Niceboy Charles i4 Robotic Vacuum Cleaner Manual Panganggo

Pandhuan Aman

Mangga tindakake pancegahan safety ing ngisor iki sadurunge nggunakake produk:

  • Waca manual iki kanthi ati-ati sadurunge nggunakake produk lan gunakake produk miturut pandhuan ing manual iki.
  • Operasi apa wae sing ora cocog karo manual iki bisa nyebabake karusakan produk lan ciloko pribadi.
  1. Produk iki mung bisa dibongkar dening teknisi sing sah. Tumindak kasebut tanpa ijin ora dianjurake.
  2. Mung adaptor daya sing diwenehake dening pabrik sing bisa digunakake karo produk iki. Panggunaan adaptor saka spesifikasi liyane bisa nyebabake karusakan ing produk.
  3. Aja ndemek kabel, pangkalan pangisi daya lan adaptor daya kanthi tangan sing teles.
  4. Supaya bagean mbukak lan mlaku bebas saka langsir, rambute, sandhangan utawa driji.
  5. Aja nyelehake pembersih ing sakubenge obyek sing kobong, kalebu rokok, korek api utawa apa wae sing bisa nyebabake geni.
  6. Aja nggunakake pembersih kanggo njupuk bahan sing gampang kobong, kalebu bensin utawa toner saka printer, mesin fotokopi lan mixer. Aja nggunakake karo inflammable watara.
  7. Mangga ngresiki produk sawise ngisi daya, lan mateni saklar produk sadurunge ngresiki.
  8. Aja mbengkongake kabel utawa nyelehake barang sing abot utawa landhep ing mesin.
  9. Produk iki minangka piranti kluwarga njero ruangan, aja nganggo ing njaba ruangan.
  10. Pembersih ora bisa digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun lan ngisor utawa wong sing kelainan mental, kajaba wis diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan piranti iki. Aja nganti anak-anakmu numpak utawa dolanan karo tukang resik.
  11. Aja nggunakake produk iki ing lemah teles utawa banyu.
  12. Masalah sing bisa ditindakake ing reresik produk kudu diilangi sanalika bisa. Mangga copot kabel listrik utawa obyek cilik ing lantai sadurunge nggunakake panyedhot yen bisa ngalangi reresik. Lempitan ing pinggir karpet lan nyegah gorden utawa taplak meja supaya ora ndemek lantai
  13.  Yen kamar sing bakal diresiki ngemot tangga utawa struktur sing digantung, coba coba dhisik apa robot bakal ndeteksi lan ora tiba ing pinggir. Yen alangi fisik dibutuhake kanggo pangayoman, priksa manawa fasilitas kasebut ora nyebabake ciloko kayata tripping
  14. Nalika prodhuk ora digunakake kanggo dangu, mesin kudu kebak saben telung sasi kanggo nyegah Gagal baterei amarga daya kurang kanggo dangu.
  15. Aja nggunakake tanpa kolektor bledug lan saringan ing panggonan.
  16. Priksa manawa adaptor daya disambungake menyang soket utawa pangkalan pangisi daya nalika ngisi daya.
  17. Ngindhari kadhemen utawa panas. Ngoperasikake robot antarane -10°C nganti 50°C.
  18. Sadurunge mbuwang prodhuk, copot sambungan resik saka pangisi daya, mateni daya lan copot baterei.
  19. Priksa manawa produk ora diuripake nalika nyopot baterei.
  20. Mangga copot lan uncalan baterei miturut hukum lan peraturan lokal sadurunge mbuang prodhuk.
  21. Aja nggunakake produk kanthi kabel listrik utawa soket listrik sing rusak.
  22. Aja nggunakake prodhuk nalika prodhuk ora bisa digunakake kanthi normal amarga tiba, rusak, panggunaan ruangan utawa mlebu banyu.

pancegahan

Waca pandhuan ing ngisor iki sadurunge nggunakake Cleaner

Kabel listrik lan macem-macem liyane sing kasebar ing lemah bisa mbungkus utawa mbungkus produk kasebut. Dadi manawa kanggo nyopot sadurunge digunakake.

Mangga gulungake pinggiran karpet utawa gawe produk ing karpet shortwool.

Mangga copot ngudani putih ing loro-lorone saka bumper sadurunge digunakake, digunakake mesin ora bisa mlaku kanthi bener

Guardrails kudu diselehake ing pinggiran kanggo mesthekake operasi aman produk.

