapis sing ana. Kothak palisade kudu dipasang ing struktur sing tundhuk karo kode bangunan lokal lan kalebu langkah-langkah pangurangan kelembapan sing cocog.
Kanggo Pancuran, Lingkungan UTAWA Lingkungan AIR LANGSUNG
Sanajan jubin Palisade 100% anti banyu nalika digunakake nganggo sealant ing lapisan, disaranake sampeyan tindakake kode bangunan lokal kanggo lingkungan sing basah kayata lamp shower lan bak. Ing area bak utawa shower, tembok ubin keramik sing ana bisa ditutup tanpa persiyapan tambahan. Yen ora, instalasi liwat landasan anti banyu dibutuhake, kayata Cement Board ®, Schluter Kerdi Board®, GP Densheild®, Johns-Manville Go Board ®, Hardiebacker®, WPBK Triton®, produk sing padha karo Fiberock® lan. Tindakake kabeh instruksi instalasi saka pabrik kanggo nggawe lampiran anti banyu.
KANGGO BACKSPLASH, ROOM LAUNDRY UTAWA LAIN DAMP LINGKUNGAN
Disaranake nggunakake segel silikon ing lathi jubin lan alur ubin kanggo damp lingkungan. Tututi pituduh pabrik lan kode bangunan lokal sampeyan.
ACP, LLC ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo biaya tenaga kerja utawa produk sing rusak akibat instalasi sing ora bener.
Kabeh cacat produk dijamin ing garansi winates 10 taun.
Amarga variasi manufaktur, kita ora bisa njamin match warna sing pas banget. Sadurunge nginstal jubin lan trims Palisade ing tembok sampeyan, bukak & tata kabeh produk sing dituku kanggo njamin konsistensi warna. Yen sampeyan nemoni variasi warna sing ora wajar, coba hubungi 1-800-434-3750 (7 am-4: 30 pm CST, MF) supaya bisa mbantu proyek sampeyan.

Instalasi Tile Wall

Piranti lan perlengkapan sing dibutuhake:

  • Kacamata pelindung
  • Ngukur tape
  •  Piso sarana
  • level
  • Gergaji tangan utawa gergaji bunder
  • Bor & jig saw (kanggo nglereni bolongan)
  • Caulking gun 10.3 oz. tabung adesif
  • Adesif kanggo panel PVC
  •  Sealant silikon kanggo pawon / bath (kanggo lingkungan udan)
  •  Opsional: Potong sing cocog
  • Opsional: Kayu shims

Sadurunge miwiti instalasi
Sadurunge miwiti, priksa manawa kabeh permukaan wis resik, garing, alus, lan ora ana lebu, pelumas, lilin, lsp. Resiki sisih mburi panel kanthi ngusap nganggo kain sing resik.
Disaranake sampeyan nindakake "tata letak garing" sadurunge nggunakake adesif. Ukur tembok, priksa level lan kothak. Gumantung saka dimensi lan konstruksi kamar, sampeyan bisa uga kudu motong sawetara panel. Gumantung karo proyek sampeyan, yen cocog karo tata letak garing, panel bisa dipusat ing titik fokus, kayata ing mburi sink utawa tengah ruangan. Kanggo tujuan tata letak wae, bangun saka loro-lorone saka titik fokus, kanggo mesthekake cara kothak kasebut dadi ruang.
Instalasi ing lingkungan sing kena aliran langsung banyu (shower, mudroom utawa garage) mbutuhake manik segel 1/8 inci kanggo digunakake ing kabeh sambungan ilat lan alur (gambar A). Tambah manik segel ing pinggiran sing mentas dipotong supaya dilebokake ing pojok. Baleni proses iki ing kothak tegak lurus uga madhep pojokan (gambar B).

Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADEKothak Tembok Bebas-PALISADE cd Tiles WaterPotong kothak Palisade kanthi ngetung lan njupuk nganggo piso utilitas. (gambar C, D). Cara iki bisa uga mbutuhake pengamplasan pinggiran sing macet.
Sampeyan uga bisa nggunakake piranti kayu standar kayata gergaji meja utawa gergaji kanthi agul-agul untu sing apik kanggo ngethok resik (gambar E). Gunakake agul-agul 60 untu utawa luwih dhuwur. Kanggo mesthekake dhasar gergaji ora ngeruk ing sisih ndhuwur panel, disaranake sampeyan nglindhungi permukaan nganggo pita pelukis biru.
Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADE eUbin Tembok Bebas Bebas PALISADE FGPotong panel kanggo outlet lan lampu. Ukur lan tandhani wates ing endi bukaane bakal nganggo marker. Bor bolongan 1/2 inci nggunakake bor ing pojok bagean potongan (gambar F). Gunakake jigsaw kanggo ngethok bukaan sing isih ana, turuti jejak (gambar G). Aja masang aksesoris kaya pancing jas, kelengkapan cahya, cermin, lsp. Langsung menyang kothak. Bor bolongan ing kothak lan gunakake jangkar sing cocog kanggo masang aksesoris kanthi aman menyang bingkai mburi. Segel saben pandhuan segel.

