NEXTECH Manual WiFi PTZ Kamera QC3859 Manual pangguna
NEXTECH Kamera WiFi PTZ WiFi QC3859

Logo Perusahaan NEXTECH

Pambuka Product

Daftar kemasan: Kamera Cerdas x 1, Manual x 1, Kabel Daya USB x 1, Adaptor Daya x 1, Paket Aksesoris Sekrup x 1

  • Kamera Cerdas
    Kamera Cerdas
  • Paket Aksesoris Sekrup
    Paket Aksesoris Sekrup
  • Kabel Daya USB
    Kabel Daya USB
  • manual
    manual
  • Daya Adaptor
    Daya Adaptor

Parameter dhasar

  • Product Name: Kamera Cerdas
  • Pixel: 1.0Mp / 2.0MP
  • Video Kompresi: H.264 Pro Dhuwurfile
  • Peningkatan Gambar: Pangurangan Noise 3D Dinamis Digital Wide
  • Panyimpenan Lokal: Kertu MicroTF
  • Enkripsi Nirkabel: WEP / WPA / WPA2 Enkripsi
  • Input Daya: 5V 1A (Min)
  • Konsumsi Daya Total: 5W (Max)
  • Standar nirkabel: 2.4G 802.11 b / g / n
  • Platform Dhukungan: Android / iOS

Keterangan Komponen:
Tombol Reset: Pencet dawa "Ngreset" tahan 5 detik.

Disaranake nggunakake kertu Micro SD kacepetan dhuwur 8-64GB, yen ora, kamera bakal angel nyimpen lan view rekaman video kepungkur. support Penting

Instal APP

Download APP: pindai kode QR ing ngisor iki kanggo ndownload lan nginstal. Ndhaptar lan mlebu: bukak "Smart Life" APP kanggo ndhaptar lan mlebu miturut pituduh.

QR Code

Tambah mode kode QR Scan-Device

  • Priksa manawa Wi-Fi kasedhiya lan nyambung menyang Internet.
  • Sambungake kamera menyang daya, banjur wiwitan sistem rampung.
  • Bukak "Smart Life" APP, pencet '+' ing pojok tengen ndhuwur layar utama (Gambar 01); pilih "Security & Sensor", klik "Smart Camera" (Gambar 02) kanggo nambah kamera; banjur klik "Langkah sabanjure" (Gambar 03);
    Tambah mode kode QR Scan-Device
  • Yen telpon seluler ora nyambung karo wi-fi, klik "Sambungake menyang Wi-fi" (Gambar 04);
  • Bakal mlumpat menyang antarmuka WLAN lan nyambung Wi-Fi (Gambar 05). Elinga yen mung jaringan 2.4 GH Wi-Fi sing didhukung;
  • Yen telpon disambungake menyang Wi-Fi (Gambar 06);
    Tambah mode kode QR Scan-Device
  • klik "Konfirmasi". Bakal mlumpat menyang antarmuka kanggo njaluk scan kode QR nganggo kamera banjur klik "Terus" (Gambar. 07);
  • Kode QR bakal cepet ditampilake ing layar lan sampeyan kudu mindhai nganggo Smart Camera. (kamera udakara 20-30 cm saka lensa ponsel). Banjur klik "krungu swara cepet" (Gambar. 08).
  • "Nyambungake" (Gambar. 09);
    Tambah mode kode QR Scan-Device
  • Yen kemajuane tekan 100%, koneksi rampung(Gambar 13), banjur klik "Rampung";
  • Banjur mlumpat menyang praview antarmuka (Gambar 11)
  • Sawise nutup piranti praview antarmuka, antarmuka bali menyang kaca ngarep APP. Ing wektu iki, piranti sing disambungake bakal katon ing kaca ngarep APP (Gambar 14). Banjur sampeyan bisa ngeklik langsung menyang antarmuka piranti kanggo ndeleng kahanan ngawasi tanpa nambah maneh sawise.
    Tambah mode kode QR Scan-Device

Tambah Mode AP-Piranti

Yen sampeyan pengin nggunakake Mode AP, pencet tombol reset ing mesin kasebut

  • Priksa manawa Wi-Fi kasedhiya lan nyambung menyang Internet.
  • Sambungake kamera menyang daya, sistem wis rampung.
  • Bukak "Smart Life" APP, pencet '+' ing pojok tengen ndhuwur layar utama (Gambar 13); pilih "Security & Sensor", klik "Smart Camera" (Gambar 14) kanggo nambah kamera; Utawa, pilih "cara liya" kanggo ditambahake (kaya sing ditampilake ing Gambar 15);
    Tambah Mode AP-Piranti
    cathetan : Sadurunge nggunakake "Mode AP", sampeyan kudu ngalih menyang "Mode AP" kanthi pencet kanthi gampang "Tombol Reset" piranti.
  • Banjur klik "konfigurasi titik panas" (Gambar 16);
  • Banjur klik "mode kompatibilitas", klik "Sabanjure" (Gambar 17);
  • Banjur klik "ganti Jaringan" (Gambar 18);
    Tambah Mode AP-Piranti
  • Banjur ketik sandhi kanggo ngrampungake sambungan (Gambar 19);
  • Klik Bali lan bali menyang antarmuka mode sing kompatibel karo APP, ing endi jeneng Wi-Fi lan jeneng Wi-Fi sing gegandhengan ditampilake Sandhi, klik tombol "Konfirmasi" (Gambar 20);
  • Kaca kasebut mlumpat menyang endi antarmuka supaya "Wi-fi" nyambung menyang hotspot piranti banjur klik "Sambungake" (Gambar 21)
    Tambah Mode AP-Piranti
  • Antarmuka mlumpat menyang antarmuka sambungan WALN, nemokake Wi-Fi ing wiwitan "Smart Lifi", lan klik ing sambungan (Gambar 22);
  • Yen sambungan wis rampung, klik bali lan bali menyang antarmuka APP, nalika semana piranti tampilan APP wis nyambung (Gambar 23).
  • Ing wektu iki, piranti wis bisa disambungake kanthi sukses; antarmuka mlumpat menyang "Tambah Piranti Sukses" (Gambar 24);
    Tambah Mode AP-Piranti
  • Banjur klik "sambung", bakal mlumpat menyang Preview Antarmuka Piranti (Gambar 25)
  • Tutup piranti sadurungeview antarmuka lan antarmuka bali menyang kaca ngarep APP, ing ngendi piranti sing disambungake bakal katon ing kaca ngarep APP.(Gambar 26), Sawise ngetik antarmuka piranti kanggo view, ora prelu ditambahake maneh, klik langsung menyang antarmuka piranti kanggo view .
    Tambah Mode AP-Piranti

Dhukungan pelanggan

Disebar dening: Distribusi Electus
Pty. Ltd. 320 Victoria Rd, Rydalmere NSW 2116 Australia

www.distribusi.com.au

Digawe ing China

Logo Perusahaan NEXTECH

 

Dokumen / Sumber Daya

NEXTECH Kamera WiFi PTZ WiFi QC3859 [pdf] Manual pangguna
NEXTECH, Kamera PTZ WiFi WiFi, QC3859

Nggabungake obrolan

2 Komentar

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.