Pengenalan produk

Diagram Bagean Cleaner


  1. Tutup
  2. Indikator WIFI
  3. Bumper infra merah
  4. Ganti ON / OFF
  5. Isi ulang otomatis
  6. Tutup tengah
  7. sensor tiba
  8.  sikat nyapu tengen
  9. sensor tiba
  10. rodha tengen
  11.  elektroda pengisian
  12. rodha tengah
  13. sikat nyapu kiwa
  14.  tutup baterei
  15.  bukaan nyedhot
  16.  rodha kiwa
  17.  Tutup tengah
  18.  Penagih debu
  19. Pegangan kolektor debu
  20.  Penerima sinyal infra merah
  21.  Konektor listrik
  22.  Outlet udara

Diagram kolektor debu dan remote kontrol

  1. Filter tingkat pisanan
  2. Penagih debu
  3. Katun saringan halus
  4. Filter HEPA
  5. Ring segel unsur Filter
  6. MURUP MATI
  7. maju
  8. Ngiwa ngiwa
  9. Sakdurunge
  10. Reresik titik tetep
  11. Isi ulang otomatis (Mung kanggo model kanthi fungsi iki
  12. Ngiwa nengen
  13. ngaso
  14. Reresik otomatis
  15. Edge reresik

Stasiun docking

  1. Indikator daya
  2. Adaptor daya
  3. Stopkontak
  4. Pengisian elektroda
  5. Soket adaptor daya

Keterangan

  • diameter: 320mm
  • dhuwur: 78mm
  • Bobot resik: 2kg
  • Voltage: ; 7.4V
  • baterei:Baterei lithium 4400mAh
  • Power: 15W
  • Volume kolektor debu: 600ml
  • Kapasitas tangki banyu: 180ml
  • Jinis daya: Ngisi daya otomatis / ngisi daya manual
  • Mode reresik Reresik Zig-Zag, Reresik otomatis, reresik titik tetep,
  • Edge reresik
  • Wektu pangisian daya lengkap: Jam 4-5
  • WIFI: 2.4 – 2.5 GHz; 5.15-5.875 GHz; 5.925 GHz-7.125 GHz
  • Waktu kerja: Udakara 100 menit
  • Tipe tombol: Tombol fisik

Baterei utawa akumulator sing bisa dilebokake ing prodhuk nduweni umur nem sasi amarga iku barang sing bisa dikonsumsi. Penanganan sing ora bener (pangisian daya sing suwe, sirkuit cendhak, rusak dening obyek liya, lsp.) bisa nyebabake kobongan, overheating utawa bocor baterei, contone.ample.

Informasi babagan kabeh pita frekuensi ing ngendi peralatan radio digunakake lan kanthi sengaja ngirim gelombang radio uga daya frekuensi radio maksimal sing dikirim ing pita frekuensi sing digunakake peralatan radio kalebu ing pandhuan lan informasi safety.

Pandhuan Operasi

Cara ngisi

  1. Cara nggunakake pangkalan pangisi daya Selehake pangkalan pangisi daya ing lemah sing rata, banjur sambungake adaptor daya. Indikator daya bakal terus-terusan.

    Cathetan
    Selehake dhasar pangisi daya ing lemah sing rata, kanthi mburi menyang tembok, lan copot kabeh alangan ing sekitar pangkalan pangisi daya kanthi ambane udakara 1 meter lan 2 meter ing ngarepe pangkalan pangisi daya, kaya sing ditampilake ing gambar.
  2. Rong cara ngisi daya
    • Langsung plug adaptor daya menyang mesin, karo mburi liyane nyambungake karo sumber daya, minangka ditampilake ing gambar A.
    • Gunakake basis pangisi daya kanggo ngisi daya, kaya sing dituduhake ing gambar B.

Nguripake mesin
Nguripake saklar daya, indikator tombol panel sumunar (1 tegese daya ON, 0 tegese daya OFF).

Cathetan

  • Mangga ngisi daya mesin ora kurang saka 12 jam nalika ngisi daya sapisanan, lan ngisi daya nganti lampu abang tombol daya ambegan. Nalika baterei wis kebak, lampu ijo bakal terus urip.
  • Kanggo nggunakake saben dina, mangga simpen mesin ing stand pangisi daya lan priksa manawa stand pangisi daya urip.
  • Yen ora digunakake kanggo dangu, mangga daya lengkap mesin, mateni saklar daya lan nyimpen ing panggonan kang kelangan lan garing.
  • Nalika nyetel mode leladen, aja nggunakake mode ngisi daya manual. Disaranake nggunakake mode pangisi daya otomatis.

Controller remot

siyaga

Pencet tombol iki kanggo ngetik mode turu; penet tombol Ngaso kanggo miwiti maneh mesin; Yen mesin ora dilakokno ing 3 menit, mesin bakal kanthi otomatis ngetik mode turu.

Reresik otomatis

Pencet tombol iki kanggo miwiti ngresiki kanthi otomatis; Pencet tombol Ngaso kanggo ngaso mesin yen perlu.