Instalasi ing drywall, OSB, kayu lapis utawa landasan ubin sing ana 
Yen sampeyan milih ngrampungake, saranake potongan sing cocog kanggo potongan pungkasan lan sudut ing njero. Disaranake nggunakake baseboard utawa cetakan cekung kanggo ngrampungake baris ngisor, tanpa preduli materi jubin. Kanggo potongan potong lan pojok, pasang lokasi sing ora cocog sadurunge nyetel kothak menyang trim (gambar H).Ubin Tembok Bebas Bebas Kalor PALISADE H

Tepi interlocking unik jubin Palisade duwe lidah lan alur (gambar I). Ilate kothak kudu madhep nalika nginstal. Iki bakal nyegah anaunan kelembapan.

Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADE I
Yen proyek sampeyan nelpon jubin Palisade diwiwiti ing lawang, priksa manawa baris pisanan lurus lan level. Temtokake dhuwur sing dipengini saka baris ubin pertama lan jepret utawa gambar garis level ing dhuwur kasebut kanggo garis referensi. Kempal
pucuk saben panel ing baris pisanan menyang garis sing jepret (gambar J). Penting, supaya wiwitan iki level lan lurus.Ubin Tembok Bebas Bebas-PALISADE J
Kanggo nginstal panel pertama, wiwiti karo baris ngisor. Priksa manawa panel pisanan sing pengin sampeyan instal cocok lan wis level. Sampeyan bisa uga kudu nyelehake shim sak wentoro ing sangisore kothak ngisor kanggo nahan nalika adesif (gambar K).Ubin Tembok Bebas Bebas Kalor PALISADE K

Gunakake adesif ing sisih mburi kothak. Waca kanthi tliti lan tindakake pandhuan pabrikan adesif. Gunakake manik 1/4-inch ing pola "M" utawa "W" sing khas, lan manik-manik ing saubengé perimeter kothak kira-kira 1-inci (gambar L).Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADE L

Gunakake panel menyang landasan kanthi pencet ing papane. Lebokake tekanan kanthi tangan ing kabeh panel. Yen perlu, gunakake shims utawa pin kanggo nahan panel ing adesif.

Ngilangke adesif sing gedhe banget. Gunakake banyu lan gombal. Resiki residu adesif sing katon nalika isih teles. Aja ampas residu iki garing amarga angel dibersihake nalika garing lan bisa ngrusak pungkasane.
Sambungake kothak sabanjure kanthi lebokake basa ing alur (gambar M).Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADE M

Baleni nganti baris ngisor rampung. Yen nginstal ing pojok, gunakake flange sing madhep ing pojokan supaya plumbum bisa dipasang ing landasan kasebut. Baleni proses iki ing kothak sing ana ing sadurunge, uga madhep ing pojok. Ngidini adesif ing baris ngisor supaya siyap supaya kabeh baris sabanjure tetep level.

Temtokake pola kothak apa sing pengin digunakake sadurunge miwiti baris kapindho M (gambar N, O). Pilihan sing umum digunakake yaiku mbukak ikatan (sendi vertikal staggered) lan ikatan tumpukan (baris vertikal munggah). Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADE NO

Sawise baris pisanan wis disiyapake, olih jubin sing isih ana miturut pola utawa tata letak sing sampeyan karepake. Gunakake adesif lan cara sing dijelasake ing ndhuwur kanggo larik sing isih ana.
Nalika nginstal baris ndhuwur, instal kaya sampeyan nganti tekan kothak pungkasan ing pojok. Yen jubin ing langit-langit, nalika masang kothak pungkasan, copot flensa saka sisih (gambar P). Utawa gunakake trim L sing cocog. Lay kothak ing papane. Teken tekanan kanggo mesthekake jubin liyane. Gunakake segel silikon sing disaranake - kaya sing wis dijelasake sadurunge, supaya instalasi banyu kenceng, yen ditrapake. PALISADE Tembok Bebas Bebas Kalor P

