logo anyar

Novopal Pure Sine Wave 2000 Watt Mobil Power Inverter Converter DC 12V to 120V AC

Novopal Pure Sine Wave 2000 Watt Mobil Power Inverter Converter DC 12V to 120V AC

Carane lemah inverter?

Tanduran lemah

Inverter daya duwe terminal ing panel mburi sing ditandhani "Grounding" utawa "".
Iki digunakake kanggo nyambungake sasis inverter daya menyang lemah.
Terminal lemah wis disambungake menyang kabel lemah saka wadhah output AC liwat kabel nyambungake internal. Terminal lemah kudu disambungake menyang kabel lemah, sing beda-beda gumantung ing ngendi inverter daya dipasang.

1, Ing sawetara posisi sing kasedhiya Sambungake terminal lemah menyang bumi
2. kahanan njero ruangan A. Sambungake menyang pipa banyu logam kluwarga, pigura logam (bingkai lawang, pigura jendhela) disambungake menyang bumi

B. Sambungake menyang paku ing tembok utawa lemah sing kontak karo bumi

C. Nyambung menyang sistem grounding kothak listrik sing disambungake menyang kabel ground saka soket (Cathetan: iki

sambungan kudu dilakokno dening ahli listrik profesional)

3. Kondisi njaba Sambungake salah siji ujung kabel bumi menyang terminal grounding inverter, ing

ujung liyane menyang pucuk lan masang menyang bumi.

4. Ing Kendaraan, prau utawa

kapal

Sambungake menyang sasis kendaraan utawa sistem grounding prau, kapal.

warning:

  • Kanggo mesthekake firmness sambungan. Kabel lemah kudu 14AWG (2.08mm2) utawa luwih gedhe
  • Aja operate inverter daya tanpa nyambung menyang lemah. Ana bebaya kejut listrik.

Dokumen / Sumber Daya

Novopal Pure Sine Wave 2000 Watt Mobil Power Inverter Converter DC 12V to 120V AC [pdf] Instruksi
Pure Sine Wave 2000 Watt Mobil Power Inverter Converter DC 12V to 120V AC

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.