Isi ulang otomatis (Mung kanggo model kanthi fitur iki)

Pencet tombol iki kanggo otomatis nemokake basis pangisi daya kanggo ngisi daya

ngaso

Pencet tombol iki kanggo ngaso mesin ing negara mlaku, banjur pencet tombol iki kanggo tangi mesin ing negara turu.

arah

maju – penet tombol iki kanggo mindhah mesin maju.
Sakdurunge – penet tombol iki kanggo mindhah mesin bali.
ngiwa – penet tombol iki kanggo mindhah mesin ngiwa.
Kanan – penet tombol iki kanggo mindhah mesin tengen.

Sapuan ing mode tembok

Pencet tombol iki kanggo melu mode reresik. Sampeyan mung bisa ngalih menyang mode liyane (kaya otomatis) kanthi remot kontrol utawa bakal tetep bisa digunakake ing mode iki nganti dipateni.

Reresik titik tetep

Pencet tombol iki kanggo miwiti reresik titik spiral mesin. Sawise pungkasan mode reresik titik tetep, bakal mlebu mode otomatis kanthi otomatis

Instalasi saka tank banyu
  1. Lebokake mburi ngarep tank banyu menyang pel, kempal minangka ditampilake ing gambar, lan paste pel ing velcro tank banyu.
  2. Bukak inlet ing tank banyu lan alon-alon nyuntikake banyu menyang tank banyu.
  3. Selehake ngisor mesin munggah, kempal kolom posisi saka tank banyu karo bolongan posisi saka kreta ing ngisor mesin, lan pencet tank banyu tightly.

Cathetan

  • Tangki banyu ora duwe fungsi kanggo nutup rembesan banyu, lan bakal wiwit seep sawise injeksi banyu. Mangga copot tangki banyu sadurunge ngisi daya.
  • Pay manungsa waé nalika nggunakake tank banyu, nambah banyu utawa ngresiki munggah ing wektu, copot tank sadurunge nambah banyu.
  • Aja nggunakake tangki rembesan banyu ing karpet. Nalika nggunakake tank banyu kanggo mop lantai, please melu munggah pinggir karpet, supaya minangka supaya prakara manca ing gombal saka rereged karpet.
  • Sawise ngresiki pel, kudu garing pel nganti ora netes, banjur dipasang ing tangki banyu. Ing wektu sing padha, pel kudu rata.

Sambungan APP

  1. Download App kanthi mindhai kode QR nganggo ponsel utawa Telusuri "Niceboy ION" ing pasar aplikasi seluler lan download app Sadurunge nggunakake fungsi iki, priksa manawa ponsel sampeyan wis nyambung menyang WiFi.
  2. Bukak "Niceboy ION" App lan ndhaftar akun anyar utawa gunakake akun sing wis ana.
  3. Sawise sandhi disetel, nerusake menyang langkah sabanjure "Tambah Piranti"
  4. Pilih lan klik "Small Home Appliances"
  5. Pilih lan klik "Niceboy ION Charles i4"
  6. Uripake tombol daya ing sisih pinggir mesin (1 - ON; 0 - OFF), kaya sing ditampilake ing gambar.
  7. Sawise nada wiwitan rampung, penet dawa tombol Start/Stop ing panel luwih saka 3 detik nganti buzzer bip lan indikator LED WiFi sumunar.
  8. Priksa manawa jeneng WiFi ngarep, lan ketik sandhi WiFi lan klik NEXT (cathetan: mung 2.4G WiFi kasedhiya), minangka ditampilake ing gambar.
  9. Priksa manawa indikator LED WiFi sumunar, lan mriksa "Konfirmasi indikator kanthi cepet kedhip", banjur klik NEXT kanggo sambungan jaringan lan ing Rampung sawise piranti kasil ditambahake. Butuh sawetara utawa puluhan detik kanggo nyambungake piranti menyang jaringan WiFi, gumantung ing kekuatan sinyal. Antarmuka kontrol bakal ditampilake nalika piranti kaiket kanthi sukses.

Reset WiFi: Yen wektu sambungan entek utawa sadurunge nyambungake telpon seluler liyane, nguripake piranti lan, ing 10 detik, pencet dawa tombol Start/Stop kanggo 3 detik nganti muni, banjur sambungake maneh menyang jaringan WiFi. Sawise sandhi disetel, nerusake menyang langkah ext "Tambah Piranti" (3)

maintenance

Pengumpul bledug lan ngresiki layar filter

Njupuk kolektor bledug

Bukak kunci pengumpul bledug lan tuangake bledug lan sampah

Copot unsur panyaring. HEPA bisa dikumbah nganggo banyu, lan sampeyan bisa nutul kanggo mbusak bledug sadurunge ngumbah.