Instalasi Kothak Pungkasan Ing Jajar
Yen sampeyan nggunakake sudhut lan / utawa L-trims kanggo instalasi kit shower Palisade, informasi ing ngisor iki bakal nuduhake cara nginstal kothak cendhak pungkasan ing pungkasan baris. Waca lan tindakake yen proyek sampeyan katon kaya iki. Sarung tangan karet opsional lan banyu ing botol muncrat bisa nggawe tugas iki luwih gampang. Tantangan sampeyan yaiku nyelehake bagean kothak sing isih ana ing pinggir pinggir pinggiran jubin nalika uga dipasang ing pinggiran kothak sing gegandhengan (gambar Q)
Pisanan, instal sudhut ing njero trims menyang saben pojok nggunakake adesif. Ngidini adhesif 24 jam kanggo ngobati. Priksa manawa sudut sudhut wis orientasi kaya gambar ing ngisor iki. Saben potongan trim ing njero duwe saluran sing lengkap lan sebagean. Saluran lengkap bakal ana ing tembok mburi.
Gambar ing ngisor iki nuduhake bagean silang ndhuwur view saka madhep nang sudhut.Ubin Tembok Bebas Bebas-PALISADE QJubin Tembok Bebas Bebas PALISADE Arahan Instal

Sabanjure, nemtokake dawa bagean kothak. Ukur saka lambe ing njero kothak sing wis diinstal sadurunge menyang sisih pinggir trim sing wis diinstal. Deleng gambar ing sisih tengen kanggo rincian. Ing kasus iki, dawa kanggo motong kothak pungkasan ing baris yaiku 4-3 / 4-inci (gambar R).

Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADE R

Sawise motong kothak nganti dawa, lebokake adesif menyang landasan, kaya sing dituduhake (gambar S). Semprotake banyu utawa loro banyu menyang substrat lan perekat, kaya sing dituduhake (gambar T). Iki bakal ndhuk landasan supaya gerakan luwih gampang.Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADE ST

Lebokake pucuk jubin sing wis dipotong ing L-trim nalika nahan pinggiran sendhi sing adoh saka kothak kawin. Lebokake pucuk sing dipotong ing pojok saluran trim nalika nyekel pinggiran liyane munggah (gambar U).
Push tile menyang trim pinggir nalika nyelehake kothak menyang landasan. Yen ditolak menyang trim, sudhut sing gegandhengan bakal katon (gambar V).

Ubin Tembok Bebas Bebas Kalor PALISADE UV

Gunakake sealant ing pinggir interlocking yen instalasi iki kanggo lingkungan sing teles.
Kothak saiki bisa ditarik kanthi manual. Narik kothak menyang sendhi interlocking (gambar W). Yen perlu, sarung tangan karet bisa digunakake kanggo nambah gesekan genggeman ing ndhuwur jubin. Terus narik nganti sendhi sing nyambung kenceng lan mapan (gambar X).Jubin Tembok Bebas-Kalor PALISADE WX

Gunakake iklanamp kain utawa andhuk kertas kanggo ngresiki segel utawa perekat sing bisa diperes ing permukaan ubin.

Potong Edge lan Pojok

Potong Sudut Kothak Tembok Bebas Kalor PALISADE

J-Trim digunakake kanggo ngrampungake mburi terminal saka kothak nalika ora ana gandhengane karo apa-apa. Kanggo nginstal, aja mbuwang adesif sawetara inci saka pinggiran kothak sing arep digunakake nggunakake J-Trim. Iki bakal ngidini trim bisa geser ing panggonane. Mbuwang manik segel menyang saluran panrima tras banjur pencet trim kasebut ing panggonane.

PALISADE Ubin Tembok Bebas-Kalis Waterproof Ing Sudut Potong

Nang Sudut Potong kudu dipasang karo adesif menyang landasan. Mbuwang manik cilik saka adesif langsung menyang pojok landasan utawa ing trim kasebut dhewe. Uga, lebokake manik segel menyang saben potong
saluran kanggo nyegah banyu tekan landasan.

Ubin Tembok Bebas Kalor-PALISADE L-Trim

L-Trim digunakake kanggo nutupi kothak sing wis kapapar kanggo tampilan sing wis rampung. Pasang nganggo dispensasi manik segel lancip ing sisih Palisade lan manik adesif lancip ing sisih landasan. Pencet trim menyang panggonane. Yen trim ora bakal tetep, gunakake masking utawa tape pelukis kanggo tahan nganti adesif. PALISADE Tangkal Tembok Bebas Kalor Waterproof View

Dokumen / Sumber Daya

Ubin Tembok Bebas Bebas PALISADE [pdf] Panduan Instalasi
Ubin Tembok Bebas Bebas Waterproof

Nggabungake obrolan

1 Komentar

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.