Cuci kolektor bledug lan unsur filter pisanan, garing kolektor bledug lan unsur Filter, lan tetep garing kanggo njamin urip layanan.

Ngresiki sikat sisih lan setir universal
  • Ngresiki sikat sisih: Copot sikat sisih lan usap nganggo kain sing resik.
  • Roda universal sing resik: Resik roda universal kanggo mbusak entanglement rambut.
Ngresiki sensor tebing
  • Ngresiki sensor Cliff kanggo njamin sensitivitas sensor
Ngresiki port nyedhot
  • Yen ana akeh bledug ing bukaan nyedhot, ngresiki nganggo kain.
Ngresiki jendhela sensor
  • Ngresiki jendhela sensor

Bersihkan elektroda pengisian

  • Alon-alon ngilangke ngisor mesin lan elektroda pangisi daya saka basa pangisi daya nganggo kain alus.

Masalah shooting

Nalika unit malfunctions, lampu indikator abang sumunar utawa tetep urip terus lan weker sing bisa dirungokake bebarengan karo pituduh swara.

Siji bip/kaping pindho, Lampu abang tansah urip Roda macet
papat bip / kaping pindho, Lampu abang sumunar Daya entek
telung bip / kaping pindho, Lampu abang sumunar Sensor lemah ora normal
loro bip/ kaping pindho, Lampu abang sumunar Sikat sisih abnormal
Siji bip/kaping pindho, Lampu abang sumunar Bumper ngarep macet

Tips teknis
Yen cara ing ndhuwur ora ngrampungake masalah, coba coba ing ngisor iki:

  1. Wiwiti maneh daya mesin.
  2. Yen masalah ora bisa ditanggulangi kanthi miwiti maneh mesin, kirim mesin menyang pusat layanan sawise-sales kanggo pangopènan.

Dhaptar kemasan

Panggil Description Quantity
1 Mesin utama (kalebu baterei) 1
2 Ngisi basis 1
3 Remote kontrol (tanpa baterei) 1
4 Adaptor daya 1
5 user manual 1
6 Sisih sisih pasangan 2
7 Filter HEPA 2
8 NGEPEL 2
9 Tank banyu 1









INFORMASI PENGGUNA NANGGO DISPOSING PERANGKAT LISTRIK LAN LISTRIK (PENGGUNAAN RUMAH)

 Simbol iki dumunung ing produk utawa ing dokumentasi asli produk tegese produk listrik utawa elektronik sing digunakake ora bisa dibuwang bebarengan karo sampah komunal. Kanggo mbuwang produk kasebut kanthi bener, nggawa menyang situs koleksi sing wis ditemtokake, ing ngendi bakal ditampa kanthi gratis. Kanthi mbuwang produk kanthi cara iki, sampeyan mbantu nglindhungi sumber daya alam sing larang regane lan mbantu nyegah dampak negatif sing potensial ing lingkungan lan kesehatan manungsa, sing bisa dadi akibat saka pembuangan sampah sing salah. Sampeyan bisa uga nampa informasi sing luwih rinci saka panguwasa lokal utawa situs koleksi sing paling cedhak. Miturut peraturan nasional, denda uga bisa diwènèhaké marang sapa waé sing ora mbuwang sampah iki. Informasi pangguna kanggo mbuwang piranti listrik lan elektronik.

(Bisnis lan perusahaan)
Kanggo mbuwang piranti listrik lan elektronik kanthi bener kanggo panggunaan bisnis lan perusahaan, waca produsen utawa importir produk kasebut. Dheweke bakal menehi informasi babagan kabeh cara pembuangan lan, miturut tanggal sing ditulis ing piranti listrik utawa elektronik ing pasar, dheweke bakal ngandhani sampeyan sing duwe tanggung jawab mbiayai pembuangan piranti listrik utawa elektronik iki. Informasi babagan proses pembuangan ing negara liya ing njaba UE. Simbol sing ditampilake ing ndhuwur mung ditrapake kanggo negara-negara ing Uni Eropa. Kanggo pembuangan piranti listrik lan elektronik sing bener, njaluk informasi sing relevan saka pejabat lokal utawa sing adol piranti.

dhukungan

MANUFACTURER:
RTB media sro, 5. kvetna 1746/22, Nusle, 140 00,
Praha 4, Republik Ceko, ID: 294 16 876.
Digawe ing China
lambang

 

Dokumen / Sumber Daya

niceboy Charles i4 Robotic Vacuum Cleaner [pdf] Manual pangguna
Charles i4, Robotic Vacuum Cleaner, Charles i4 Robotic Vacuum Cleaner

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *